Şimdi Ara

Eski sevgiliyle arkadaş kalmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 3.5 yıl çıktığınız bir sevgiliniz vardı herşey çok güzeldi ama ailevi sorunlardan ayrılmak zorunda kaldınız.Kızda sizinle iletişimi kesmek istemiyor sizde.Sizce bu ne kadar doğru olur yada olur mu? Nasıl bakıyorsunuz bu duruma? Zaten çıkarkende hem arkadaşlık hem dostluk hem aşk vardı o yüzden sağlam geçiyordu günler.

Seviyeli cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackblue -- 16 Ağustos 2008; 11:16:18 >

• ben olsam o kızdan kurtulurdum

ilişki bittikden sonra arkadaşlık olmaz benden bu kadar söylemesi
  • ayılma nedeniniz kız degilse ve gerçekten onu seviyorsan bırakma galiba ona hala aşıksın gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

ayılma nedeniniz kız degilse ve gerçekten onu seviyorsan bırakma galiba ona hala aşıksın gibi geliyor

Ayrılma nedenimiz araya birisinin girmesi filan değil..Eninde sonunda olacaktı.Ciddi düşünüyorduk ilk başlarda.Tamamen ailesinden kaynaklanıyor.Aileler çok farklı.Neyse biraz öyle Ama iradeli davranmaya çalışıyorum kabullenmiş durumdayım.Ama bazen kötü oluyorum.
  • Benimki de arkadaş kalmak istedi. Ama benim gücüm yetmedi böyle durmaya. Sevdiğim kızla arkadaş olamadım. Bence sen de olma. Unutursun, başkasını bulursun rahat ol...
  • Arkadaş felan kalma , kız sevgili yaparsa iyi şeyler olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

Benimki de arkadaş kalmak istedi. Ama benim gücüm yetmedi böyle durmaya. Sevdiğim kızla arkadaş olamadım. Bence sen de olma. Unutursun, başkasını bulursun rahat ol...

İnan arkadaş olmayıda denedim içim yanıyor.Ama onsuzda olmuyor.Ne yapacağımı bilemediğim için konu açtım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

Arkadaş felan kalma , kız sevgili yaparsa iyi şeyler olmaz

bunu büyük ihtimalle yapmaz yaparsa zaten hiç sevmemiştir
  • Benimle aynı durumdasın. Aşık olduğum kızla ayrıldık, arkadaş kalalım dedi. 7 aydır arkadaşız ama gel bana sor nasıl geçiyor günler. O sana arkadaş gözüyle bakıyor ama sen onu ne kadar çok seviyorsun. Bilmiyorum belki unutmak için konuşmamak gerekiyor ama ben yapamıyorum. Konuşmadan duramam. Hep merak ediyorum nasıl acaba iyi mi diye. Telefonda uzun uzun konuşuyoruz falan. Eskisi kadar üzülmüyorum ama telefonu kapattıktan sonra üzülüyorum tabi. Telefonu kapatırken onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyemiyorum. Telefonu açtığında aşkımmm diyemiyorum. Konuşmak da yetiyor artık napalım. Konuşmadan yapamam ben. Bir şekilde bitecek ona karşı duygularım. Ama ne kadar sürer böyle bilmiyorum.

“Arkadaş kalalım”

İşte yine o! O klasik, söyledikçe tükenmeyen, yazdıkça bitmeyen, konuştukça
    sonlanmayan söz; "arkadaş kalmak". Başlamamış bir ilişki için değil, bitmiş bir ilişki için söyleniyor bu kez. Ama sonuçları açısından farklı olduğu söylenemez.
    Her durumda, "Hayır" kelimesinin kibar bir karşılığı oluyor. Hayır! Seninle olmaz! Artık olmaz! Hiç olmaz!

"Lütfen üzülme! Niye üzüldün ki şimdi?"

Niye mi üzüldüm? Hiiç, bakır üretimimiz azalmış bu yıl, aklıma geldi birden ona üzüldüm. Başka neye üzülebilirim ki?

Senin bir başkası için güleceğine, bir başkası için üzüleceğine ve bir başkasıyla
    sevişeceğine üzülüyorum. Benimle bunları hiç yapmayacak olmana üzülüyorum. Beni, gelecekte hayatına girecek erkeğe tercih etmemiş olmana üzülüyorum. Bir başkasını, kendin için daha iyi bulmuş olmana üzülüyorum.

Sana hiç sarılamayacak olmama üzülüyorum. Seninle yaşayamadıklarımız beni üzen. Yaşayabileceklerimiz. Yapabileceklerimiz. Ve tüm bunları, yani hayalini benim kurduğum şeyleri şu an senden haberdar bile olmayan biriyle gelecekte yapacağını bilmek. O birinin gelip benim kurduğum hayalleri sahipleneceğini, yaşayacağını bilmek. Bir süre sonra senin için arada bir hatırlanıp aranacak kişi haline geleceğimi, en mutlu anlarında beni aklına bile getirmeyeceğini bilmek. O anlarında yanında olamayacağımı, sana sarılıp saçlarını okşayamayacağımı, en önemlisi o mutlu anları yaşatan kişinin ben olamayacağımı bilmek.

