Şimdi Ara

eski windows sürmünü nasıl tamamen silebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bikaç gün önce windows xp olan sistemimi window 7 yaptım fakat windows xp`yi bilgisayardan tam olarak silemedim sanırım windows 7yi depo D'ye yüklemiştim şu an iki disk de çok dolu disk C) deki windows yazan dosyaları silmelimiyim yada içerisindeki herşeyimi silmeliyim nasıl yapıcam hiçde anlamam bilgisayarım çok yavaşladı lütfen yardım

• Wın.old dosyası olusmustur eskı pc dekı hersey ordadır eger her seyden tamamıylr kurtulmak ıstıyorsan care low level format yanı bır nevı hdd yı fabrıka ayarlarına cevırme.Iyı gunler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dosyaları silersen birsürü hata alırsın en iyisi yedeklerini al.. d yi biçimlendir c yde win7 kur
  • windows old dosyasını sildim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3st3rg0n kullanıcısına yanıt
    windows 7 yi zaten kurdum dediğinizide tam anlamadım biraz acemiyimde

• Eger eskı pc ye dagır her seyden kurtulmak ıstıyorsan bunun en temız yolu low level formattır. Normal formatta ıs gorur ama yınede gerı dondurebılırsın.Illa normal format atcam dersen c ye de d yede at. Iyı yaksamlar

• low format nedir peki çok soru sordum kusura bakmayın pek anlamıyorum bilgisayardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O.d benım ıcın sıkıntı degıl cevaplaya bılırm.low level format dedıgımız olay hdd nın aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı hıcbır wın dosyası olmayan kurulmus wın dosyaları bulunmayan halı nasıl yapılır dersen suan trl deyım@ ıstersen yarın cevap verım bugunde verebılırım ama bıraz uzun surer. Iyı yaksamlar

• öğretirseniz çok memnun olurum

• Low level format dedıgımız olay aslında cok tehlıkelı bır olaydır bu ıslemı yaparken hdd elınızde kalıp kullanılamaz bır hale gelebılır.Bu ıslem daha cok mekanık bır sorun olustugu zaman kullanılır.Ama yınede ben loe level format atacam dersen prog ver mesela macbled5 tı sanırım yanlıs yazdım bu prog kullanabılırsın.Kısacası sen 2 surucunede format at. Low level format bıraz RISKLI. Iyı yaksamlar.

• bilgisayarın durumu baya kötü atmam gerekiyor sanırım bu formatın sonrasında yapmam gereken bir işlem varmıdır birazdaha bilgilendirebilirmisiniz

• ve bu risk dediğiniz şey nedir bilgisayarmı çöker anlamadım bu riskden nasıl korunurum

• Rısk dedıgım olay su hdd kullanılamaz hale gelebılır low level formattan sonra bır sey yapmaya gerek yok dırek wın kurmanız yeterlıdır.

• tamam mardeşim biraz sonra yapıcam windowsu cdsi ilemi yüklemem gerekiyor

• dediğiniz işlemi yaptım bilgisayar açılırken 'Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key' diye bir hata geliyor biraz araştırdım galiba windows yüklemem gerekiyor bilgisayarı açamazken nasıl windows yüklerim telefonuma indiriyorum usb ile bağlamayı düşünüyorum olurmu sizce olmazsa nasıl yapmalıyım

• Normal format atıyorsun.Onu anladım yanı low level format atmadın bu arda o pres any key ekranı geldımı herhangı bır tusa bas o gecer.Eger devam edıyorsa dogru surucuyu boot ettınıze bakın veya wın cd sını degıstırın usb den fırmat atmaya gelınce wın ındır prog yardımıyla ıso kalıbı olarak usb ye yazdır usb de baska bırsey olmasın.

• Dediğiniz gibi flash bellekten atıcam bir arkadaşıma sordum sürücüyü doğru boot ettiğimi söyledi iso kalıbını da verdi flash belleğe atıp deneyeceğim yarın

• Kakumaklu K kullanıcısına yanıt
    Low level format atmayın.Gerekmiyor sizin için.Hemde saatler sürebilir, hatta 1 günden fazla bile sürebilir (harddiskin boyutuna göre).Ayrıca sizin için çok gereksiz olur.

Yedeklemeniz gereken dosyaları alın, sonra normal şekilde bilgisayarınıza format atın.Hem çabuk, hem rahat, hem kolay
  • benim hard disk baya küçük 10 dakika felan sürdü

• arkadaşım bi fotoğraf attı içinde autorun setup ve bikaç dosya vardı o şekildemi olması gerekiyor yoksa 1 tane setup dosyası gibi bişeymi olması gerekiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.