Şimdi Ara

Eskiler Nerede ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khalef

avatarına hastayım, bu arada mısır temalı yerin adı ahn'qiraj.

tesekkürler :)
  • Günde 2-10 saat arası 8 sene boyunca oynayıp (yaklaşık 15000 saat eder sanırım)anca bıktıysanız bu oyundan siz sıkılmışsınızdır yani oyun kötü değildir.. Bu kadar büyük zamanda xbox oyunu alsanız araba parası harcarsınız yaklaşık 500 tane oyun bitirir 500 tanesinden sıkılırsınız.. O yüzden wow kötü demeye gerek yok 500 tane oyun kadar vakit yemişsin.. Kötü diyorsanız neden 8 senedir oynadın diye sormak gerek.. tavsiyem "wow bitti" demeyin "benim için bitti" deyin ki anlaşılır olun..
    Single player bir oyun eğer 100 saat civarı oynanıyorsa parasını hak eden oyun statüsüne giriyor bu konuları atlamayalım lütfen.. 100 nerde 15000 saat nerde?

Bozzo seni hatırlıyorum selamlar, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 27 Eylül 2013; 16:30:55 >
  • abi wow oyuncuları nasıl değişmedi o kadar ya bildiğin evrim geçirdi şu an

eskidekinin %10'u var şu an (bakın yaş jenerasyonunu söylemiyorum sadece o da var fakat tam söylemek istediğim o değil).

yani eski oyunculuk şu an yok ise bunda %95 Blizzart'ın emeği var bu benim kendi nacizane kişisel fikrim ve gözlemimdir.Hatta öyle ki bu oyunculuk ben 2 sene sonra başladım çıktıktan sonra

o ilk başlayanlar ile benim aramda bile fark vardı bunları gördük biliyoruz bu onları yaşamamışları ezmek için söylenen şeyler değildir olan bir gerçeği söylüyorum.
  • DeVil_BoZZo selam Arkadaş

Eskilerden başlamışsın konu almış başını gitmiş :D

yazıları okudum herkez in haklı haksız bi yanı vardır elbet ben de 2004 de başladım 60 - 70 de tüm boss ları server veya türkiye geneli ilk kesenlerdeniz guild ismini boş ver o zamanın farkı o 50 kişi akşam 8 de başlar gece 1 de kapatır cuma resmi tatilimiz yazın izinleri aynı zamanlara denk getirip hep beraber tatile giden insanlardı en büyük zevki arkadaşlık tı türkiyenin her yerinden hemde şimdi varmıdır o ortam bilemem 80 in başında asker e gittim 85 ortası gibi geldim çok şey değişmişti bırakanlar ölenler v.b wow yine aynı wow du ama benim eksikliğim haricinde 90 lvl de charı dunemaul a taşıdım 2 3 ay oynadım kapattım. bugun tekrar açtım 7 gün bedava olayına ne yalan söyleyim inanın şaşırdım ogrimar da 3 kişi vardı Thunder Bluff da kimse yok undercity de 1 kişi vardı inanın şok oldum sanırım artık wowun sonu geliyor diye oyunu kapatıp sitelere bakim dedim yazıların çoğunda da artık milletin bıraktığı filan yazıyordu.

• pisco34 sanada selamlar.

Sorma eskilerden çoğu kişi gitmiş. Sayımız azaldı... Eskiler her zaman güzeldir. Hastayım diye 3 gün işe bile gitmeden rapor alıp MC ilk çıktığında Türkiyede First kill yapmak için bir taraflarımı yırtan hatta o da yetmiyormuş gibi ragnaros hammer'a deli gibi kastırdığımı çok iyi bilirim.
  • Eskiler halen burada ama wow, o eski wow değil...
  • Üst de belirttiğim gibi dün açtım acc u şuan 500 item lvl oldu değişik bi şey sıkıldım ne yalan söyleyim.
  • pisco34 P kullanıcısına yanıt
    birde twisting nether serverında bu dediğiniz şehirlere bakmanızı tavsiye ederim.bırak 3-5 kişiyi lagdan oynanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Körü körüne savunmak ne oluyor onu anlamadım yalnız...

6 accountum var 4 ü hala aktif ve oynanıyor arkadaşlarım tarafından. WoW adıyla geçen 9 yılın 7 sini aktif oynamış biriyim ben. İlk Onyxia Raid'i de farklıdır, ilk BT Raid'i de Lich King'te Deathwing'te. Ama ortam aynı değil. Aynı saygı yok, aynı seviye yok.

