Şimdi Ara

Eski sevgilim başkalarıyla konuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum bu aldatmak değil üzülmemem gerekiyor ama yine de düşününce benimle kurduğu muhabbeti başkasıyla kuruyor olması kahrediyor
    Bu yollardan geçen birileri varsa bu durumu nasıl aştılar acaba
    Çok üzülüyorum ama bir yandan gururuma da yediremiyorum konuşmasını

Ve lütfen sen de başkalarıyla konuş demeyin ben bırakın karşı cinsle konuşmayı hemcinslerimle bile konuşamıyorum
    Bu dönemi tek başıma atlatmak zorundayım maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCF7FAB8 -- 27 Nisan 2020; 12:12:58 >

• adı üstünde "eski" sevgilin.. o önüne bakmış. Hayatın devam ettiğinin farkında, üstelik kendisini seviyor. Sen ise onu bir takıntı haline getirmişsin. Mazallah bunun 1 adım ötesi, boşandığı eşinin başkasıyla olmasını yediremeyip gidip onu öldüren adamların haberlerinin olduğu 3. sayfalarda görebiliriz seni.

Kendini sev, zarar verme. yeni kişileri keşfet ve onlarda senin için yeni öğreneceğin şeyler var
  • Bu olay sende saplantı olmuş psikolojik destek al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Bu olay sende saplantı olmuş psikolojik destek al
    Hissettiğim şey normal değil mi
    Çok normalmiş gibi geliyor çünkü çok yakın bir süre içinde sadece benimle konuşan insan şuan benim yerime başkalarını koymuş ve kaldıramıyorum bu durumu
  • adı üstünde "eski" sevgilin.. o önüne bakmış. Hayatın devam ettiğinin farkında, üstelik kendisini seviyor. Sen ise onu bir takıntı haline getirmişsin. Mazallah bunun 1 adım ötesi, boşandığı eşinin başkasıyla olmasını yediremeyip gidip onu öldüren adamların haberlerinin olduğu 3. sayfalarda görebiliriz seni.

Kendini sev, zarar verme. yeni kişileri keşfet ve onlarda senin için yeni öğreneceğin şeyler var
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Söyle hissediyorum kimle tanışırsam tanışayım hayatıma ne şekilde devam edersem edeyim asla onunla eğlendiğim güldüğüm kadar kimseyle gülemeyeceğim
    Bu yüzden hayatıma devam etmek istemiyorum saplanıp kaldım
  • Eski işte sal gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız çok iyi bir manipülatörmüş, buna seni inandırmış ve kendine olan tüm güvenini kaybetmene sebep olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Başka forumlarda da aynı cevabı almıştım
    Evet öyle biriymiş maalesef
  • patlat bi osbir
  • ben de önceki sevgilimden ayrıldıktan bir süre sonra (6 ay - 1 yıl arası bir sürede, daha önce bakmamıştım) facebook'unu stalklayayım dedim, baktım profil resmine yeni manitasıyla fotoğrafını kapattım sayfayı bir daha da bakmadım. eğer çok uzun yıllar süren bir ilişki değilse hiç düşünme bile sal gitsin zaten bir süre sonra unutacaksın, aklına bile gelmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

ben de önceki sevgilimden ayrıldıktan bir süre sonra (6 ay - 1 yıl arası bir sürede, daha önce bakmamıştım) facebook'unu stalklayayım dedim, baktım profil resmine yeni manitasıyla fotoğrafını kapattım sayfayı bir daha da bakmadım. eğer çok uzun yıllar süren bir ilişki değilse hiç düşünme bile sal gitsin zaten bir süre sonra unutacaksın, aklına bile gelmeyecek
    6 Ay sonra başka birisiyle görsem bu kadar üzülmem hi an yoluna bakmış derim geçerim ama ayrılır ayrılmaz başkalarıyla konuşması koyuyor ben daha kendimi toparlayamamışken
    Ki ben cidden başkasıyla konuşmayı bırak ders çalışmaya oyun oynamaya bile odaklayamiyorum kendimi ruh gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFCF7FAB8

6 Ay sonra başka birisiyle görsem bu kadar üzülmem hi an yoluna bakmış derim geçerim ama ayrılır ayrılmaz başkalarıyla konuşması koyuyor ben daha kendimi toparlayamamışken
    Ki ben cidden başkasıyla konuşmayı bırak ders çalışmaya oyun oynamaya bile odaklayamiyorum kendimi ruh gibiyim

Alıntıları Göster
    zaten seninle sevgiliyken yedekte tutuyormuş o zaman onu. bir an önce ayrılmanız daha iyi olmuş, ben olsam sevinirdim karaktersiz birinden kurtuldum diye.

• Haram iliskiler her zaman aci getirir ey genc

Bunu sende biliyordun

Simdi cek bakalim acini belki akillanirsin

Selam ve kelam ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam böyle durumlar aklına geldiği zaman aranızda yaşanan negatif olayları aklına getir. Ayrılma sebebiniz her ne olursa olsun illa o ilişkide kızın yaptığı hatalar vardır. Bu hataları tekrardan aklına getir ve ayrılmanın daha iyi olacağını kabullen. Hayat böyle geçmiyor, her ne kadar takılıp kaldığını düşünüyorsan (ki bende o duyguyu 1 yıl boyunca yaşadım) belli bir zamandan sonra bu karamsarlık durumu bir zamandan sonra geçiyor, önemli olan kendine o eziyeti en yakın zamanda sona erdirmen.
  • ezik erkek üstünden egosunu kasıp alfa erkeklere gitmiş

ağlamaya devam et tülay diye
  • Eski sevgilim başkalarıyla konuşuyor

- Hayatı seviyorum.

+ Ne? Daha demin terkedildin.

- Evet, üzgünüm, ama aynı zamanda bir şeyin beni bu kadar üzmesine neden olabildiğinden dolayı gerçekten mutluyum. Sanki ... Beni canlı hissettiriyor, biliyorsun. Beni insan gibi hissettiriyor. Şimdi bu kadar üzücü hissetmenin tek yolu, daha önce gerçekten iyi bir şey hissetmemden dolayı. Bu yüzden iyi ve kötüyü bir arada kabul etmek zorundayım. Sanırım hissettiğim şey güzel bir üzüntü gibi.
  • daha da kötüsünü söyliyim, eğer sen ilk sevgilisi isen senden sakladığı birçok özelini ikinciye açar genelde kızlar.

unut gitsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.