Şimdi Ara

Eski sevgilimle 1 sene sonra tekrar buluştum, bazı sorularım var (içeri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://resim.donanimhaber.com/m_50481269/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50481269

arkadaşlar bu daha önce açtığım ve sorunlarımı anlattığım konu... "1. darbe" başlığı altında anlattığım, çektiğim tüm kişisel sorunların kaynağı olan kızla buluştuğumu anlatıcam ve ne yapmam gerektiğini sorucam. konuda ki adı "1. darbe" ile başlayan paragrafı bir okumanızı rica ediyorum ilk önce;

"1. Darbe (sorunların temel kaynağı olan büyük darbe) : Geçen sene yaz döneminde sevgilim beni terketti. Ki sevgilim dediğim; hani öyle çıkma teklif ettiğim ve çıkmaya başladığımız bir insan, sıradan bir ilişki değildi. Çocukluk aşkımdı kendisi, yıllardır annem ve babamdan sonra en yakınımdaki kişiydi ve "başkasını seviyorum" deyip gitti. Ve işte o yazdan sonra berbat senem başladı. Evet; lise öğrencisiyim. O'nun beni bırakmış olması beni artık ruh gibi bir insan yapmıştı; tüm dünyam odamdan ibbaret olmuştu. Ne yiyor ne içiyor; tüm gün odada oturup düşünüyordum, 7-8 kilo verdim... Çok aşırı derecede yaşıyordum bu acıyı; bazen sanki yüksek dozda uyuturucu verilmiş gibi yatakda gözleri yarı açık, salyası akar bir şekilde saatlerce yattığımı bilirim. Bu sorunları hepiniz bilirsiniz; pek uzatmıcam ama şunu söyleyebilirim; siz ne biliyorsanız 2 katını yaşadığımı düşünün. " (konudan alıntı)

işte, kızın beni terketmesinin üzerinden 1 sene geçti. geçen ay beni facebook'da eklemişti, bende kabul etmiştim ama eklediğinden beri hiç online gözükmüyodu. geçen gece online oldu, sabah 4-5 civarlarına kadar açıktı. sonra konuşmaya başladık... uyuma problemi varmış sanırsam, neyse önemsiz konular. bana baya yakın davrandı, ben ise nötrdüm. hatta bu yakınlığı o kadar arttıki, arkadaş olmak istediğini söyledi. beni uyumama konusunda zorlamaya ve 12'de buluşmaya kadar gitti. bende tamam dedim, kendimi denemek istiyodum. artık kıza karşı bişey hissetmiyodum, ama bunu onun karşısında test etmek istedim. çünkü tüm senenin patlamasını yaşayıp kızın karşısında hüngür hüngür ağlama gibi bir ihtimalde vardı. süslendim püslendim ve buluştuk.

neler yaptığımızı falan anlatmam gerek yok. ben gayet rahat, konuşkan ve bazen umursamazdım, hiç duygusallık yapmadım, hatta bazen kendisiyle dalga geçip sinirlendirdiğim bile oldu yalnız fal bakan çingenenin benim için kıza "çoğu kıza bacım demiş ama sana aşkım demiş" demesi hafif bi duygulanmama sebep oldu ama belli etmedim iyi bir -arkadaş- grubuyduk diyebiliriz. arada "benden hala nefret ediyormusun" diye sorduğu falan oldu ama "yoo" falan gibi umursamaz tavırlarla geçiştirdim. gerçekten artık bişey hissetmiyordum, hatta bana eskisi gibi güzel bile gelmiyordu, ortalama derecede bir kızdı artık benim için. şu an kafamı karıştıran; bu kız benim sene boyunca yaşadığım tüm kişilik sorunlarının temel kaynağıydı ve şu an etrafımda olması nedense bir rahatsızlık hissetmeme sebep oluyor. geçmişten gelen, yakın bir arkadaşımla konuştuğuna dair bazı şüpheler ve takıntılarım vardı, onların yeniden canlanmasına falan sebep oluyor. şimdi ben bu kızla iletişimi mi tamamen keseyim mi, yoksa böyle bırakiyim mi aramızdaki şeyi ?

