Şimdi Ara

eski rap tarzı bir şarkı arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarkının başını hatırlayabildiğim kadar ıslıkla çaldım

http://vocaroo.com/i/s1XdpMYzRB0b (ses çok az geliyor sonuna kadar açın hoparlörü)

bir de söz olarak "amanı nagvej amu finişo, abili vagen nuuu enideeey enideeey" diye bir yer vardı bu kadar hatırlıyorum dinleyenler mutlaka hatırlar

not: konu yanlış yerde belki ama müzik bölümünde kimse yok burada birileri görür diye açtım silmeden biraz bekleyin lütfen

• GERÇEK RAP BU DEĞİL

BU:

ALL I WANT IS MONEY, FUCK THE FAME, I'M A SIMPLE MAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 1 Ekim 2014; 19:13:04 >
  • Valla hocam o ıslıktan benim çıkardığım bu

• Plaka yerli bak sırtı terli vah ve başı dertli çok nolacak wow wow wow yükselen ben değilim bak alçalan duvarlaar. Bu işini görür mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbiri değil

trolleyenler de sağolsun en azından uplanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hareketli bir şarkı arıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstüne basıp kırdığım 10 senelik mikrofonla yaptım ondandır
  • Ferdi tayfur muzigi aramadigina emin misin kardes

• eski yabancı bir şarkı 90 lardan veya 2000 lerin başından olabilir öyle tahmin ediyorum
  • dr. albain cocaine
    still d.r.e
    next epsoide

• malesef bunlar da değil

tüm şarkıyı aklımda çalabiliyorum ama bir kelime bile hatırlayamıyorum yoksa işim kolay olurdu

• Altyapı boyle biseymiydi

• yok hocam sadece dediğim gibi girişi öyle bir de nakaratını tek kişi değil iki kişi filan söylüyordu diye hatırlıyorum erkek söylüyordu

altyapısında da sürekli "uuuuu uuuuu" gibi baykuş sesine benzer ama değişik bir şeydi nerden aklıma geldiyse hiçbir şeye benzetemiyorum saatlerdir midomi'de yapmadığım melodi kalmadı
  • o ıslıkla çaldığım kısım şarkının başı ve sesi de garipti elektronik bir ses gibi gayda sesi zurna sesi karışımı bir sesle o ıslıkla çaldığım yer çalıyordu
  • bırak onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorstCrime -- 1 Ekim 2014; 20:08:23 >
  • ne kadar eski?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafafafa -- 1 Ekim 2014; 20:25:33 >
  • fafafafafa F kullanıcısına yanıt
    yok hocam o verdiğinle alakası yok zaten daha eski diye tahmin ediyorum

CD'ciye gidip içine müzik koydurup satın aldığımız zamanlardı arkadaşlar sonra o cd'den beğendiklerimi teyple cd'den kasete aktarırdım arabada dinlemek için
  • http://m.youtube.com/watch?v=xG47XHFNjcY
    Tam vidini bulamadım ama bu galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.