Selamlar..Ben yaklaşık 7 ay önce bir kızdan ayrılmıştım.Çok seviyordum 1-2 defa çıktık ama sonra olmadı.Benim için ciddi anlamda ilk birşeydi.Üniversite şehir dışındaydı.Okulu dondurunca da oda zaman aşımına uğradı.7 aydır görüşmedik..Dün rüyamda onu gördüm.Bir metroda giderken başta konuşamadık aynı kabinde olmamıza rağmen ben tanımadığım 2 tane yaşlı insanla görüşüyordum yardım ediyordum falan.Sonra nasıl olduğunu hatırlamıyorum konuşmaya başladık onunla gülüşünü falan hatırlıyorum.Sonra metrodan indi kapıya yönelip gidişini izliyordum arkadan en son onu gördüğüm kıyafetler içerisinde..Sonra uyandık malum ama bir tad bıraktı.Karmaşık duygular içerisindeyim gerçekten.Acaba ilerisi için birşeyler olabilir mi diye düşünüyorum bir gün tekrar görebilirsem yeniden birşeyler başlar mı diye soruyorum kendime..Rüyanın mealinide çıkaramadım.Rüyalarım gariptir biraz..Eski sevgilinizi gördüyseniz rüyanızda birşeyler yazın arkadaşlar dinlerim zevkle..
geçen gün gördüm özür diliyordu ağlıyordu konuşmadım hiç kalktım gittim oradan uyandığımda yüzümde bi gülümseme vardı rüya olduğunu anca o zaman anladım üzüldüm vay be dedim az geçmişi düşündüm sonra hayat devam etti o,gördüğüm o rüyada kaldı.onu o rüyada son kez gördüm biliyorum.ne diyelim kısmetmiş
1-2 hafta önce gündüz vakti uyurken gördüm, rüya çok kötüydü, o kadar kötü olmuşum ki uyanmakta zorluk çekmiştim, en sonunda birden kalkıp telefonla aradım,sesini duydum nasıl olduğunu sordum, iyiyim dedi, iyiyim dediği anda rahatlamıştım..geçen gün yine gördüm yine kötüydü ,bu sefer aramadım,sözüm var ona,rahatsız etmeyeceğim diye..
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
1-2 hafta önce gündüz vakti uyurken gördüm, rüya çok kötüydü, o kadar kötü olmuşum ki uyanmakta zorluk çekmiştim, en sonunda birden kalkıp telefonla aradım,sesini duydum nasıl olduğunu sordum, iyiyim dedi, iyiyim dediği anda rahatlamıştım..geçen gün yine gördüm yine kötüydü ,bu sefer aramadım,sözüm var ona,rahatsız etmeyeceğim diye..
Bende öyle söz verdim..Bir daha rahatsız etmeyecem,aramayacam.Unutması zor hakkaten
eski sevgili değil de şimdiki sevgilimi en kötü haftada 2-3 kez görüyorum sevmek ne güzel birşey ya
Başlık Sakat
@Lhospital
Bir de onlar verdikleri sözde dursalar ya
@EmR_3153
nispet yaparak gibi yazmışsın, sevmek güzel evet, ama hakederek sevmek en güzeli..
nispet yaparak gibi yazmışsın, sevmek güzel evet, ama hakederek sevmek en güzeli..
ne nispet yapacağım arkadaşım.ben sadece aşka geldim sevdiğimi söylemek istedim gerçekten de kız arkadaşımı çok seviyorum,onun da beni çok sevdiğinden eminim.nispet değil yani sadece sevgimi dile getirdim
kahkahalı gifler koymuşsun ya ondan dedim
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
kahkahalı gifler koymuşsun ya ondan dedim
tamam ben hep koyarım alışkanlık oldu galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme