Şimdi Ara

Eski Sistem ve Yeni Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda daha önce iki üç konu açılmış ancak benim aradığım cevap bu konuların içinde verilmemiş o yüzden bu konuyu açma gereği duydum.

Öncelikle sistemim:

AMD Athlon II X2 270 3.4Ghz

8 GB 1600Mhz Ram

M5A78L-M LX V2 Anakart

MSI 9800GT 1GB 256bit Ekran Kartı

400W Stok PSU

Şuan ki bütçem bana yeni bir işlemci ve anakart aldırmayacak kadar ben bu sisteme GTX 660 almak istiyorum veya R7 265 olacak ama GTX 660 biraz daha iyi geliyor bana.

Sizce bu sistem üzerine GTX 660 + 600W PSU alsam işlemci ne kadar darboğaz yapar? 9800GT den farkı ne kadar olur sizce? elim biraz daha rahatlayınca Intel'e geçeceğim güzel bir i5 işlemci ve anakart alacağım ancak dediğim gibi şuanki bütçem sadece ekran kartı ve PSU'ya yetiyor.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Darboğaz yapar.
    Çok fazla bir verim alamazsınız.
    Dolayısıyla bence tüm parayı biriktirince komple geçin hem o arada yeni seriler veya yeni işlemciler gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D Mark'tan daha önce test verilerine ulaştım gerçekten de fena darboğaz yapıyor.Benim işlemci ile birlikte 660 kullanırsam 3900 küsüratlı puan elde edilmiş ancak bunu değiştirip X2 270 yerine X6 6100'ü koyduğum zaman 660 ile birlikte 7000 puana çıkıyor performans testlerinde neredeyse yarı yarıya fark ediyor.İyisimi işlemci vs. hepsini bir arada yenileyim diğer türlü rezil birşey ortaya çıkacak.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.