Şimdi Ara

Eski Sevgilimden Böyle bir İntikam Almak İstiyorum Murat Dalkılıç Klibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: adrasa

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

Boydan bir resmini koyacaksın ki, diyelim sana şu tarz giyiniş gider diye.

tip yok be hocam ifşa etmeyelim şimdi kendimizi
    185 boy var kilo 90 80 olsam yeticek

Boyun uzunmuş, bu pantolonlardan alıp üstüne gömlek içinde t shirt giyebilirsin.
     Eski Sevgilimden Böyle bir İntikam Almak İstiyorum Murat Dalkılıç Klibi

170 e ne gider

• quote:

Orijinalden alıntı: captain orta kapı

quote:

quote:

quote:

Boydan bir resmini koyacaksın ki, diyelim sana şu tarz giyiniş gider diye.

tip yok be hocam ifşa etmeyelim şimdi kendimizi
    185 boy var kilo 90 80 olsam yeticek

Boyun uzunmuş, bu pantolonlardan alıp üstüne gömlek içinde t shirt giyebilirsin.
     Eski Sevgilimden Böyle bir İntikam Almak İstiyorum Murat Dalkılıç Klibi

170 e ne gider

Ben 173 74 falan, kot pantolon giyiyorum genelde altına puma roma aldım gri renk. Üstüne de genelde t shirt giyiyorum. Bershka nın indirimlerini kovalıyorum t shirt için, çok güzel çünkü. Chino denemedim pek, ama yaz geçsin sonbahar da bende deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

yandexe yazdın mı onun gibi :D

yok chrome kullanıyorum ben ona yazdım :D:D

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

İmzanı özürlü değil de engelli diye değiștirirsen daha iyi olur. Böyle așağılıyormuș gibi olmuş. Konuya gelirsek ne gerek var intikama boşver bence.
    quote:

Orijinalden alinti: cübbeli gandalf

Imzani özürlü degil de engelli diye degiștirirsen daha iyi olur. Böyle așagiliyormuș gibi olmus. Konuya gelirsek ne gerek var intikama bosver bence.

yok gerçekten almak istiyorum cany yansyn istiyorum, aslynda zamanynda beni be?enmeyen bütün kyzlaryn canyny yakmak istiyorum

içimde a?yry bi nefret var e?er sönmezse bu nefret Hukukuda kazanyrym Tarzda yaparym ben :D

• Of çok Güzel giyinmiş keşke aydılmasaydım
    Diyecek ve sende mutlu olacaksın

Orijinalden alıntı: Mavi

Of çok Güzel giyinmiş keşke aydılmasaydım

Giyim değil hocam sadece ya, herşeyimle değişmek istiyorum, yani dış görünüşümle kültürümle okuduğum okul ve bölüm le aklına gelebilecek herşeyde..
    ayrıldığına üzülsün istiyorum, üzülmesinden ziyade son kez bi laf sokup yüz üstü bırakıp gitmek istiyorum onu, öylece kala kalsın istiyorum, giderken pis pis gülmek istiyorum, DALGA GEÇERCESİNE :D dalga geçmek istiyorum onunla, kırmak istiyorum, incitmek istiyorum, son gülen ben olmak istiyorum..
    anlatabildim mi bilmiyorum derdimi :D
    Ve Bunlar oluncada çok mutlu olucam :D

• klipteki kız iphonedan haritaya girerek en başta evleri karıştırmış bence. yoksa çocuğun değiştiği yok hep aynı. yani senin işin yaş. iphoneun varsa satıp android almakla işe başla. fazla da klip izleme.

quote:

Giyim değil hocam sadece ya, herşeyimle değişmek istiyorum, yani dış görünüşümle kültürümle okuduğum okul ve bölüm le aklına gelebilecek herşeyde..
    ayrıldığına üzülsün istiyorum, üzülmesinden ziyade son kez bi laf sokup yüz üstü bırakıp gitmek istiyorum onu, öylece kala kalsın istiyorum, giderken pis pis gülmek istiyorum, DALGA GEÇERCESİNE :D dalga geçmek istiyorum onunla, kırmak istiyorum, incitmek istiyorum, son gülen ben olmak istiyorum..

