Şimdi Ara

Eski sevgiliyi hala sevme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aarkadaşlar bana soğuk davranır gibi geldiği için ayrılmıştım sonradan yazdım ardından ağza alınmayacak laflar ettim git o çocukla çık vb vb dedim o çocukla çıkıyor şimdi inadına ben yine yazmadan edemedim başlarda sana inadına çıkıyordum falan diyor ama şimdi seviyorum diyor ama bende bu kıza aşığım acınası haldeyim şuanda ne yapacağımı bilmiyorum ikinci şans lütfen diyorum sevgilim var diyor ayrılmaz da benden çok sevmiş gerçi beni sevdiği şüpheliydi ama bırakamıyorum kızı hala aklımda çıkmıyor hiç ikinci şansta vermiyor ne yapıcam kendimi nasıl affettiricem arkadaş olarak seviyorum falan dedi önceden sevmiştim ama söylemedim falan dedi blog falan açtım sırf o görsün diye resmen köpeği oldum kızın seninle konuşmak yanlış geliyor falan diyor :(

• Birak allah askina sampiyon, inadina cikmak ne demekmis. Senin yeni limanlara yol alma vaktin coktaan gelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeirdelKrump

Birak allah askina sampiyon, inadina cikmak ne demekmis. Senin yeni limanlara yol alma vaktin coktaan gelmis

kız sarhoşken bazı olaylar yaşamış sinirden onları söyledim kırıldı kız git onla bunla çık dedim o çocuğa inadına çıkma teklifi etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wutuwntfgt

quote:

Birak allah askina sampiyon, inadina cikmak ne demekmis. Senin yeni limanlara yol alma vaktin coktaan gelmis

kız sarhoşken bazı olaylar yaşamış sinirden onları söyledim kırıldı kız git onla bunla çık dedim o çocuğa inadına çıkma teklifi etmiş

Sinirliyken söylediklerine dikkat edeceksin
  • quote:

quote:

Kız demek ki daha cok olgun degil ve imkan buldugunda yararlaniyor. Camdan atla desen inadina atlayacak mi

Edit: sevgili olur musunuz bilmem ama ugrasirsan sevgilisi olmasina ragmen ayarlarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad Jack the Pirate -- 16 Haziran 2014; 17:58:10 >
  • Hala sevme değil de hala sevişme diye bir şey var çokta tatlı oluyor tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Sinirliyken söylediklerine dikkat edeceksin

çıktığı çocuğun amacı belli hocam benim ne içkiyle ne sigarayla işim var çocuk her gün içiyor başkasını sevdiği apaçık belli çocuğun ama kız çıkıyor hala

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inadına çıkma teklifi etmiş ne demek evlenseydiniz ve tartışma olsaydı aranızda sırf sinirlendi dige inadına başka biriylemi olacaktı

• Kimse hoşuna gitmeyecek biriyle inadına bu tür bir şey yapmaz. Kıza yol vermişsin, değişiklik istiyormuş. Senin lafını da bahane edip başkasına gitmiş. Inadına yaptığü falan yalan. Kızın adı kötüye çıkardı belki seninle bitirir bitirmez başkasını bulsa ama sen bu lafları ederek önünü açmışsın. Boşver, daha gerçekten sevip de başkasına giden görmedim hep yalan o tür olaylar. Seni seviyorsa sadece seni ister. Başkasını napsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Kimse hoşuna gitmeyecek biriyle inadına bu tür bir şey yapmaz. Kıza yol vermişsin, değişiklik istiyormuş. Senin lafını da bahane edip başkasına gitmiş. Inadına yaptığü falan yalan. Kızın adı kötüye çıkardı belki seninle bitirir bitirmez başkasını bulsa ama sen bu lafları ederek önünü açmışsın. Boşver, daha gerçekten sevip de başkasına giden görmedim hep yalan o tür olaylar. Seni seviyorsa sadece seni ister. Başkasını napsın?