Benim için WoW vanilla ile sükse yapıp TBC ile zirveye çıkmıştır. Son noktayı da WoTLK koymuştur. Ardından çıkanlar sadece para kazanmak için yapılan saçmalıklardır.

Katılıp katılmamak size kalmış. Ama başkalarının yorumlarını bile hazmedemeyen insanları görünce anlıyorum ki eskinden benim gibiler oynuyormuş şimdi sizin gibiler...

Ne deyim, geçmiş olsun yeni başlayanlara...

Ya allah aşkına ne körü körüne savunması? Eskiyi hepimiz özlüyoruz çünkü insan geçmişinin sadece iyi yönlerini hatırlar. Bak 80 ler özlemine mesela? Türkiye 80 lerde mükemmel miydi? Hayır. Öyle mi hatırlanıyor? Evet.

Bakıyorum yazdığın mesaja, mesela elinde o kadar çok zaman varmış ki çarşambaları bakım saatinde bile wow ile ilgili paylaşımlar yapıyormuşsun. Muhtemelen o kadar çok zaman yok şuan elinde. E bunda özlenmeyecek ne var? O zamanları özleyip şimdi burada ağlıyorsun işte.

Ayrıca "eskiden herkes çok saygılıydı hede hödö" yada güldüm kusura bakma. Zira ta ebesinin antik zamanında bile yazılmış edebiyat eserlerine bakarsan hep yeni neslin bok gibi olduğundan yakınıldığını görürsün. Sen büyüdün. Evet artık yeni jenarasyon böyle. Sadece wowdamı böyle? Hayır şehir hayatı böyle. Wowda aynı şehir hayatı gibi işte. Şuan buralar önceden hep dutluktu diyen dededen farkın yok.

Biz böyleyiz, bu oyunuda artık bizim gibiler oynuyor. Deal with it.

adam sana "katılırsınız katılmazsınız" diyor sen ise;

" ne körü körü savunması " diyorsun ikisi aynı şey mi onu mu anladın sen şimdi?

Biz kim? siz kimsiniz bu ayrımda nerden çıktı şimdi?Eskiye özlem şundan var arkadaş oyun zordu eskiden bunu da mı inkar ediceksiniz? Biz böyleyiz "deal with it" diyenler

eskiden Zordu ve bir kalıp halinde istemezsen oynama tarzındaydı buda bazı bebelere zor geliyordu " alınan alınsın ki bir zahmet alınsın " o bebeler de knight online oynuyordu iyiydi WoW ortamı baktığında bazı zengin bebeler dışında ortamı bozacak fazlaca kişi yoktu.

Şimdi bakıyorsun WoW blizzard'ın pazarlama politikasına bu zorluğu sıfıra yaklaştırmış oyunda ve saçma saçma yığınla olay var .

MMO-" RPG" gitmiş yerine MMO-" Hack and Slash " gelmiş .bu oyunda hala RPG unsuru kalmışmı ben mi yanlış görüyorum?

Eski hiçte iğrenç değildi şimdiki iğrenç...

asıl böyle hiç bir uğraş içine girmeden herşeyi biliyorum yaladım yuttum buda neymiş beeaaa tarzında

incici bebeleri görünce delirmek içten değil
    bu kültür iğrenç bir kültür bu şekilde hiç bir estetiği bilgisi olmayan bir saçmalık silsilesi içinde ne gibi güzellik olabilir ki?Toplum içinde nasıl davranmasını bilmeyenler kalkıp bana bireysellik ve özgürlükten bahsetmesin sakın!

Aynen çok güzel demiş katılır veya katılmazsınız diye, ama fikrine karşı çıkacak olanlarıda bi güzel bebe bellemiş artık sizin gibiler oynuyor :( diye. WoW dışında onlarca oyun var artık tek alternatif wow değil. Oyun eskisi kadar zor olsa tutar mı sanıyorsun? Mesela benim wowda biryere gelmek için günde 12 saat oynamam gerekiyorsa bırakır 40 dakika LoL oynayıp o rekabet ortamının 100 katını tadabilirim.

