Şimdi Ara

Eski pcye işletim sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bende bi eski pc var Celeron 1.7 2x256 dandik iki ram :) gerisi önemli değil zaten neyse bu pcyi bizim peder bey kullanıyo ama çok yavaş xp kuruyodum baktım olmuyo linuxe geçtim ama peder bey msn yok soliter yok dedi ne biçim bişey bu dedi. Kaldırdım sonra xpnin hafifletilmiş sürümü olan FLPyi kurdum ama oda flashlı ve javalı sitelerde kendinden geçiyor xp gibi :) Şimdi bir sürü işletim sistemi var Chromiumundan tutunda Joliclouda kadar bir sürü hafif işletim sistemi var ama benim oturupta hepsini deneme olanağım yok.

Neyse arkadaşlar bana 4+1 işletim sistemi lazım :) o nasıl oluyo derseniz :)) Flashı Javayı Windows Live Messengeri ve XPnin oyunlarını Soliter felan +1e gelincede virüs derdi olmasın pek ne kurduysam peder bir şekilde pcye virüs sokmayı beceriyor nerelere giriyorsa günahı boynuna :))) önerilerinize açığım dediğim gibi nete girsin ve bu dediklerimi yapsın isterse masaüstü bile olmasın :) sistemi kasmasın yeter diceksiniz soliterinde msninde alternatifi var biliyorum ama peder kullanamıyo beğenmeiyor sonra tartışma çıkıyo aramızda :)

Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

• xpsp3 LİTE var 400mb onu kur kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

xpsp3 LİTE var 400mb onu kur kullan

Zaten Microsoftun 2005te çıkardığı Win Xp FLPyi kullanıyorum gereksiz hizmetler ve bir çok şey çıkartılmış buna rağmen yinede kasıyor internette bile oy üzden mümkünse Xp dışındaki önerilerinizi bekliyorum.

Xp dersenizde gerçekten çok çok hafif olmalı ama virüsler nedeni ile onuda pek istemiyorum dediğim gibi ne önlem aldıysam peder bey başardı virüs sokmayı pcye :)
  • Bence kasayı sat monitör dursun mac mini al Öyle durduğuna bakma 2 çekirdekli mac 4 çekirdekli windowstan stabil çalışır.
  • Ah be arkadaşım doğru diyosun belki ama ben masraftan kaçıyorum bi internete girmek için niye yeni pc alayım :) Evet önerisi olan yokmu hiç böyle bir sistem kullanan ):
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.