• boş bir anına rastgelir ve kapılırsın, tekrar baştan aynı şeyleri, yaşarsın.
    Kız (tahminim) daldan dala kondu ama onunda alışkanlıkları ile başkasında seni bulamadı diye, gemiyi limana geri çekmeye çalışıyor.
    aman diyeyim, limana demirletme, yarın başka rota bulur,demir alır, sen yine hüsranları oynarsın.

Ona söylemen gereken tek şey, bu saatten sonra sen benim ancak yatak partnerim olursun, daha fazlası olmaz dersin.
    Muhtemelen kabul ederr(eğer daha önce cinsellik yaşadı iseniz). bunu test etmek için başka bir kız ile sevgili modunda bununla aynı ortamda bulun ve dier kızla
    eğlenceli,şen şakrak bir zaman geçir. Bakalım bu durumda ne tepki verecek.Eğer sadece yatak partnerin olmayı kabul etmişse ,
    bu durumu umursamaz.Ama eskisi gibi sevgili olmaya niyetli ise , bu diğer kızla geçirdiğin zaman zarfında snirden kudurur.

Kendimden örnek vereyim,en azından böyle durumlarda neler olabilirmiş görmüş olursun:

3 sene önce üniversite son sınıfta bir kızla konuşuyordum; bir müddet konuştuk ettik ve bana 15 gün kesinlikle görüşmeyelim,birbirimizi aramayalım,odama kapanıp finallerime çalışmak zorundayım dedi. Bunun üstünden 5. günden sonra hanımefendiyi eğlencelerde görmeye başladık, oysa 15 gün odadan çıkmıcaktı ama 5. gün eğlenmeye başlamış. Tabi o zaman ilişkiyi bitirdim ve KPSS ye asılıp sınavdan güzel bir puan aldım bu hırsla.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında gene bir telefon bu kişiden, seni özlüyorum , aklım başıma geldi, hata yapmışım, affet, bir şans daha ver gibi cümleler... E dayanamadım, bir şans daha vereyim sonuçta unutamadım dedim. Aklın başına gelmiştir, değişmişsindir dedim,evet değiştim dedi. Başladık görüşmeye. Ama bazı şartlarım vardı, en başta sundum ve kabul etti. Görüştük ettik, iyi gidiyordu herşey, sensiz yapamamlar,senin için ölürümler; aileler tanııştı, onlar ısındı,herkes memnundu derken bundan 23-24 gün önce güzel bir nişan töreni yapıldı. Tabi nişandan sonra bu şartlar yavaş yavaş istenmemeye başladı. Derken nişandan tam 7 gün sonra onun tarafından çıkan bir sorun ,tartışmalar ve bunun sonucunda KPSS'ye, ÜDS' ye çalışmam lazım, 2 yıl görüşmeyelim kesinlikle, ondan sonrasına bakarız dedi(yani bugünden tam 15 gün önce).

Eee ne değişti 3 yılda? Demek ki insanın huyu değişmiyormuş yaşı, statüsü değişse bile. Bana kala kala gene elde hüzün, hayalkırıklığı,kendi kendime hayıflanmalar,ailemle kavgalar kaldı. Hem de eskisinden daha çok... Kesinlikle yaşa bakmıyor bu işler; 25 yaşındayım, öğretmenliğimin 3. yılı ama lisede de olsa üniv.' de de olsa meslek hayatında da olsa oluyor. Mantıklı düşünmek lazım, gönlünün esiri olma bence, bak benim yaşadığım olay, bana bir ders, tecrübe oldu. Belki sana da bir şekilde yol gösterir, örnek olur.
    Bununla beraber; forumda tam tersi, güzel ilişkiler yaşayanlar da olmuştur. Onlar da fikirlerini, tecrübelerini sunsunlar. Fikirlerini beyan etsinler. Ki realgs fikrini sunmuş ,ben oradan kendime pay çıkardım.

