Şimdi Ara

Eski sevgiliye özür hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıllık ilişkimi 3 ay önce bitti. Ayrılık sonrası yaptığım bir hata sonucu benden nefret ettiğini söyledi. O günden beridir konuşmuyoruz. Ben ona özür hediyesi almak istiyorum. İlginç değişik tavsiyeleriniz var mıdır? Benim aklımda ki şu fikriniz nedir?

https://www.ciceksepeti.com/esseklik-ettim-ozur-dilerim-hf2521 Linkteki seti alıp, kendi yazdığım bir mektupla ona yollamak. Mektubun içine fotoğraflarımızı ve o gün yaptığımız şeyleri yazıp koymak. Dediğim gibi sizin önerilerinize de açığım.

• Fikri olan yok mu
  • Kendinide çok acizyapma oyar yeterli bence bunu verir ken sözler önemli dceklerin bu hediye sadece bir aracı olacak o kadar önemseme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kendini küçük düşürüyorsun ki, unut gitsin kendi hayatına bak; gerekirse tüm anıları sil

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Konuşma işi pek iyi gitmedi o yüzden böyle bir şey yapmak istiyorum. Önmli olan tabi ki benim yazacaklarım zateen. @krkmz1666

Hocam ben bunu küçük düşme olarak görmüyorum. Sadece yapım gereği bu yaptıklarım.@BMO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Lodbrok -- 25 Ağustos 2016; 22:35:19 >
  • Niye gidiyorsun peşine ondan daha ustunsun bırak o gelsin

• Mektupla değil yüz yüzeyken ver çiçeği. Mektubu okumadan yırtıp atabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sevgilim bana hediye almaması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sakın böyle bir şey yapma. Ben 2 senelik sevgilime çok büyük uğraşlarla bir sürpriz yaptım. Sonuç: Kendinen nefret ettirtti.

Ben ettim siz eylemeyin, boşverin ex'ten next olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 25 Ağustos 2016; 23:49:11 >
  • Biraz farklı biri. Erken yaşta babasını kaybettiği için hayatından birinin eksilmesin çabuk alışabiliyor. Ve gururu yüzünden bunu yapmaz. @Kral.

Hocam o Ataşehir'de yurtta ben Tuzla'dayım maalesef yetişemiyorum. Hem yüzyüze beni dinlemez önce yumuşaması lazım. @DeaLonG

İnan bende vazgeçmeyi denedim kardeş. Ama o kadar şey yaşadık ki dolu dolu maalesef olmuyor. @Selami Şahin 1.6 ie
  • Ragnar Lodbrok kullanıcısına yanıt
    O zaman masraf yapmadan yap hediyeni, benim gibi hem maddi hem manevi çökme sonucunda. Verebileceğim tek tavsiye bu

• Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı değilse özelden anlatır mısınız yaşadıklarınızı?
  • Bu kadar ezilme hocam bi kiz icin bu kadar oomaz bence

• Dediğim gibi ben bunu eziklik olarak görmüyorum
  • En azından çok masraf yapma
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    50 tl bir şey
  • Hocam eşek falan çok cıvık

• Puantum kullanıcısına yanıt
    Aklıma başka bir şey gelmedi. Öneriniz varsa seve seve dinlerim
  • Gül falan daha mantıklı olabilir bana göre , bu durumda hediye değil sarf ettiğiniz sözler önemli olacak .

• Hak ettiğini düşünüyosan yap bence.Kendini ezdirme diyenleri de dinleme abi hatalıysan özürünü dile.Bi şey kaybetmezsin.Eğer yaparsan da sonucunu yaz lütfen :D

• Puantum kullanıcısına yanıt
    gudaydiya2 G kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi yanına gidemiyorum. Yetişemiyorum daha doğrusu. Gül yollamak etkili olmaz bence elden vermek kadar. Dediğim gibi diyeceklerimi kağıda yazacağım zaten. @Puantum

Ayrılan oydu ayrılık konusunda bir hatam olmadı sonrasında oldu. O yüzden yapıyorum. @gudaydiya2
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.