Kimse vanilla zorluğuna katlanamaz birdaha. O zamanlar güzel olan oyun değil wowun oyuncu kitlesiydi. Vanillada özlenen wow değil, arkadaş grupları, guildler, raidde yaşanan güzel zamanlar. Vanillada oyun berbattı nesini özlüyorsunuz? Wowun durmadan düşen sub sayısınıda ben insanların büyümesine bağlıyorum. Herif vanillada 20 yaşındaydı hayatının en boş en güzel dönemi. Bakıyorsun şimdi 30 yaşında. Ne eski hayatı kaldı elinde ne arkadaş ortamı. Bütün güzel anıların birleşme noktası wow olunca özleniyor işte.

Soruyorum sana lise yıllarını özlüyor musun? Özlüyorsundur heralde.
    Peki liseye giderken hiç sevdin mi liseyi?

Bravo arkadaşım daha iyi özetlenemezdi,diğerleri tepki gösterse de gayet ılımlı ve açıklayıcı bir yorum olmuş tebrikler.
    Ama yine de şunları söylemek isterim.Beynin aldatmacaları bunlar aslında başka birşey değil.Beyin,iyi şeyleri hatırlıyor hep ama o anda ne hisettiğini hatırlatamıyor pek,hafızada o şekil saklanmıyor. Daha sonra düşündükçe hep iyi yönlerini hatırlıyorsun ulan diyorsun niye yeniden başlamıyorum diyorsun,sonra diyorsun neden başlayayım ki baksana yeni gelenler çoluk çocuk diyorsun. Yani oyunu,geçirdiğin o zamanları sahiplenmek istiyorsun. Ama işte aradan geçen zamanla o hatırladığın geçmiş asıl yaşadığın geçmişten çok farklı ve artık o geçmiş sizin olmayacak kadar sanal oluyor. İnsanların keşke demeleri aslında belki hafızanın bilgileri saklayış biçiminden geliyor.Nitekim lise hayatı da böyle bir nevi. İnsanın başına gelen en fena ve en muhteşem birşey aslında zamanında oynayanlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 30 Eylül 2013; 20:18:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sylvanas ta, her gece 5dak. Girmek icin sira bekliyorum 5.4 geldiginden beri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raid finder e girdim özlemişim pve yi :D içim bi hoş oldu vallah
  • Kimse yanlış anlamasın ben de eski bir oyuncuyum da, Orgrimmar'ın ortalık yerinde raid yapıyor olmak bile eskilerden güzel dediğimiz bir çok şeyden daha değerli bence. Şimdi sıralarım bende, ey gidin şunu yapmak için bu kadar uğraşırdık, bunu yapmak bu kadar zordu, bilmem ne yapıcaz diye şu kadar görev vardı diye, eyvallah bunlar zevkli şeylerdi, aslında zor olmaları güzel olma sebebiydi onların. Yoksa Wow oyun dinamiği açısından eskiye oranla çok daha güçlü bir oyun. Bırakın da olsun, blizzard tecrübe edindi, daha dengeli ve mantıklı raidler ortaya çıktı. Açıkça söyleyeyim yeni raid bossları ve fightları eskiye oranla çok daha sağlam ve eğlenceli. LFR yapıp ben raidleri sevmedim diye laf atarsanız bu komik olur tabi. Blizzard'ın hatası neydi de oyuncu kaybetti derseniz, Blizzard'ın hatası işi ticarete döküp çin pazarıan hitap eden bir hikaye ile karşımıza çıkması oldu. İnsanların bir çoğu ben de dahil LK paketindeki o atmosferi çok arıyoruz. Ama oyunda artık yapılabilecek çok fazla şey olduğu, her zevke her ihtiyaca hitap etmeye çalışan ve yelpazesini genişletmiş bir oyun olduğu açık bir gerçek. Eskiden daha az şey var ve yapılması zordu. Şimdi yapılabilecek şey sayısı çok ama yapılması daha kolay. Arada böyle bir fark var. Açıkçası yapılan şeyin o kadar zor olmaması onu biraz değersiz kılıyor. O eski tatmin duygusu oluşmuyor ama bunun içinde artık oyunda hc modlar ile bu tatmin hissini yakalamak halen mümkün.

Ben ölü haliyle wowun halen iyi olduğu kanaatindeyim. Hikaye ve atmosferden çok kaybetti wow pandaria paketinde ama oyuna sayısız event ekledikleri ve raid ve boss dinamiklerini ciddi manada geliştirdikleri çok açık. LFR 'de boss keserek bunu anlamanız mümkün değil.

