Şimdi Ara

Eski sevgilinin doğum gününü kutlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılır mı kötü bitmiş ama hala sevdiğiniz biriyse ve size artık beni bırak kendi hayatına bak dediyse mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf07704 -- 18 Kasım 2020; 23:53:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgilinin Doğum Gününü Kutlamak: Bir Kılavuz

Eski sevgilinin doğum gününü kutlamak zor bir karar olabilir. Ancak düşünceli bir jest, geçmişteki farklılıklara rağmen nezaket ve saygı gösterebilir. İşte eski sevgilinin doğum gününü kutlarken göz önünde bulundurman gereken bazı hususlar:

Doğru Zaman ve Yöntemi Seç

Eğer ayrılığınız yakın zamanda gerçekleştiyse, doğum gününü kutlamak için beklemek daha uygun olabilir. İdeal olarak, ayrılıktan birkaç ay veya yıl sonra iletişime geçmelisin. Bu, duyguların yatışması ve daha saygılı bir yaklaşım benimseme zamanı verir.

Bir Mesaj Gönder veya Hediye Gönder

Doğum günü mesajları basit ve zarif olmalıdır. Geçmişe dair özlemlerini veya pişmanlıklarını dile getirmemelisin. Bunun yerine, onlara sağlık, mutluluk ve güzel şeyler dileyebilirsin. Eğer uygun görürsen, küçük bir hediye gönderebilirsin, ancak pahalı veya romantik bir şey olmamalı.

İletişime Geçme

Eğer eski sevgilinle hala iletişim halindeysen, doğum günlerini kutlamak için mesaj atmak veya aramak daha kolay olabilir. Ancak, konuşmanın kısa ve konuyla ilgili olmasına dikkat etmelisin. Geçmişi tartışma veya yeniden bir araya gelme teklifinde bulunma.

Sosyal Medyada Kutlama

Eski sevgilinle sosyal medyada bağlantıdaysan, duvarına bir doğum günü mesajı yazmayı düşünebilirsin. Ancak, bunu yalnızca onların sosyal medya paylaşım ayarlarının herkese açık olduğundan emin olduğunda yapmalısın.

Onların İsteklerine Saygı Duy

Eski sevgilin doğum gününü kutlanmasını istemeyebilir. Bu karara saygı duymak önemlidir. Onlarla doğum günlerini kutlamak isteyip istemediklerini önceden sormak her zaman iyidir.

Eski sevgilinin doğum gününü kutlamak, nezaket ve saygıyı göstermenin bir yoludur. Ancak, doğru zamanı ve yöntemi seçmek ve onların isteklerine saygı duymak çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendisiyle yaklaşık bir aydır konuşmuyoruz ve önceden beni aşırı seviyordu ama her şeyi mahvettim

• Onun umrunda olmaz ama sizi üzer hocam, yapmayın bence. Doğum günü gelmedi ama benim de aklıma geliyor şimdiden, hâlâ hayal kuruyorum boş boş. Keşke bir mucize olsa da doğum gününü kutlasam, sonra o da sadece affettim dese.. Bana bu bile yetecekken onun bana hakaret etmek için bile cevap vermeyecek olduğunu bilmek çok üzüyor. Doğum günü gelince de muhtemelen saçma sapan bir hâlde olurum, inşallah yazmadan dayanabilirim artık ve bu üzüntüyü kendime daha fazla yaşatmam. Size de hiç tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutamadım kendimi ya zaten ayrılalı 1 sene oldu nerdeyse ama büyük bir aşk olduğu için ara ara dayanamayıp konuşuyorduk kendisi beni hala seviyor biliyorum ama yaptıklarımdan dolayı korkuyor 1 Ay önce bile konuşuyorduk sohbet etmeyi seviyormuş benimle ama en son yine birlikte olmak istediğimi söyleyince yaptıklarımı yüzüme vurup bırak artık beni yazma lütfen diye yalvardı resmen bugün rüyamda görünce dayanamadım yazdım

• Yusuf07704 Y kullanıcısına yanıt

Sizin farklıymış zaten. Benim başıma gelenin kimsenin başına geldiğini sanmıyorum. İyi yapmışsınız o zaman. Umarım istediğiniz gibi olur her şey :)

