Şimdi Ara

Eski yönetici kasten arabama zarar veriyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oturduğum apartmanın yöneticisi değişti.Eski yönetici şimdi herkese düşman.
    Balkonda oturduğu yerden milletin arabasına sigara izmariti yağdırıyor

Geçenlerde komşunun arabasının plastik aksamına gelip eritti,ondan sonraki gün benim arabanın üzerinde de birkaç sönmüş izmarit vardı

Kışın da komşumuz görmüş , balkonundaki kar kütlesini olduğu gibi benim arabanın üzerine atmış..

Bu herif 50 yaşının üzerinde , 5 vakit namaz kılan camiden çıkmayan bir tip.Dışarıdan gören melek zanneder.Ama nasıl bir ''Onun bunun çocuğu'' olduğunu yeni anladık.

Artık arabayı evin önüne çekemiyorum bu şerefsiz yüzünden.

Ne yapmam lazım arkadaşlar ? Baya sinirliyim.Evine dalıp ağzını burnunu dağıtmamak için kendimi zor tutuyorum

• her namaz kılan doğru dürüst olsa idi..
  • Git Kır ağzını burnunu

Ya da normalce konuş

Edit : Bi de araba 2007 pasat mış . Çabuk git dağıt adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 7 Haziran 2010; 16:37:01 >
  • çok gördük hacıları ve dedeleri
  • Passat mı ?
  • bunu yaptığına pişman et.
  • Valla ne diyeyim birisi bizim arabamıza kasten zarar vermeye KALKIŞSIN babamdan önce ben gebertirimŞaka değil ciddi söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ümüğünüü sıkardım
  • Dedeler gününü kutlarsan yumuşar.
  • tehdit et .
  • ona bunun onur kırıcı bi davranıs oldugunu söle
  • Ona dedeleri izlet
  • kanıtın varsa şikayet et
  • Git düzgünce konuş. Devam ederse şikayet et. Dövme öleceği vardır elinde ölür falan sıkıntı çekersin
  • hiç durma adamı terbiye et..
  • 50 yaşından önce zaten namaz kılan nadir

yapcak hiç bişeyleri kalmamış moruk olmuşlar öyle başlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Arkadaşlar oturduğum apartmanın yöneticisi değişti.Eski yönetici şimdi herkese düşman.
    Balkonda oturduğu yerden milletin arabasına sigara izmariti yağdırıyor

Geçenlerde komşunun arabasının plastik aksamına gelip eritti,ondan sonraki gün benim arabanın üzerinde de birkaç sönmüş izmarit vardı

Kışın da komşumuz görmüş , balkonundaki kar kütlesini olduğu gibi benim arabanın üzerine atmış..

Bu herif 50 yaşının üzerinde , 5 vakit namaz kılan camiden çıkmayan bir tip.Dışarıdan gören melek zanneder.Ama nasıl bir ''Onun bunun çocuğu'' olduğunu yeni anladık.

Artık arabayı evin önüne çekemiyorum bu şerefsiz yüzünden.

Ne yapmam lazım arkadaşlar ? Baya sinirliyim.Evine dalıp ağzını burnunu dağıtmamak için kendimi zor tutuyorum

Kasıtlı olarak yaptığından eminsen bu kadar zaman beklemen hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackankas -- 7 Haziran 2010; 17:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uncensoredtr

ona bunun onur kırıcı bi davranıs oldugunu söle

• al o izmaritleri kaynat suyunu içir ona şifa niyetine ama zorla boyle ensesinden tutup agzına tıka belki yapmaz bidaha
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.