Benim, çok pvp yapmasam da pvp tarafında rahatsız olduğum bir kaç husus var oyunun şimdiki haliyle ama iyi olan yanları da var. Bu saatte şimdi onları saymaya kalkarsam 10 dakika daha yazarım her halde. Kısacası ben wowun eski halini çok özlemekle beraber bir yandan da acaba wowun eski halini mi yoksa sadece eskiyi mi özlüyorum diye de kendime soruyorum. Buna rağmen halen oyunu zevkle oynuyorum. Açıkçası pandaria paketi ortam ve atmosfer olarak her ne kadar tatmin edici olmasa da en azından pvp ve özellikle pve kalitesi ve oyuna eklenen sayısız event açısından en azından cataclysm rezilliğinden daha başarılıdır. Sonraki ek paketin "Dark Below" adında olacağı söyleniyor. Oyuna LK zamanlarındaki gibi güçlü bir atmosfer ve hikaye ekleyebilirlerse wowun tekrar oyuncu çekeceğinden eminim. Zaten Orgrimmar'da raid fikri ve bedava dağıtılan 1 hafta oynama süresi ile oyuncu sayısında şimdilik bir miktar artış olduğunu söyleyebiliriz...

Bu arada Warcraft filmi resmi olarak duyuruldu 2015'te vizyonda olacak...

http://www.imdb.com/title/tt0803096/?ref_=sr_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer1 -- 2 Ekim 2013; 5:52:14 >

• programmer1 kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi hocam; ilk başladığımızda saatlerce sıra beklerdik, beta dan sonra. Lagdan adım atılmazdı. Ölünce 15dk yürürdük. Piii..., bi ton da sıkan şey vardı. Ben bu yürüme olayından aç kez oyunu bırakıcaktım..
  • Ölüm Lokumu@ ben anılarımın tamamını hatırlıyorum çıkartmıyor benim hafızam onları.

iyisi ile kötüsü ile bu oyunda çok fazla şikayet ettiğim bişi yoktu biraz aylığı fazla geliyordu şimdi daha çok EU dan ötürü.

bana göre bu oyunun yaş ortalaması düştükçe düştü oyun kolaylaştıkça kolaylaştı buna itiraz edebiliyor musunuz? edemezsiniz tabi ki de

oyun Hack and slah oldu mu? oldu buna da itiraz edemezsiniz

bu ikisini toplayınca oyuncuların hal ve hareketlerini siz tahmin edin sonra da " yıllar önce oynayanların " eleştirilerine de itiraz edemiceksiniz işte.Şu anda ki oyun başka bir oyuna nerde ise evrimleşmiş durumda , bu noktadan sonra yapabilicek bişi yok Blizzart da kendince kazığını atmış oldu kar amacı ile olan bumudur budur! benim fikrim düşüncem bu yönde " katılırsınız katılmazsınız! "
  • yıllar önce oynayanların dediklerine itiraz edemeyeceksiniz? hey allahım bu nasıl bir egodur! neyse daha fazla bir şey söylemenin lüzumu yok.oyunu amma private amma orijinal bende oynadım vanilla zamanlarında, evet oyun kolaylaştı, evet artık insanımızın alım gücü daha iyi olduğundan oyuncu yaş ortalaması düştü, evet artık epic itemin bir ağırlığı yok, evet zamanında end game dungeonlardan düşen rare itemlar çok değerliydi ve zaman zaman kazandırdıkları ekstra özellikler yüzünden raidlerde kullanıldıkları olurdu vs ama bunlarla beraber birçok angaryayı kaldırdı blizzard.eskiden bir şeyleri elde etmek zordu ve kazanılan şeyin değeri çok çok fazlaydı ama bir ton angarya vardı, bir ton insanı boş yere yoran, aslında daha basit yapılsa oyun dengelerini alt üst etmeyecek şey vardı ve blizzard bunlara da el attı.ayrıca eskiden raidlerin tek olayı 40 kişi hurra diye girilmesiydi.şimdi hiç deme şöyle böyle bir şeyler.tbc sonrası raidlere raid diyorum ben.classic bosslarından kaç tanesinde adam akıllı bir taktik uygulanıyordu? hele ilk raidler zaten tamamen baştan savmaydı, sonradan aq, naxx ağırlığında raidler çıktı da tüm paketi kurtardı.yanlış anlama ha vanillayı gömmeye çalışmıyorum, sadece bırakın artık bu nostaljik havaları yada oyunu bırakın gitsin.hoşlanmadığın bir şeye para vermemiş olursun böylece.