mantığım diyor bitti olmazda kalbim demiyor be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Kimse hoşuna gitmeyecek biriyle inadına bu tür bir şey yapmaz. Kıza yol vermişsin, değişiklik istiyormuş. Senin lafını da bahane edip başkasına gitmiş. Inadına yaptığü falan yalan. Kızın adı kötüye çıkardı belki seninle bitirir bitirmez başkasını bulsa ama sen bu lafları ederek önünü açmışsın. Boşver, daha gerçekten sevip de başkasına giden görmedim hep yalan o tür olaylar. Seni seviyorsa sadece seni ister. Başkasını napsın?

sanmıyorum çocuk buna eskiden çıkma teklifi etmiş reddetmiş kız içmeye falan çağırmış yok demiş
  • Kızın köpeği olmuşsun artık çok geç.
  • oldum valla
  • Aynı durumdaydım, hatta ve hatta ayrıldığımızda ilk ben aldatıyor gibi göstermiştim, mesajlarına cevap vermemiştim, 1 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık yalan olduğunu anlattım, herşeyi anlattım, bitsin istiyordum dedim, beni sevmiyorsun diye düşünüyordum dedim. Devam edelim dedim kabul etmedi, 4 ay sonra başkasıyla çıkmaya başladı.

1 yıl çıktılar sonra ayrıldılar, sürekli beni kıskandırmaya çalışıyordu, şuanda umursamıyorum yani öyle yapmaya çalışıyorum. Görmemek için, duymamak için elinizden geleni yapmak zorundasınız. Başkasına baktığınızda ondaki özellikleri aramayacaksınız, size onu hatırlatmasına neden olmayacaksınız. Ben başkasına baktığımda en ince detayına kadar onunla aynı olan en ufak harekeetini dahi bulmaya çalışıp onu hatırlatmasına neden oluyordum.

Sanki başkalarında onu arıyormuş gibiydim, şimdi vazgeçtim. Kimse vazgeçilmez değil. Sadece bunun farkına var. O senden vazgeçmiş zaten. Çıkıyorlarsa neler yapmışlardır şimdiye kadar, hele çocuk içkiciyse sarkıntının tekidir. Bunları istesen de istemesen de kabul etmek zorundasın. Artık kıskanmamalısın, sonuçta onunda diğer hiçbir kızlardan farkı yok.

Eğer kıskanacaksan da, etrafındaki bütün kızları kıskanmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Aynı durumdaydım, hatta ve hatta ayrıldığımızda ilk ben aldatıyor gibi göstermiştim, mesajlarına cevap vermemiştim, 1 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık yalan olduğunu anlattım, herşeyi anlattım, bitsin istiyordum dedim, beni sevmiyorsun diye düşünüyordum dedim. Devam edelim dedim kabul etmedi, 4 ay sonra başkasıyla çıkmaya başladı.

1 yıl çıktılar sonra ayrıldılar, sürekli beni kıskandırmaya çalışıyordu, şuanda umursamıyorum yani öyle yapmaya çalışıyorum. Görmemek için, duymamak için elinizden geleni yapmak zorundasınız. Başkasına baktığınızda ondaki özellikleri aramayacaksınız, size onu hatırlatmasına neden olmayacaksınız. Ben başkasına baktığımda en ince detayına kadar onunla aynı olan en ufak harekeetini dahi bulmaya çalışıp onu hatırlatmasına neden oluyordum.

Sanki başkalarında onu arıyormuş gibiydim, şimdi vazgeçtim. Kimse vazgeçilmez değil. Sadece bunun farkına var. O senden vazgeçmiş zaten. Çıkıyorlarsa neler yapmışlardır şimdiye kadar, hele çocuk içkiciyse sarkıntının tekidir. Bunları istesen de istemesen de kabul etmek zorundasın. Artık kıskanmamalısın, sonuçta onunda diğer hiçbir kızlardan farkı yok.

Eğer kıskanacaksan da, etrafındaki bütün kızları kıskanmalısın.

çıkmadan öncede zaten ondan hoşlandığını düşünüyordum takmıyorum artık eskisi gibi artık tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tek üzüldüğüm şey bu kız için bozduğum arkadaşlıklar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.