Şimdi Ara

Eskiden konu dışına bakıp gülerdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene ve önceki yıllarda her zaman olduğu gibi 7/24 internetde sörf yapar orada burada takılırdım, konu dışundaki kız konularını görüp “ulan başka bir işiniz yok mu” diye söylenirdim.

Şimdi o zamanların 20 katı daha fazla derdim var ama bu kız yokluğu derdine bende düştüm, içimde sürekli bir şeyleri kaçırıyormuş hissi başladı sanki dışarıda masallarda ki tarzdan aşklar dönüyormuş da ben kaçırmışım gibi. Ben bu durumdan aşırı derece sıkıldım artık hadım olmayı bile düşünmeye başladım.

Sizde durumlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 2 Temmuz 2018; 22:42:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kes kurtul kısaca ''kk''
  • Cinsellik herkes istiyor fakat naz çekmek zor iş yani iki tarafın da fedakarlık etmesi gerekiyor (konuda biri parayla yapmanızı tavsiye edecek)

Bi de şu var , insanlarla kolay samimi ol(a)miyorsaniz kız sizi begense bile elinizde tutamazsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Cinsellik herkes istiyor fakat naz çekmek zor iş yani iki tarafın da fedakarlık etmesi gerekiyor (konuda biri parayla yapmanızı tavsiye edecek)

Bi de şu var , insanlarla kolay samimi ol(a)miyorsaniz kız sizi begense bile elinizde tutamazsiniz
    Samimi olma meselesine dair bir tecrüben oldu mu? Açsana biraz daha

• Yapman gereken ilk şey sosyalleşmen. Git arkadaşlarla gez ama erkek erkek olmasın yoksa sap gibi kalırsın arada şöyle kızlı erkekli gezin. Sonra zaten bi gün sinemaya gidersiniz bi kız başka tanıdığını çağırır bi baktın güzeller güzelli bi kız aman tanrım tıpkı elini attığında nerden geldiği belli olmayan 200tl bulmak (1 tl bulduğunu düşün o mutluluğu sonra bunun 200 katını düşün) gibi. Ama aslında sıradan hanım hanım bi kız baktin aşık olmuşsun. Arkadaşlarla gezdigine göre büyük ihtimal bekârdır. Sonra yürü be koçum benim kim tutar seni. Tıpkı son düzlükteki arap atı gibi yardır. Sonra evlenin 60000tl borç girsin şöyle ohhh. Evde de 2 velet kavga edip sen eve gelince babişkoo diye sevinirler. Sende onlarla azıcık oynarsın iş stresin gider. Akşam da yengeyle yaparsın. Mutlu mesut yaşarsın.

• ben eskiden çok takıyordum şimdi takmıyorum bi kez aşık oldum ya onun acısı çok kötüydü allah bi daha kimseye aşık ettirmesin o yüzden bu işlere girmemem çok daha sağlıklı benim için ben malım mal tanımadığım etmediğim bi kıza aşık oldum aylarca neler çektirdim kendime hiç derdim yokmuş gibi yeni yeni unutmaya başladım hala aklıma geliyor midem bulanıyor iştahım kaçıyor elim ayağım titriyor duvarları yumruklayasım geliyor şimdi böyle bi mal gerçek hayatta gerçek şeyler yaşasa nolur tahmin edemiyorum o yüzden olmaması daha ii benim için embesilim ben 3 sene toparlayamam kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 2 Temmuz 2018; 23:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

ben eskiden çok takıyordum şimdi takmıyorum bi kez aşık oldum ya onun acısı çok kötüydü allah bi daha kimseye aşık ettirmesin o yüzden bu işlere girmemem çok daha sağlıklı benim için ben malım mal tanımadığım etmediğim bi kıza aşık oldum aylarca neler çektirdim kendime hiç derdim yokmuş gibi yeni yeni unutmaya başladım hala aklıma geliyor midem bulanıyor iştahım kaçıyor elim ayağım titriyor duvarları yumruklayasım geliyor şimdi böyle bi mal gerçek hayatta gerçek şeyler yaşasa nolur tahmin edemiyorum o yüzden olmaması daha ii benim için embesilim ben 3 sene toparlayamam kendimi
    Bende eski halime dönmek istiyorum, bu illet artık 7/24 dikkatimi dağıtıyor. Film bile izleyemez oldum. İşin komik tarafı ben bu modern gençliğin insan ilişkilerinden tiksinen biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 2 Temmuz 2018; 23:19:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.