Daha ne dememi istiyorsun? Neye üzülüyor olabilirim?

"... Ama bir de şöyle düşün, dost olarak da pek çok şeyi paylaşabiliriz."

Doğru! Paylaşabiliriz elbette, ama sadece "pek çok şeyi". Her şeyi değil. Oysaki ben her şeyi paylaşmak istiyorum seninle, hiçbir şey eksik kalmasın istiyorum, yaşanacak ne varsa yaşamak istiyorum, çünkü sen buna değecek birisin.
    Tüm bunları yaşamak için seçtiğim çok özel birisin sen. Dostum değil, sevgilim,
    eşim, hayatımı paylaşacağım kişi olmalıydın. Canım sıkkın olduğunda kucağına
    kıvrılabileceğim, beni avutmasını isteyebileceğim, neşeli olduğumda keyifle
    sarılacağım ve uzun uzun öpeceğim, elinden tutup başka kimse yokmuş gibi şehirde sonsuza dek dolanacağım ve şehvetle sevişeceğim kişi olmalıydın.

Dostunla yapamazsın bunları.

Dostunla ne yaparsın biliyor musun? Uzun uzun konuşursun. Bazen sevgiline
    bile anlatmayacağın şeyleri anlatırsın. Canın sıkkın olduğu zaman şımartılmayı
    da istersin, hafif iltifatlar almayı da, hatta belki arkadaşça flört etmeyi dahi,
    ama hepsi o kadar.

Tüm bunlar, diğeriyle karşılaştırıldığında çok zavallı bir teselli oluyor.

Dostunla konuşursun. Arkadaşlarını anlatırsın. Hayatındaki diğer erkekleri
    anlatırsın. Seni nasıl üzdüklerini, nasıl sevindirdiklerini... Ve o dostun,
    arkadaş kalamamışsa seninle, yani yüreğinin derinliklerinde bir yerde hala seviyorsa seni, tarif edilemez bir acıyla dinler sadece. Diyecek bir şey de bulamaz. Senin nasıl ciğeri beş para etmez serserilerle birlikte olduğunu, niye o kişiyi sana
    tercih ettiğini, seni nasıl mutlu edebileceğini düşünür durur. O yüzden ileride
    sevgililerinle, yani gelip hayallerimi çalacak hırsızlarla yaşayacağın problemleri
    anlatırken bana, gözlerimde sessiz bir isyan görürsen şaşırma. Ve bil ki, hala
    dostum değilsin sen benim. Hala sevgilimsin. Öpemediğim, sarılamadığım ve dokunamadığım sevgilim. Hala içimde bir yerde yaşıyorsun demek ki. Ve hep orada kalacak bir kısmın... Yaşanamayanlar listesinde ömrümün sonuna dek duracaksın. Liste çok kabarık... Ama sen en üstte olacaksın, ta ki senden sonra biri çıkıp aynı acıları yaşatana kadar.

"... Seninle konuşmak çok hoş, üstelik eğlencelisin de, ama..."

Ama bir şekilde olmuyor işte. Bir şekilde sana uygun değilim. Seni güldürebilirim,
    şımartabilirim, kendini iyi hissetmeni sağlayabilirim, hatta "fazla ileri gitmeden" flört bile edebilirim, ama sana asla dokunamam. Buna izin vermezsin. Sana bir şekilde daha uygun ve seni illa ki daha çok üzebilecek birini bekliyorsun, biliyorum. Erkekler de kadınlar da hiçbir zaman kendilerine uygun birileriyle beraber olmaz çünkü. Mutlu olabileceğini hissettiği ilişkiden kaçar. Kendisini daha fazla üzebilecek birini bekliyordur çünkü. Ona daha fazla acı yaşatacak, kaprislerini çekmeyecek, ağlatacak birini. Biliyorum, çünkü ben de öyleyim. Şimdiye kadar bana uygun ilişkilerden kaçıp beni daha çok üzeceklere yönelmedim mi sanıyorsun. Şu nefret ettiğim, "arkadaş kalalım" lafını benim bile söylediğim oldu. O yüzden anlıyorum seni. Bu üzülmemi engellemiyor. Bir yanımın senden nefret etmesini de. Ama anlıyorum işte. Allah kahretsin ki, anlıyorum.

Anlamasam belki daha kolay olacaktı.
    "...yani..."

Arkadaş kalalım.

Biliyorum, ama biz en iyisi arkadaş kalmayalım. Sen arkadaşım olarak kal istersen,
    ama ben bir yönümle hep seveceğim seni. Seninle yaşanamamış bir sürü şeyim var çünkü. O şeyleri yaşamadan seni unutmam mümkün değil işte.
    İşin komiği ne biliyor musun? Tüm bunları yaşamış olsaydık, belki de "Evet."
    diyecektim sana ve bunda samimi olacaktım. Çünkü hayallerimi tüketmiş, çoğunun sadece hayal olduğunu anlamış olacaktım. Ama bunları yaşayamadan "Evet" dememi bekleme benden. Hiç aklımdan çıkmayacaklar çünkü. Hep içimde yaşayacaklar. Gerçeğinden daha güzel olarak hem de. Onları tüketmeden seninle arkadaş olamam ki...