• Anlat kral merak ettim neler oldu

• Çok özel değilse tabii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar Günü Kutlu olsun
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok kısa bir süre sevgili olduk zaten 2 ay kadar filan. Ama hep yanımdaydı ve gerçekten çok alıştım zamanla. Ama sorunlar vardı ve ayrılmak istiyordum. Aslında istemiyordum ama sinirden laf oraya geliyordu. 1-2 kere oldu. Sonra Allah'ın hakkı 3.deydi herhalde, yine ayrılalım dedim Mart ayında karantina başında. Sonra ayrıldık. O 1-2 günde sinirden kötü şeyler söyledim, küfür filan değil ama kıskançlıktan onun kişiliğine laf ettim galiba, artık dediğim hiçbir şeyi net hatırlamıyorum. Sonra o günden beri konuşmak için yalvarıyorum, 8 ay oldu galiba. Tek kelime etmedi. Sadece 1 kere araya arkadaşlarımı sokup öyle konuşabildim, onda da konuşmayıp ölsem daha iyiydi. Ama hâlâ bekliyorum. Çünkü gerizekalıyım.

En son da geçen hafta buradan yalvarmıştım. Bir insan tek bir laf etmiyor diye aylarca kendime yapmadığım eziyet kalmadı. Kendimi de layık görüyorum kendime yaptığım her türlü kötülüğe. İnşallah bir daha böyle çocuk gibi davranmam.

Tek tesellim de gelmiyor olması, bana çok kötü davranması. Şimdi böyle bırakan ileride de bırakırdı muhtemelen. Belki Allah önceden göstermiştir gerçekleri, belki şükretmem gerekiyor. Ama içim elvermiyor kendi hatalarımı bildiğim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FD0717C0 -- 19 Kasım 2020; 0:11:48 >

• Reis sen yine bir şeyler yaşamamışsın bu bağımlılık niye oldu ki böyle

Çünkü doğru insan olduğunu düşünüyorum. Belki hatalıyım, çok yanlış belki ama bana öyle gibi gelmişti. Genel olarak insanları davranışları yüzünden sevemeyen biriyim ve sevdiğim sayılı insanlardan, o yüzden bir daha kimseyi böyle seveceğimi sanmıyorum. Bir insan terk edince sinir olursun, bıkarsın ya o terk ederken bile en doğru şekilde bıraktı ve bu çok üzüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FD0717C0 -- 19 Kasım 2020; 0:15:17 >
  • Yeni sevgilisi yoksa kutla. Ben kutlansın isterdim çünkü zaten doğum günümü kutlayacak kimsem yok bari o kutlasın. Ama sevgiliyken bile doğum günümü kutlamadığı için şuan asla kutlamaz:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897CB6836 -- 18 Kasım 2020; 23:19:7 >
  • gerek yok salla

• Ben eski sevgilimin dogum gunuınu herzaman kutlarım zorda oldugunda giderim.Sonucta iyi kotu yasanmıslık var.

• Kutladım da cevap vermedi artık iyice bıkmış benden

• Sevgilisi yok zaten yakın zamanda yapacağını da düşünmüyorum ilk sevgilisiyim gerçekten sevmezse herkesi reddeder ayrıca tıp okuyor yoğun zaten

• Amaan hiç canımı sıkamam kendimi üzemem zaten ölüm var bunların hepsi unutulup gidecek hiç kimse hatırlanmayacak umrumda değil hiçbir şey

Hocam kendinizi tıp okuyor, yoğun diye avutmayın bence. Ben de tıp okuyorum ve sevgilim yüzünden nasıl sapık oldum diye konular açıyorum forumda. Görsen benden de beklemezsin ama geldiğim hâle bak

• Yok hocam avutmuyorum sevgili yapabilir ben bir medet ummuyorum ama yapacağını sanmıyorum sadece. Ayrıca yks ye hazırlanıyorum mezunum ben de hedefim bayağı yüksek iyi bir yerden bıraktım stresliyim ondan dolayı da böyle bağlanacak birini aramış olabilirim. En iyisi salıp derse devam edeyim başka çarem yok gibi görünüyor güzel sohbet için teşekkür ederim eğitim hayatında başarılar

İnşallah istediğiniz yer olur. Başarılar size de, teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836

Yeni sevgilisi yoksa kutla. Ben kutlansın isterdim çünkü zaten doğum günümü kutlayacak kimsem yok bari o kutlasın. Ama sevgiliyken bile doğum günümü kutlamadığı için şuan asla kutlamaz:D

Meraktan soruyorum, sevgiliyken bunu sorun ediyor muydunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.