Şimdi Ara

eski yabancı şarkılar konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu dışında açtım cevap olmadı hatırlamıyor kimse herhalde.

3 yıl önce girmiştim bayağı müzik indirmiştim şimdi bulamıyorum o konuyu. jeanny falco şarkısı vardı hikayesi falan paylaşılmıştı. sadece eski yabancı şarkılar vardı. 6 sayfadan fazlaydı.

eskilerden hatırlayanlar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atılgan 3 -- 25 Nisan 2013; 22:02:48 >

• güncel
  • Bilmiyorum ama eski yabancı deyince David Bowie - The rise and fall of ziggy stardust and spiders from mars (Albümün adına bak be.Umarın doğru yazmışımdır) gelir.Tamamını dinle bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

Bilmiyorum ama eski yabancı deyince David Bowie - The rise and fall of ziggy stardust and spiders from mars (Albümün adına bak be.Umarın doğru yazmışımdır) gelir.Tamamını dinle bence.

önerin için sağol. 2 gündür arıyorum konuyu bulamadım. silmişler galiba.
  • Arkadaşlar merhaba sizden bir konu hakında yardım isteyeceğim.Hatırlarmısınız bilmem eskiden televizyon yani uydu kanallarında metro fm diye yabancı müzikler çalan bir kanal vardı sorna o d-smarta filan geçti sanırım ya bir şarkı vardı 2000 yıları başında filan 2005 arası kadar süreyi tam hatırlayamıyorum y böyle zenci bir kadın vardı üzerinde pembemsi bikinisi vardı bir bar veya müzik clubunda şarkı söylüyordu erkekelrin arasıdna hata masa üstüne yatıyordu bir makinadan köpüklümsü gibi pembe renginde bir şey akıyordu filan onu açıyordu agızına dolduyordu filan şarkıyı hatıyamıyorum şarkı sözüde saçma bir şeydi törnıstayım mı neydi öyle bir şey bulabilirmisiniz bulan olrusa mesaj atarsa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.