Şimdi Ara

Eski Plus Oyunları Download List'te Yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler indirdiğim oyunlara bakayım dedim de, eskiden plus ile bedava verilen oyunların çoğu orda yok.

Atıyorum sleeping dogs, nfs, demon souls...hepsini indirip oynadığımı adım gibi hatırlıyorum. Ancak şu an plus üyesi olmama rağmen bu oyunların hiçbiri, hatta nerdeyse birkaç plus oyunu dışında hiçbir oyun listede yok.

Bunun nedeni ne olabilir? Bu oyunları indirdikten sonra plus'ın süresi dolmuştu. Sonra ise tekrar plus aldım. Bu plus'sız geçen zaman aralığında tüm oyunlar silindi mi acaba listeden? böyle bi kural mı var?

• Plus üyesi iken indirdiğin ücretsiz oyunlar, üyelik bittikten sonra listeden silinir. Aynı hesapla tekrar Plus'a üye olursan daha önce indirdiğin ücretsiz oyunlar tekrar listeye eklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Plus üyesi iken indirdiğin ücretsiz oyunlar, üyelik bittikten sonra listeden silinir. Aynı hesapla tekrar Plus'a üye olursan daha önce indirdiğin ücretsiz oyunlar tekrar listeye eklenir.

İşte bu olmadı. Sorun burda zaten.
    Listede verdiğim örnekleri çoğaltabilirim, NBA 2K14, lbp karting, Knytt Underground, batman arkham city, grid 2, hitman... hiçbiri yok listede. şaka gibi.
    Oyunları indirdiğim psn'nin bu olduğuna eminim. Ama tee 2010'da indirdiğim avatar, tema vs dururken, 2013 oyunları yok listede.
    Oyunları ps store'da aratınca da oyunun fiyatı yazıyor. "satılık" diyor yani. sinir oldum yav. başka kimsede yok mu bu problem?
  • Plus yine ayni hesapta var degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Plus yine ayni hesapta var degil mi?

evet. %100 eminim.
  • Bende de Thief gözükmüyordu. Playstation'a yazdım ama çözemediler. Daha önce PS4'te başıma gelmişti bir de bir kaç hafta sonra kendiliğinden düzelmişti. Thief düzelmedi ama hala. PSN ekibine sormam söylendi ama uğraşamadım şahsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.