Yine de "Evet." diyorum sana. Seni tamamen kaybetmeyi göze alamıyorum
    çünkü. Sonunda daha kötü olacak, biliyorum. Seni sevmiyormuş gibi yapmak rollerin en zoru, ama deneyeceğim. En azından gittiği yere kadar. Hayatımdan çıkmanı istemiyorum çünkü. Bir gün "Evet" diyebileceğinin umudunu yitirmek
    istemiyorum. Bu yüzden, ben daha fazla rol yapamaz olduğumda, beni çok suçlama. Seni sonsuza dek yitirmek istemiyordum çünkü. Bir şekilde yanımda olmanı istiyordum. O zavallı teselliyi kabullenmeye çalışmak, senin başka kişilere yaşayacağın acılara, sevinçlere katlanmak ve seni umarsızca sevmek...

Kızma bana. Bir gün daha fazla rol yapamayacağım çünkü biliyorum. O gün geldiğinde, suçlama beni yeter. Elimden geleni yaptım çünkü…

• quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

Arkadaş felan kalma , kız sevgili yaparsa iyi şeyler olmaz

bunu büyük ihtimalle yapmaz yaparsa zaten hiç sevmemiştir

Erkek arkadaş filan istemediğini söylüyor.Zaten açık açık söylüyor beni sevdiğini.Ama ikimizde eskisine nazaran mesafeliyiz.
  • Arkadaş kalırsan "aptal" yerine konmuş olursun emin ol.Boşver arkadaş kalmayı arkadaş kalırsan onu unutamazsın.Ne yap et arama sorma bu şekilde çok rahat edersin

Tabi karar senin
  • eski sevgiliyle arkadaş kalmayı olayı çok saçmadır..
    eğer hale seviyorsan,arkadaş kalmak istersin..ama sevmiyorsan onunla arkadaş olsanda olmasanda umursamassın vede bir süre sonra görüşmen azalır vede görüşmessin..
    eğer hala sevdiğin için arkadaş kalalım saçmalığı yapıyorsan..o kız bir iki hafta sonra başka erkekle sarmaş dolaş gezince,sen bu durumu bilceksin görceksin..sevdiğin içinde sorun yapcaksın,kızda sanane dicek..
    o halde ondan uzak kalmak en iyisidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

eski sevgiliyle arkadaş kalmayı olayı çok saçmadır..
    eğer hale seviyorsan,arkadaş kalmak istersin..ama sevmiyorsan onunla arkadaş olsanda olmasanda umursamassın vede bir süre sonra görüşmen azalır vede görüşmessin..
    eğer hala sevdiğin için arkadaş kalalım saçmalığı yapıyorsan..o kız bir iki hafta sonra başka erkekle sarmaş dolaş gezince,sen bu durumu bilceksin görceksin..sevdiğin içinde sorun yapcaksın,kızda sanane dicek..
    o halde ondan uzak kalmak en iyisidir..

Sende haklısın işte o acıyı düşünemiyorum.
  • Bana göre kızda seni seviyor arkadaş kalmak bahane ilerde bu aşka dönüşecektir ama zaman ve sabır lazım
    ah ah benide seven olsa beni seviyomusun ?
  • ben de geçen yıl 3 yıllık sevgilimden ayrılmıştım.arkadaş kalalım dedik.bi süre de öyle gitti.4 ay önce bana yeni erkek arkadaşlarını anlatmaya başlayınca tahmin edeceğiniz sonuçlar oldu.bi daha görüşmek istemedim ve uzaklaştırdım onu.şimdi sadece dhde eski sevili topiklerinde aklıma geliyo
  • Eski sevgiliyle arkadaş kalınmaz. Çünkü ona bakınca onunla birlikte anılar geliyor. Elele tutuşup öpücük kondurmalar filan. Sonra başka biri onunla ilgilenmeye başlıcak sende hop birader o sahipsiz değil dicen. En iyisi ayrılın ve bir daha görüşmeyin.
  • ne arkadaslıgı s.. et salla
  • Yarim benden uzaklarda zannetmeki güleceksin
    Bir zalimin kollarında pişmanlıktan öleceksin

Yaş tutacak gözlerini
    Döveceksin dizlerini
    Bu sevdanın izlerini bilmem nasıl sileceksin

Vazonda güller solacak
    Günün kahırla dolacak
    Hasretin hançer olacak
    Yüreğini dileceksin

Soğumam lazım.bu yıl össye hazırlanıcam bide.Eğer bir erkekle tanışırsa filan yıkılırım.
  • aile engelini aşabilceğini düşünüyosan devam et derim
    aksi halde görüşmek saçma sapan bi yere götürüyo olayı
  • Kafana göre takıl hacı ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.