Şimdi Ara

Eski sevgilimle konuşmalarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski sevgilimi hala sevdiğimi biliyordum ancak tripleri ve çocuksu tavırları yüzünden ayrılmaya karar vermiştim.
    Neyse ayrıldıktan 15 gün sonra benim hakkımda mesaj atmışlar hastanede diye
    Bilmiyorum bana öyle dedi belki yalan söylemiştir neyse mesaj attı hastanedeymişsin diye bende yok değilim seninle dalga geçmişler dedim.
    Mesajı gece attı ama neredeyse sabaha kadar konuştuk. Çok özlediğimi farkettim.
    4-5 gündür devamli konuşmaya başladık.
    Samimiydik ama sevgili değildik.
    Ara sıra şakasina aşkımlı, canımlı filan konuşuyorduk ancak bugüne kadar.
    Bu gece konuşurken aşkım yazdım cümlenin sonunda, lzaten o benden daha çok kullanıyor bu tarz cümleleri ve bana "aşkım ?" Yazdı.
    Şok oldum tabi sevgili değiliz haklı ama normalde böyle bir tepki vermemesi gerekirdi.
    Çok kırıldım öyle yazınca anladı sanırım arkadaşım yazmış dedi.
    Biraz düşündüm saat gecenin kaçı yanında arkadaşı yok nasıl atsın dedim.
    Zaten gerçekten arkadaşı attiysa daha kötü ben o kadar mesajı arkadaşıyla mi konuştum diye düşündüm.
    Sonra devamlı abarttı konuyu kapat dedikçe birşeyler dedi bende sus artık dedim.
    Kavga çıkaracak ortam arıyor.
    Ben çok seviyorum, karşı tarafın benim kadar ciddi olduğunu düşünmüyorum ama yine de çok seviyorum.
    Nasıl desem bilemiyorum kişilik bozuklukları var her saati farklı yada benimle dalga geçiyor.
    Ayrıca egoist birisi ama kötü biri değildir.
    Bu durumda ne yapmam gerekir lütfen yardım edin ayrılmak daha az acı verir diye düşünüyorum.
    Çünkü kiz benden küçük olduğu için aynı olgunlukta değiliz karşımda resmen çocuk var.
    Kızla sevgili değiliz ama ayrılmak derken hiç konuşmamayı kastediyorum.
    Kaç ay oldu hâlâ benimle oynuyo mu yoksa ciddi mi anlayamadım.
    Konuyla ilgilenenler olursa yarın öğlen ss atabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yol ver gitsin sonuçta çocuk bakıcısı değiliz . Kızlarda böyle anlamsız konuşmalar görünce ayrılın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan söylemiş kalbini kırmış seni üzmüş vs vs.. postala uzaklara..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ne kadar da çocuk da olsa ben bu konularda ciddiyet ararim her alanda konuşmalarda da yazismalarda da zaten ciddi bir insanimdir diğer insanlara gore asiri degilimdir ama hatta boyle olunmasi lazim simdikilere gore yaptiklarini bi gorsen milletin en iyisi bu .

• Muhabbetimi kesmek istiyorum ama unutamıyorum onun için bir çözümünüz var mı ?

• ben 6 ay ciktigim kizla ayrildigimda 4-5 ay rahat aci cektim yok arkadas sosyallesemiyorumda ortamda yok evdeyim mal gibiyim konusacagim kizlarda yok ulan cok berbat birsey sonra sosyal hesaplarindan takip etmeyi biraktim 3-4 ay falan bakmadim simdi bakiyorum da hic aci falan cekmiyorum iyi ki ayrilmisim diyorum
  • Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    hocam bunların alayı dengesiz.

daha 24 saat önce benimle saatlerce konuşan kız şimdi "bana mesaj atma daha" diyor.ne oldu diyorum bişey olmadı diyor.

AI'de yazılımsal sıkıntı var hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilim buluşmak istiyor
    12 yıl önce açıldı
    Eski sevgilimi unutamıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum size biz çıkarken bana sakın mesaj atma demişti 5 gün hiç konuşmamıştık.
    Ben o sürede ne yapıyor, kimle konuşuyor bilmeye hakkım yok mu ?
    Sorun çıksa güvenmiyorsun bana der ama aynısını ben yapsam anında ayrılır.

• Egosunu pohpohla vur geç tatava yapma.
  • Bana gece yatmadan bi sure konusmayalim demişti ertesi gun okula yarim gün geç gittim . spor salanundaydi geldi bi de bana hesap soruyo niye geçgeldin niye yazmadin hic bisey diye

• Sen ayrıldın çocuksu tavırları yüzünden sevmiyodun onu
    Seninle konuşmak için saçma bir bahane bulup hastanedeymişsin diyip mesaj attı ve taktigi işe yaradı konuşmaya devam ettiniz.
    Sevgili gibi muhabbetlere girdiniz ama sevgili degildiniz.
    Aşkım, canım, cicim yazıyodnuz arada ama sen kıza aşkım yazınca "aşkım?" Diye cevap aldın ve bunun aslında kızın sana iş attıgını anlamayıp farklı yorumladın. Kız o mesaja cevaben senin tekrar sevgili olalım demeni istemiş bence, ama sen agresiflik yapmışsın.
    Şimdi kızı seviyosun ama çocukca tavırları ve üstüne kişilik bozuklugu var hatta egoistin teki diyosun.
    Arkadaşım bence o kız senden daha olgun, belkide seni gerçekden seviyor, çok ufak bir ihtimallede sana kendince ders verme çabası içinde olabilir..
    Vaktin varsa ugraş, yoksa sal gitsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Sen ayrıldın çocuksu tavırları yüzünden sevmiyodun onu
    Seninle konuşmak için saçma bir bahane bulup hastanedeymişsin diyip mesaj attı ve taktigi işe yaradı konuşmaya devam ettiniz.
    Sevgili gibi muhabbetlere girdiniz ama sevgili degildiniz.
    Aşkım, canım, cicim yazıyodnuz arada ama sen kıza aşkım yazınca "aşkım?" Diye cevap aldın ve bunun aslında kızın sana iş attıgını anlamayıp farklı yorumladın. Kız o mesaja cevaben senin tekrar sevgili olalım demeni istemiş bence, ama sen agresiflik yapmışsın.
    Şimdi kızı seviyosun ama çocukca tavırları ve üstüne kişilik bozuklugu var hatta egoistin teki diyosun.
    Arkadaşım bence o kız senden daha olgun, belkide seni gerçekden seviyor, çok ufak bir ihtimallede sana kendince ders verme çabası içinde olabilir..
    Vaktin varsa ugraş, yoksa sal gitsin..

Vaktim bol ama amacının ne olduğunu ogrenmemin yolu var mı ?

• Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    Kızın üstüne cok düşme çek bir kenara yüz yüze konuş. Ondan ne bekledigini, onun senden ne bekledigini açık açık söyleyin birbirinize. Başka türlü böyle ergen tavırlarıyla çıkılmaz bu işlerin içinden...
    Ne istedigini bil yeter..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.