Audi r8 kirala Çakma rayban al.Çakma freddy Perry tişört ve kırmızı tişört.

İstersen 1000 kitap oku hangi kız dönüp Uff choq qültürlü qeşke ayrlmasaydım :((( der?

• quote:

quote:

quote:

Audi r8 kirala Çakma rayban al.Çakma freddy Perry tişört ve kırmızı tişört.

İstersen 1000 kitap oku hangi kız dönüp Uff choq qültürlü qeşke ayrlmasaydım :((( der?

evet kültüre bakmıyolar görünce, ilk dışa bakıyo sonra içini keşfeder kızlar. ee cnm sırf eski kızdan intikam almak içinde yapmıyorumki :D onu g.t edip hemen başka bi kıza yatay geçiş yapıcam :D belki onun karşısına çıkmadan önce belki çoktan başka birine dikey geçiş yapmış olurum kim bilir:D

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

klipteki kız iphonedan haritaya girerek en başta evleri karıştırmış bence. yoksa çocuğun değiştiği yok hep aynı. yani senin işin yaş. iphoneun varsa satıp android almakla işe başla. fazla da klip izleme.
    quote:

Orijinalden alinti: ZEUS__

klipteki kiz iphonedan haritaya girerek en basta evleri karistirmis bence. yoksa çocugun degistigi yok hep ayni. yani senin isin yas. iphoneun varsa satip android almakla ise basla. fazla da klip izleme.

klibteki adamda bir de?i?iklik yok onu biliyorum zaten, ancak bunu gerçekte yapabilirmiyim onu merak ediyorum
    hayata geöirebilirmiyim yani
    Ahh kafamda deli sorular :D
  • Fiziksel olarak ayni sayiliriz. Imkanin varsa spora yazil azimli olursan 3 ayda degisim olur en azindan 10 kiloyu rahat verirsin 3 ayda. Giyim olarak casual tarz takil tabi tipinide goremedigim icin bisey diyemiyorum fazla. Bol film izle istedigin bolumude kazanmaya calis. Klipdeki gibi uçuk hayallere kapilma oyle son gulen ben olayim dalga geceyim falan. Efendi ol. Seni o halde gordugunde emin ol daha fazla pisman olur. Takipdeyim.

Orijinalden alıntı: Spielberg

Fiziksel olarak ayni sayiliriz. Imkanin varsa spora yazil azimli olursan 3 ayda degisim olur en azindan 10 kiloyu rahat verirsin 3 ayda. Giyim olarak casual tarz takil tabi tipinide goremedigim icin bisey diyemiyorum fazla. Bol film izle istedigin bolumude kazanmaya calis. Klipdeki gibi uçuk hayallere kapilma oyle son gulen ben olayim dalga geceyim falan. Efendi ol. Seni o halde gordugunde emin ol daha fazla pisman olur. Takipdeyim.

dimi ya efendi olunca, saygın bi kişilik olunca daha bi pişman olur çok doğru dedin hocam
    şu önümüzdeki yaz geçsin sana mutlaka yazıcam gelşmeleri, bu konuyu tekrar hortlatıcam o zmn bakalım neler olmuş bitmiş olacak :D

aslında spora yazılmak istiyorumda lys var ve ailem biraz sıkıntı çıkarıyo
    20 yaşındayım
    ama kiloyu veririm yazın koşu ve salona giderek
    Film izlemeyi severim yazın spor harici film izleyip kitap okuyacagım biraz katkısı olur en azından konuşmam biraz daha etkileyici olur
    Casual tarz dediğimiz spor ceketleri sık sık kullanmak sanırım netten baktımda baya şık tasarımlar var

siz ben gibi bi değişim yapmayı planlıyomusunuz peki hocam :D fizik aynı hemen hemene dediniz de

• bunun beyaz show veriyonu var onu izle ,sonr bosuna.spor yapmisim diyeveksin kanki

