Şimdi Ara

Eski Sevgilim Camdan Atlamaya Çalıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 2-3 ay önce eski sevgilimin beni aldattığını bende kaldığı gece öğrendim.Öğrenince uykusundan uyandırdım neden beni aldattın vs tartışmaya konuşmaya başladık.Sonra bi sigara içmek için balkona giderken onu odamda bıraktım ve arkamı döndüğümde camdan atlamaya çalışıyordu.Tuttum çektim ama o sıra komşu görmüş ve polisi aradı gecenin 3-4ünde polis geldi vs kızı aldı gitti bir şekilde olay kapandı fakat bu olayı ailem bilmiyordu.İş ailemin kulağına kadar gitti ve ev sahibi de öğrenmiş zaten temmuz gibi evden çıkaracak bizi.Ben o gün sabahı beklemediğim için çok pişmanım ve kendime çok kızgınım.Fakat o an sevgiliniz hasta hissediyor diye yatağınızı verdiğinizi ilaçlar geitrdiğinizi ve siz içerde yatacakken sizi otel odasında aldattığını öğrenseniz nasıl bir tepki verebilirsiniz ki ? Sabahı bekleyip evden kovsaydım hiçbir şey olmayacsktı ama böyle aileme mahcup oldum ve eve karşı cins arkadaş dahi olsa getiremeyeceğim.Sürekli pişmanlık ve kendime kızgınlık hissediyorum o gün sabahı beklemediğim için.

• Hayat senin hayatın dostum ne yaptığın kimseyi ilgilendirmiyor tabi eğer reşitsen, takma kafaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.