Şimdi Ara

Eskiden Doritos'ta Çıkan Sos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskiden Doritos cipslerde sos çıkıyordu. Sosu yoğurda katıp cips ile yerdim. O sosun içeriğini bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İçinden Sos Çıkan Ciplerin Lezzeti: Eski Doritos Dippa'lar

Eski Doritos Dippa'lar, 2000'lerin başlarında popüler olan ve içinde sos bulunan cipslerdi. Bu cipsler, lezzetli soslarının ve benzersiz tatlarının tadını çıkarmak isteyenler arasında oldukça popülerdi.

Doritos Dippa'larda bulunan soslar çeşitlilik gösteriyordu, ancak en popüler olanlar arasında yoğurt soslu, baharatlı ve peynir soslu cipsler vardı. Soslar, cipsin içinde ayrı bir bölümde bulunuyor ve yenmeden önce patlatılarak cipsin üzerine dökülüyordu. Bu benzersiz tasarım, sosun taze kalmasını ve yeme anına kadar cipsin çıtırlığını korumasını sağlıyordu.

Doritos Dippa'lar, lezzetli soslarının yanı sıra eğlenceli ve yenilikçi bir atıştırmalık olarak da biliniyordu. Sosları patlatma deneyimi, özellikle çocuklar arasında oldukça ilgi çekiciydi. Ayrıca, cipslerin küçük paketleri, onları hareket halindeyken yemek için ideal hale getiriyordu.

Doritos Dippa'ların Çeşitleri

Doritos Dippa'lar, çeşitli sos seçenekleriyle sunuluyordu, bunların arasında şunlar yer alıyordu:

• Doritos Dippa Yoğurt Soslu Cips
    • Doritos Dippa Baharatlı Cips
    • Doritos Dippa Peynir Soslu Cips

Doritos Dippa'ların Son Durumu

Doritos Dippa'lar, ilk piyasaya sürüldüklerinde oldukça popüler olsalar da, zamanla popülerlikleri azaldı ve üretimden kaldırıldılar. Ancak, eski Doritos Dippa'ları arayanlar için, bu lezzetli cipsleri hala bazı çevrimiçi perakendecilerden ve özel atıştırmalık mağazalarından bulmak mümkün olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dippas olması lazım adının guzel baharatt karısımıydı
  • Sarımsaklı yoğurda nane ve biber katarak ye baharatos ta kullanabilirsin

• adı dippas içinde çeşitli baharatlar vardı.Kalkınca evde kendim yapiyordum.Yoğurt + baharat + istersen birde sarımsak

• Ben her aldığımda yaparım.Nane,karabiber,pul biber,tuz yani bulabildiğin tüm baharatları kat
  • Gecende kekik nane yapmıstım ama o tadı vermedi

• Tekrar satışa koyulsa alırım la. Uzun zamandır cips almıyorum. 3-4 sene falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mcdonalds da böcek çıktı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ya bende ozledım cokta guzel oluyodu tadı

• bugün yeni bişe gördüm mor bi pakette lays kaşık şeklinde içinde sosu felan da var sanırım.

edit: lays 'miş beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassacRe01 -- 19 Mayıs 2013; 15:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassacRe01

bugün yeni bişe gördüm mor bi pakette lays kaşık şeklinde içinde sosu felan da var sanırım.

edit: lays 'miş beyler.

Almıştım ondan güzeldi. Kaşık cips 'di adı.
  • kaşık cipste var, 2 tane çıkıyor hatta yada bana öyle denk geldi
  • O sosu bir iki kere anneme danışarak yapmıştım(hatta biri birebir aynısı olmuş) ama içinde gerçekte ne var bilmiyorum, çok sevdiğim bir baharat karışımıydı.. Bugün yaptığım yarın yaptığımı tutmuyor, ne varsa evde onu kullanıyorum çünkü..

Gerçekte içeriği nedir, içindekiler nedir bilen varsa çok makbule geçer ama tahmin değil. Birebir içindekileri yazsın :)
  • tuzot kat yoğurda, macera aramaya gerek yok.
  •  Eskiden Doritos'ta Çıkan Sos

Ülker'in Ducros Yoğurt Çeşnisi var güzel bir karışım tavsiye ederim.
  • yogurt+mayonez+kekik+nane+pul biber = sos ancak oranlarını kafandan ayarla

• Aynen yoğurda baharatları katarak da yapabilirsin ben küçük bi kase içine yapıp sade ruffles ile yerdim ruffles tek gitmediğinden. Ama ducros da iyi gibi
  • salsa sos
  • Yoğurt,tuz,nane,kekik,az pul biber karıştır aynısı
  • Cipsi güzeldi onun tam sosluktu cipsi bulsak sos yapilir bi sekilde

• ben nane,kekik,pul biber,tuz,karabiber katıyorum yoğurda güzel de oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.