Şimdi Ara

Eski Sevgiliye İçini Acıtacak Yazı/Mektup Nasıl Yazılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıktada görüldüğü gibi eski sevgilinin içini acıtacak bir mektup nasıl yazılır? Nelere dikkat edilmeli, nereden vurulmalı ki içi acısın, vicdanı onu hiç rahat bırakamasın.

Eğer yapamıyorsan, yapmalısın
  • Üstteki arkadaşa katılıyorum kızlar ne yazarsanız yazın içi acımaz duygusuzlardır. Şuan aşık oldugum hala vazgeçemediğim kız bana hayır dediğinde , öyle bir mesaj atmıştım ki okusanız erkek halinizle ağlarsınız , ki bu konuda üst düzey yeteneğim vardır . Ama kızın attıgı cevap "Güzel yazı yazıyorsun ya gerçekten diyorum ilerde kitap falan yazsana"

İşte kızlar böyledir. ama yinede yazacağım diyorsan , o kadar kolay değil bence , biraz yeteneğin ve sözel kabiliyetinin olması gerekli. Ama bazen tek başına duygu da yeterli olabilir. Çünkü bazen sadece içindekileri yazarsın ama içine bilmeden serpilen aşk mükemmel bir yazı yapar yazdığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 29 Nisan 2011; 19:51:42 >
    Katılım zamanı: 5 Haziran 2007
  • @Andy Dufrense hocam çok özel değilse mesajınızı pm yoluyla atabilir misiniz?

@knotaqram34 , @Jake LaMotta acımasız olduklarını gayet iyi biliyorumda vicdan kısmını tam olarak bilmiyorum açıkçası.

@Bana Izin Yokmu oraya hiç girmeyelim.
  • ona en büyük acıyı onu takmazsan verirsin

İstediğiniz kadar acıklı şeyler yaz. Kıza dokunmaz. Ancak sizden sonraki sevgilisine "benim için 2 çocuk intihar etti, biri evimin önünde seranat yaptı..." falan der kendi değerini size göstermek için. Aslında ne kadar ***spu olduğunu gösterdiğinin farkına varmaz. Böyle şeyleri duyduğunuz kızdan -tercihen yüzüne tükürerek- aniden ve tüm hızınızla uzaklaşmanızdır. Çünkü aynısını size de yaptırtmayı ve kendi değerini küçük beyninde daha da arttırmayı planlamaktadır.

Türk kızları kendilerine değer vermeyen, hanzo, kızlara adeta bokmuş gibi davranan erkeğe taparcasına aşık olur. Sakın "ben şöyle erkek severim böyle olsun isterim dürüst namuslu cart curt..." diye konuşan kokoşların sözlerine kanmayın. Bir kere yalan söylemiyorsanız çıkabileceğiniz kız yoktur zaten. Hepsine yalan söylemeniz gerekir çıkmak için illaki. Ha sözde en önem verdikleri şey dürüstlük demişmiydim?

Uzun lafın kısası, Türk kızlarının *oku çıkmıştır. Duygusal olanı film izlediğinde ağlayanıdır. Yoksa siz ölmüşsünüz bitmişsiniz... Değeriniz yoktur gözlerinde. Ha aralarında iyiler de yok mu ya? Hiç mi yok? Kim bilir ben görmedim 20 yıldır. Belki vardır da bana denk gelmeyeceği için yok hükmündedir...

En doğrusu gidip rusyadan gönlüne göre bir eş seçip evlenmek. Türk kızları ile uğraşılmaz hacı. En azından ben bıktım....
    http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü

• eziklik yapma
    2) sakın ha sakın yüz verme ama cool takılmaya falan da çalışma öyle havalara girme yapmacık olma yapmacıklık direk farkedilir yapmacık olduğunu anladıkları anda senden uzaklaşırlar bu kendini bi bok sanıyo diye sadece doğal ol kendini ağırdan sat
  • genel itibariyle sızlatamazsınız.Benim okuldan bir arkadaşım vardı.kız arkadaşım.çok yakındık.bir takım şeyler yaşadık ve konuşmuyoruz.Yaklaşık 2 senedir şiir olsun düz yazı olsun birçok türde yazıyorum.Bu işte az çok bir yerlere geldiğimi düşünüyorum.hani derler ya "edebiyat yapmak".İşte arkadaş ortamında herkes mesajlarını falan bana yazdırırdı.İyi edebiyat yapıyosun derlerdi.Her neyse.O aramın bozuk olduğu kişiye bir mesaj attım.Dillere destan.Baya uzun ve çok anlamlı.Çok yoğun bir mesaj.Sonuç:

CEVAP ATMADI !!! YANİ KOLAY DEĞİL ARKADAŞIM KIZLARI ÜZMEK.