• Bu süreç her oyunda bu şekilde hocam. Ultima Online'da da aynı süreçler hep yaşandı. Ama noldu; senelerce oynandı. Ben 1 sene bırakıp bırakıp hep geri döndüm şahsen. Bazı oyunların, bazı türlerde yeri ayrıdır. WoW'da kendi türünün lideridir bana göre.

Şimdi bile Ultima Online, Starcraft broodwar veya Age of Empires oynıyabilirim. Wow'da hiç bir zaman unutamayacağım bir oyun. Gel gelelim ki Blizzard da sürekli değişiklik ve yenilik yapan bir firma. Hiç birşey değiştirmeseler daha mı iyiydi.
  • quote:

yıllar önce oynayanların dediklerine itiraz edemeyeceksiniz? hey allahım bu nasıl bir egodur! neyse daha fazla bir şey söylemenin lüzumu yok.oyunu amma private amma orijinal bende oynadım vanilla zamanlarında, evet oyun kolaylaştı, evet artık insanımızın alım gücü daha iyi olduğundan oyuncu yaş ortalaması düştü, evet artık epic itemin bir ağırlığı yok, evet zamanında end game dungeonlardan düşen rare itemlar çok değerliydi ve zaman zaman kazandırdıkları ekstra özellikler yüzünden raidlerde kullanıldıkları olurdu vs ama bunlarla beraber birçok angaryayı kaldırdı blizzard.eskiden bir şeyleri elde etmek zordu ve kazanılan şeyin değeri çok çok fazlaydı ama bir ton angarya vardı, bir ton insanı boş yere yoran, aslında daha basit yapılsa oyun dengelerini alt üst etmeyecek şey vardı ve blizzard bunlara da el attı.ayrıca eskiden raidlerin tek olayı 40 kişi hurra diye girilmesiydi.şimdi hiç deme şöyle böyle bir şeyler.tbc sonrası raidlere raid diyorum ben.classic bosslarından kaç tanesinde adam akıllı bir taktik uygulanıyordu? hele ilk raidler zaten tamamen baştan savmaydı, sonradan aq, naxx ağırlığında raidler çıktı da tüm paketi kurtardı.yanlış anlama ha vanillayı gömmeye çalışmıyorum, sadece bırakın artık bu nostaljik havaları yada oyunu bırakın gitsin.hoşlanmadığın bir şeye para vermemiş olursun böylece.

sende bir algılama problemi olduğu ortada inatla olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyorsun

ben diyorum anya sen diyorsun konya

söylediklerimden sen ego çıkardıysan o senin başarın arkadaşım ben olmuş olanları izah ediyorum işine gelmemiş olabilir.Nostaljik dediğin bu oyunun taa kendisi şu andaki değil!

40 kişi hurra girilmiyordu canım kardeşim MC de Trash dediğimiz sıradan Eliteler bile bir taktik ile kesilirdi
    pull sırası
    durulucak yerler
    aggro seviyesi
    görev sıralaması

Ben vanillia da Hurra diye kesilen Boss bilmiyorum bunlara 5M lerde dahil.

" Angarya " buda sonradan türetilen kelimelerden birisi bu oyunda hep sonradan duydum bu kelimeyi aynı " ezik " gibi bunlar nedense belli bir kitleden çıkıyor

Angarya dediğiniz şeyler asıl bu oyunun taaa kendisi be! Ha nedir Blizzart! sizi dinledi hatta sizide geçti daha da düştü aşşağılara...

• quote:

quote:

