Şimdi Ara

Eski sevgilinin doğum gününü kutlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü doğum günü kutlayıp kutlamama konusunda çok kararsızım sizin bu konu hakkında fikirleriniz neler ?

• sebep?
  • Kutlamak geliyor içimden ama doğru olan bu mu kestiremiyorum tam olarak .
  • Açık konuş eski sevgilinle barısmak eskisi gibi mi olmak mı istiyorsun..?
  • Niye kutluyorsun ? Btmiş gitmiş .

Ki cevap gelmezse daha kötü olursun ..
  • Kızın ''Bu hala beni mi düşünüyor laee'' demesini istiyorsan tabikide at..
  • ben sadece Kutlarım demiştim

o da cok sagol demişti

quote:

Şimdi bu "kutlarım" sözünün altında yatan duygulara girersek eğer, yıllardır içinde katlanan sevginin bir volkan gibi patlamak üzere olduğunun en büyük kanıtı olduğunu anlayamaz çoğu kimse. Sen o mesajı yolladığın zaman biraz umursamaz biraz da zorla kutlamışsın gibi gelecek karşıdaki insana. Halbuki bilmiyor ki içinde yanan alevi. Kendisinin verdiği soğuk cevabın bile karşıdaki için ne kadar büyük bir umut ve aşk taşıdığını.. Uzaklarda olsa da kendisini unutturmamak, ama fazla da üzerine gitmemek için kıvrak bir zeka ile hazırlanıp yollanmış bir mesajı ne kadar anlayabilir ki sevgiden bi haber kadın! Ona göre sadece "kutlarsın" dediğim gibi ama belki de yıllar geçince bir tek kelime ya da saniye ile bu mesajını hatırlayacak ve durumu anlayacak..

forumdan bir arkadaş yazmıştı ben de gaza gelmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 2 Şubat 2012; 0:33:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar Günü Kutlu olsun
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Freut Mich: hayır doğum gününü kutlamak istememdeki amaç bu değil .
    @Insurrection: aslında öyle düşünmesinden korkuyorum .
    @ne bilim ben ya adamı: hocam oda dalga geçer gibi olur benim düşünüdüğüm şey sadece facebooktan mesaj olarak ''doğum günün kutlu olsun . '' yazmak .
  • Bak bu "Kutlarım" hoşuma gitti, soğuk olduğum kişilere artık böyle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirpimsi

Bak bu "Kutlarım" hoşuma gitti, soğuk olduğum kişilere artık böyle derim

Açıklamayı okuduğunda gerçektende gaza geliyorsun kim yazdiysa tebrik etmek lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Fronto- -- 2 Şubat 2012; 13:46:35 >
  • Nasıl ayrıldınız ?
  • Ayrılmadan 1 hafta önceden başlayan sürede bana karşı davranışları değişmişti ayrılacağını anlamıştım bir hafta sonra dershanede deneme sınavı vardı ondan çıkmıştık yürüyorduk o birşey konuşucam seninle dedi durduk işte ayrılalım dedi ben beklediğim için hızlı bir şekilde tamam dedim biran duraksadı sonra anlatmaya başladı işte derslerime odaklanamıyorum , hiç birşeye odaklanamıyorum ikimizide daha fazla üzmek istemiyorum ama arkadaş kalalım falan dedi bende tamam diyip geçiştirdim işte o anı sonra hoşçakal diyip ayrı yollardan gittik .
  • cumartesi oldu ve ben hala karar verebilmiş değilim konu hakkında başka fikir belirtmek isteyen var mı ?
  • kutlama kudursun..
  • Sonuçta bir geçmişimiz var herşeye rağmen kutlasam doğum gününü hata mı yapmış olurum yani .
  • Kutla. Doğum gününe çağırsın. Sarılın, öpüşün, barışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Fronto-

Ayrılmadan 1 hafta önceden başlayan sürede bana karşı davranışları değişmişti ayrılacağını anlamıştım bir hafta sonra dershanede deneme sınavı vardı ondan çıkmıştık yürüyorduk o birşey konuşucam seninle dedi durduk işte ayrılalım dedi ben beklediğim için hızlı bir şekilde tamam dedim biran duraksadı sonra anlatmaya başladı işte derslerime odaklanamıyorum , hiç birşeye odaklanamıyorum ikimizide daha fazla üzmek istemiyorum ama arkadaş kalalım falan dedi bende tamam diyip geçiştirdim işte o anı sonra hoşçakal diyip ayrı yollardan gittik .

Standart nedenlermiş. Ama karsı tarafı anlamak zor. İstedikleri yeni heyecan mı yoksa başka fantazi mi bilemiyorsun. 1 Hafta öncesine kadar canım böcüüüm olan hatunlar kısa süre içerisinde değişik bir ruh hali alıyor. Aklım almıyor..

• Ben kutladım 2 ay oluyor o da çok teşekkür ederim cidden hiç beklemiyordum numaranı nasıl hatırladım onca zamandan sonra kendime şaşırdım kutlamana da şaşırdım çok teşekkür ederim dedi. Ondan sonra aradan 1 ay geçti dedim naber cevap gelmedi anlaşılmıyor bu kızlar cidden.
  • arkadaşım belki kızın şuanda sevgilisi var, görecek vs, az bi empati yapın ya, elinde bi tek eski sevgili mi kaldı bu kadar yokluk içinde olamazsın,
  • Bence kutlamamalisin. Ayrilma nedeninizi okudum. Haketmiyor. Ona deger verdigini hissetirmemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1359SN1359 -- 4 Şubat 2012; 1:17:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.