Mineraden atlarım bayramını kutlarım tarzında değil, daha gönderilebilir bir şeyler lütfen...
Bazı düşüncelerim değişmeseydi atardım ama yemişim artık eskisini.. Atmayacağım
Fazla samimi olmayan bir mesaj atabilirsin bence
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31
Bazı düşüncelerim değişmeseydi atardım ama yemişim artık eskisini.. Atmayacağım
Fazla samimi olmayan bir mesaj atabilirsin bence
eski kırıgım dediğim 1-2 kişi var varsa güzel mesajlarınız paylasın bakalım neler olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Eren1s
eski kırıgım dediğim 1-2 kişi var varsa güzel mesajlarınız paylasın bakalım neler olacak
Alıntıları Göster
bende bunun için konu açacaktım bi kaç gündür kırgın bana konuşmuyo tek kelime etmiyo ayrıca eski çıktığım
quote:
Orijinalden alıntı: bLacK-b0x
bende bunun için konu açacaktım bi kaç gündür kırgın bana konuşmuyo tek kelime etmiyo ayrıca eski çıktığım
Alıntıları Göster
geçen bayram eski sevgililer rekorum 4 dü bu bayram daha çok eski kız arkadaşımdan mesaj bekliyorum bakalım atıcaklar mı bu bayram hepsine özel ilgi göstericem birini ayarlarsam tekrar iyi olur kısmetim kesildi bu aralar boş geziyorum
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
geçen bayram eski sevgililer rekorum 4 dü bu bayram daha çok eski kız arkadaşımdan mesaj bekliyorum bakalım atıcaklar mı bu bayram hepsine özel ilgi göstericem birini ayarlarsam tekrar iyi olur kısmetim kesildi bu aralar boş geziyorum
Alıntıları Göster
Danaya 7. arıyoruz gelsene bebeğim.
Ya hiç uğraşma. Naber diye gir olaya. 5 dakika içinde eski defterler açılır. Sonra olayı mala bağlarsanız ben zaten bayramını kutlamak için mesaj atmıştım hadi güle güle dersin olur biter.
Ben eski sevgilime pese gidelim mi dedim ne zaman dedi sarjım bitti. Yarın sabah tekrar mesaj atıcam.
Öncelikle eski sevgiliye neden bayram mesajı atılır? Beklenti mi var yoksa amaç bayram tebriği mi? Eğer tebrikse herkese yolladığın standart mesajın aynısını yollayabilirsin. Yok olay diğer türlü ise bayram mesajı yerine durumu açıklayıcı bir mesaj daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: VoodooRush
Öncelikle eski sevgiliye neden bayram mesajı atılır? Beklenti mi var yoksa amaç bayram tebriği mi? Eğer tebrikse herkese yolladığın standart mesajın aynısını yollayabilirsin. Yok olay diğer türlü ise bayram mesajı yerine durumu açıklayıcı bir mesaj daha iyi olur.
+1903 ne için mesaj atıyoruz bunu belirleyelim önce bi . beklentimizmi var yoksa sadece bayram mesajımı arkadaşımız haklı benim beklentim var belki aramız düzelir sevgili olmak istemiyoruz tekrar zaten sadece bi olay yaşadık kırgın 2 gündür sohbetimiz vardı yine düzelsin istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bLacK-b0x
quote:
Orijinalden alıntı: VoodooRush
+1903 ne için mesaj atıyoruz bunu belirleyelim önce bi . beklentimizmi var yoksa sadece bayram mesajımı arkadaşımız haklı benim beklentim var belki aramız düzelir sevgili olmak istemiyoruz tekrar zaten sadece bi olay yaşadık kırgın 2 gündür sohbetimiz vardı yine düzelsin istiyorum
Alıntıları Göster
eski eskide kalmıştır. mesaj atmaya gerek yok...
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
Alıntıları Göster
Atmam atarsa da cevap vermem çünkü kontör yok.
quote:
Aynen. Salla gitsin... Bilmemneden aşağı Kasımpaşa...
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
quote:
Aynen. Salla gitsin... Bilmemneden aşağı Kasımpaşa...
Alıntıları Göster
slm nbr? bayramın mubarek olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Alıntıları Göster
"bayram mesajı" yaz gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Alıntıları Göster
Acıların S*** kadar küçük , Mutlulukların G**ün kadar büyük olsun. Sana birgün Sıpaydır Men K***sun. Bayramın Mübarek olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Nosferatu*
Acıların S*** kadar küçük , Mutlulukların G**ün kadar büyük olsun. Sana birgün Sıpaydır Men K***sun. Bayramın Mübarek olsun
Alıntıları Göster
Yarına 2 kişiden bekliyorum sizinle paylaşırım
bayram mesaji almaktan ve atmaktan nefret ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: n0sferatu-
bu mesaj uncaiz ,,, yani atılmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
quote:
Orijinalden alıntı: n0sferatu-