yıllar önce oynayanların dediklerine itiraz edemeyeceksiniz? hey allahım bu nasıl bir egodur! neyse daha fazla bir şey söylemenin lüzumu yok.oyunu amma private amma orijinal bende oynadım vanilla zamanlarında, evet oyun kolaylaştı, evet artık insanımızın alım gücü daha iyi olduğundan oyuncu yaş ortalaması düştü, evet artık epic itemin bir ağırlığı yok, evet zamanında end game dungeonlardan düşen rare itemlar çok değerliydi ve zaman zaman kazandırdıkları ekstra özellikler yüzünden raidlerde kullanıldıkları olurdu vs ama bunlarla beraber birçok angaryayı kaldırdı blizzard.eskiden bir şeyleri elde etmek zordu ve kazanılan şeyin değeri çok çok fazlaydı ama bir ton angarya vardı, bir ton insanı boş yere yoran, aslında daha basit yapılsa oyun dengelerini alt üst etmeyecek şey vardı ve blizzard bunlara da el attı.ayrıca eskiden raidlerin tek olayı 40 kişi hurra diye girilmesiydi.şimdi hiç deme şöyle böyle bir şeyler.tbc sonrası raidlere raid diyorum ben.classic bosslarından kaç tanesinde adam akıllı bir taktik uygulanıyordu? hele ilk raidler zaten tamamen baştan savmaydı, sonradan aq, naxx ağırlığında raidler çıktı da tüm paketi kurtardı.yanlış anlama ha vanillayı gömmeye çalışmıyorum, sadece bırakın artık bu nostaljik havaları yada oyunu bırakın gitsin.hoşlanmadığın bir şeye para vermemiş olursun böylece.

sende bir algılama problemi olduğu ortada inatla olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyorsun

söylediklerimden sen ego çıkardıysan o senin başarın arkadaşım ben olmuş olanları izah ediyorum işine gelmemiş olabilir.Nostaljik dediğin bu oyunun taa kendisi şu andaki değil!

40 kişi hurra girilmiyordu canım kardeşim MC de Trash dediğimiz sıradan Eliteler bile bir taktik ile kesilirdi
    pull sırası
    durulucak yerler
    aggro seviyesi
    görev sıralaması

" Angarya " buda sonradan türetilen kelimelerden birisi bu oyunda hep sonradan duydum bu kelimeyi aynı " ezik " gibi bunlar nedense belli bir kitleden çıkıyor

Angarya dediğiniz şeyler asıl bu oyunun taaa kendisi be! Ha nedir Blizzart! sizi dinledi hatta sizide geçti daha da düştü aşşağılara...

yav he he derim ben buna.vanillada oynamamış olsam, hiç görmemiş olsam neyse.kaç kişi classına hakimdi? aynı skilleri spamlardı herkes.hatta bu konuyla alakalı preach diye bir adamın şahane bir videosu var bir bak istersen.

angarya bizden çıktı evet.bizim kitleden çıktı.hunterın çantanın yarısını okla doldurması, neredeyse max levela kadar her yere koşa koşa gitmek, yine hunterların kendilerini levelladıkları yetmezmiş gibi birde petlerini levellamaları, en ufak darbede tee en başa dönen castler, dungeon bossu gibi quest mobları vs angarya değildi biz uydurduk angarya diye.

trashleri bile taktikle kesermiş peh peh.demişsin ki pull sırası, durulacak yer, aggro seviyesi, görev sıralaması... burada taktik mi var? taktik dediğin nedir? healerın mobdan uzak durması mıdır? tankın aggro tutması mıdır? yada dpsin mob kendisine koşunca tank geri aggro alana kadar dpsi kesmesi midir? eğer buysa boş ver sen oynama çünkü bunlar hala yapılıyor.lfr hariç nerede bu dediklerin olmuyor bilmiyorum gerçekten.belki sana denk gelmiştir böyle tipler bilemem.

ezik kelimesini hayatım boyunca kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum.ama madem diyorsun ki senin kitlenden çıktı tamam eyvallah.

raidlere 40 kişi, doğru dürüst taktik bilmeden, aynı skilleri spamlayarak hurra diye dalardık son olarak.

• quote:

quote:

pull sırası
    durulucak yerler
    aggro seviyesi
    görev sıralaması

Hocam raid'lerde haklısın da hakkaten o dönemde çok angarya varmış, şimdi doğruya doğru. Ben basit bi örnek vereyim.

İki mob çektiğinde bile %80 öldüğün gerçeğini göz önüne alırsak neden eskiden daha az mezarlık vardı? Sen de buna itiraz etme, üstüne iki mob çektiğinde tokat manyağı oluyosun, ölüyosun sonra bi bakmışsın mezarlık anasının nikahında. Kaldı ki mob kesmek öyle sıkıcıydı ki, bırakıyosun birbirlerine vuruyolar, CD geldiğinde skill atıyosun 10 saatte bir. Sonra mana bitiyo felan

• Instancede birisi ölünce, 10 dk koşsun diye beklerdik.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.