• @uzunsaclıkeladam yuh ya hocam, bu kadar da olmaz bence ama gayet iyi olmuş.
  • Neden bayanlar Aşk şiirleri yazamaz? Aşk erkekler içindir çünkü. Her ne kadar Aşk=kadın olsa da, bu kadınlara baktığımızda aşkı görmemizden kaynaklanıyor. Ama onların perspektifinden bakıldığında "aşkın" bir manası olduğuna inanmıyorum ne yazıkki. Kadın aşkı en iyi şekilde kullanmayı bilir sadece... Paran var ise, kıza aşıksan, kız senin aşkını kullanarak imkanlarından faydalanır. Çocuk falan yapar. Nasılsa para senden geliyor. Ha iş lafa gelince "eşitlik isterük!" diye ortaya atlamayı da bilirler... Neyse ya. Artık Rusya'ya erişimimiz var. Aşkımızı kullanacaksa da kendini "prenses" sanan yurdum kızları değil, gerçek prenses gibi rus kızları kullansın. Güzellik onlarda, insanlık onlarda, dürüstlük onlarda...
    http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü
  • hiçbir şekilde içini acıtamazsın... boş koy gitsin biladerim.

"Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla" | Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Neden bayanlar Aşk şiirleri yazamaz? Aşk erkekler içindir çünkü. Her ne kadar Aşk=kadın olsa da, bu kadınlara baktığımızda aşkı görmemizden kaynaklanıyor. Ama onların perspektifinden bakıldığında "aşkın" bir manası olduğuna inanmıyorum ne yazıkki. Kadın aşkı en iyi şekilde kullanmayı bilir sadece... Paran var ise, kıza aşıksan, kız senin aşkını kullanarak imkanlarından faydalanır. Çocuk falan yapar. Nasılsa para senden geliyor. Ha iş lafa gelince "eşitlik isterük!" diye ortaya atlamayı da bilirler... Neyse ya. Artık Rusya'ya erişimimiz var. Aşkımızı kullanacaksa da kendini "prenses" sanan yurdum kızları değil, gerçek prenses gibi rus kızları kullansın. Güzellik onlarda, insanlık onlarda, dürüstlük onlarda...

Hocam çok ilginç bir yere değinmişsiniz ama baktığımda gerçektende doğru.

• Adı üstünde " eski " neden kurcalarlar hiç anlamam. Kızlar bu yüzden kazanıyor işte, yeter kardeşim ayrıldın hâlâ neyin tesellisi bu? Kızın içi acıyacak olsa senle irtibatı kesmez veya ayrılmaz zaten. Neymiş kızın içi acıyacakmış, pehhh. Bir insanın dikkat edin insanın diyorum içinin acıması için " vicdan " olması lazım ki bu hiçbir kızda yok.Nasıl olsa beni birisi alır, elbet birine kapağı atarım felsefesiyle hareket ediyorlar ki bu doğru.Neden mi doğru ülkemizde bu kadar "abazan", halk arasında makara tabirle " nefes alsın yeterci " varken tabi kızların bi tarafı kalkar.Ben kendimi kızlar hakkında gerçekten bi yerlere gelmiş hissediyorum, amacım hava atmak değil ama kızlar kadar şeytani,yalancı bir canlı şu dünyada yoktur emin olun. Siz onları takmayın, kendi hâlinizde takılın, gidin gezin tozun arkadaş ne işiniz var kızın içini acıtmakla. Gidin, gezin, eğlenin,ortam yapın, için atlayın zıplayın ne bileyim o kadar çok yaşayıp zevk alınacak şey var ki. Son olarak Cem abimizden;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.