• Sana tek bir şey söyleyeyim o kızla biranönce bağlantını kes dostum. Kız anladığım kadarıyla senden sonra cıktığı kisilerde sende bulduğunu bulamamış ya da şuan boşta ve sana tekrar yaklaşıp seni elde edeceğini düşünüyor. Şuan senın için en iyisi baska biriyle çıkmak olur böyle yaparsan inan bana bu kıza çok koyacaktır.
  • @realgs abi şuu an cinsellik biraz zor çünkü kız o taraklarda pek bezi olmayan bir kız. tabi sevgiliyken ki tecrübelerimde o kıvama getirdiğinde canavara dönüşebldiğini düşündüm ama o kıvama getirebilmek için uğraşmak gerek, bu da ona yeniden yakınlaşmamı gerektirir. tehlikeli olur benim açımdan, tekrar bağlanırım falan. şu an sadece 2 seçenek var; ya tüm ilişkiyi kesicem, yada hareketsiz kalıcam.

@Baris E. ya bu kızla yine sevgili olunmıcağını, yine aynılarını yapıcağını biliyorum. ama kız da sevgili olmak istediğini falan sölemedi zaten neyse, ben yinede iletişimimi kesmeyi planlıyorum.

by_rappe dostum tamam kızla iletişimimi kesicem de, iletişimimi kesersem başka biriyle çıktığımdan nasıl haberi olur ben tamamıyla, bütün olarak bidaha haber almamaya yönelik bir iletişim kesilmesinden bahsediyorum.

• ben ilşkiyi kes derim şu duruma göre
    sevgilisiz ne güzel rahat öyle uyuşturucu çekmiş gibi hastalık falan da yaşamazsın
    tecrübeyle sabittir
    tın oh ne güzel yannnız kowboy

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

ben ilşkiyi kes derim şu duruma göre
    sevgilisiz ne güzel rahat öyle uyuşturucu çekmiş gibi hastalık falan da yaşamazsın
    tecrübeyle sabittir

sevgilisiz takılma gibi bi amacım yok da, o sevgili bu kız olmamalı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

tecrübeyle sabittir

• quote:

quote:

quote:

tecrübeyle sabittir

O zaman ;

• quote:

@realgs abi şuu an cinsellik biraz zor çünkü kız o taraklarda pek bezi olmayan bir kız. tabi sevgiliyken ki tecrübelerimde o kıvama getirdiğinde canavara dönüşebldiğini düşündüm ama o kıvama getirebilmek için uğraşmak gerek, bu da ona yeniden yakınlaşmamı gerektirir. tehlikeli olur benim açımdan, tekrar bağlanırım falan. şu an sadece 2 seçenek var; ya tüm ilişkiyi kesicem, yada hareketsiz kalıcam.

Zaten cinsellik yaşa demedim, kıza ancak yatak arkadaşım olursun daha fazlası olmaz diye zarf at. Kabul ederse elini bile sürmeden
    başka bir kızla onunda olacağı ortamda şen şakrak ol.
    Eğer beklentisi seninle duygusal yakınlaşma ise kıskanacaktır.
    Yok duygusal olarak seni istemiyorsa,zaten kıskanmaz.
    Kısacası ufak bir test yapacaksın.
    Ama sen duygusalsın tekrar bağlanırsın felan. en iyisi uzak dur ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

@realgs abi şuu an cinsellik biraz zor çünkü kız o taraklarda pek bezi olmayan bir kız. tabi sevgiliyken ki tecrübelerimde o kıvama getirdiğinde canavara dönüşebldiğini düşündüm ama o kıvama getirebilmek için uğraşmak gerek, bu da ona yeniden yakınlaşmamı gerektirir. tehlikeli olur benim açımdan, tekrar bağlanırım falan. şu an sadece 2 seçenek var; ya tüm ilişkiyi kesicem, yada hareketsiz kalıcam.

Zaten cinsellik yaşa demedim, kıza ancak yatak arkadaşım olursun daha fazlası olmaz diye zarf at. Kabul ederse elini bile sürmeden
    başka bir kızla onunda olacağı ortamda şen şakrak ol.
    Eğer beklentisi seninle duygusal yakınlaşma ise kıskanacaktır.
    Yok duygusal olarak seni istemiyorsa,zaten kıskanmaz.
    Kısacası ufak bir test yapacaksın.
    Ama sen duygusalsın tekrar bağlanırsın felan. en iyisi uzak dur ondan.

aynen en iyisi uzak durmak, hiç aksiyona gerek yok. zarf atmayı denerim ama, yararlı çıkabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.