Orijinalden alıntı: CastellonA

bunun beyaz show veriyonu var onu izle ,sonr bosuna.spor yapmisim diyeveksin kanki

bi link atarmısın hocam

Orijinalden alıntı: CastellonA

bunun beyaz show veriyonu var onu izle ,sonr bosuna.spor yapmisim diyeveksin kanki
    quote:

Orijinalden alinti: CastellonA

haaa bu klibin devamyny yapmy?ty beyaz anladym :D:D haha biliyorum onu ya :D

quote:

Fiziksel olarak ayni sayiliriz. Imkanin varsa spora yazil azimli olursan 3 ayda degisim olur en azindan 10 kiloyu rahat verirsin 3 ayda. Giyim olarak casual tarz takil tabi tipinide goremedigim icin bisey diyemiyorum fazla. Bol film izle istedigin bolumude kazanmaya calis. Klipdeki gibi uçuk hayallere kapilma oyle son gulen ben olayim dalga geceyim falan. Efendi ol. Seni o halde gordugunde emin ol daha fazla pisman olur. Takipdeyim.

dimi ya efendi olunca, saygın bi kişilik olunca daha bi pişman olur çok doğru dedin hocam
    şu önümüzdeki yaz geçsin sana mutlaka yazıcam gelşmeleri, bu konuyu tekrar hortlatıcam o zmn bakalım neler olmuş bitmiş olacak :D

20 yaşındayım
    Film izlemeyi severim yazın spor harici film izleyip kitap okuyacagım biraz katkısı olur en azından konuşmam biraz daha etkileyici olur
    Casual tarz dediğimiz spor ceketleri sık sık kullanmak sanırım netten baktımda baya şık tasarımlar var

siz ben gibi bi değişim yapmayı planlıyomusunuz peki hocam :D fizik aynı hemen hemene dediniz de

Benim 1 yılı normal arkadaş, 2 yılı sevgili olarak toplamda 3 yıllık bi ilişkim var. Kiz arkadasim her ne kadar memnun olsada ben kendim biraz takinti haline getirdim göbeği totoyu. Hani kime sorsan asla kilolu olduğumu dusunmez disardan bakinca normal duruyorum ama Şöyle fit bi gömleğe cuk diye girebilmek istiyor insan :) o yüzden spora gidiyorum ama işten güçten tam anlamıyla hergün gidip adam gibi çalisamadim salonda. Inş bu hafta yeniden başlayacağım. 80 i görsem yeter :)

Gelişmeleri bekliyorum hocam

• Bir kız için bunu yapmaya değmez ama tabi kilo vermeye fit kalmaya çalış şansına başka kızlar gelir hem çevrenden mutlaka olumlu sözler alıp değeri olan biri olucaksın emin ol eski sevgilisin seni kaslı tarzını değiştirmiş biri olarak görse ne olucak en fazla 1 2 gün egon yükselicek sonra geçicek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoryBro -- 20 Nisan 2014; 6:14:55 >

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • quote:

quote:

quote:

20 yaşındayım

Benim 1 yılı normal arkadaş, 2 yılı sevgili olarak toplamda 3 yıllık bi ilişkim var. Kiz arkadasim her ne kadar memnun olsada ben kendim biraz takinti haline getirdim göbeği totoyu. Hani kime sorsan asla kilolu olduğumu dusunmez disardan bakinca normal duruyorum ama Şöyle fit bi gömleğe cuk diye girebilmek istiyor insan :) o yüzden spora gidiyorum ama işten güçten tam anlamıyla hergün gidip adam gibi çalisamadim salonda. Inş bu hafta yeniden başlayacağım. 80 i görsem yeter :)

Gelişmeleri bekliyorum hocam

aynen benimde göbek toto baldır aldı başını gitti beni görenler nasıl desem biraz fazlan var diyolar ki fazlasıyla var birde kalça büyük anasını satıyım benim ordanda kaybediyorum. önümüzdeki ay başlıcam salona bende bu ay hafif koşu anca yapabilirm iş güç dediğiniz gibi engel oluyo

haberleşelim gelişmelerde hocam :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.