Şimdi Ara

Eski notebooka ssd takmak (HP marka)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum hepinize iyi günler. 2016 yılında aldığım giriş seviyesi hp notebook var elimde modeli 15-af112nt bu alete ssd takviyesi yapabilir miyim dvd sürücüyü çıkarttırsam sistem dosyalarını yükleyeceğim 120 lik veya 240-250 lik ssd taksam nasıl olur? Makinenin buna durumu müsait mi fikirlerinizi alabilirsem çok mutlu olurum. Eğer ssd upgrade yapılabilirse pandemi süreci için makineyi babama vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 28 Eylül 2020; 16:53:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarın sata ise ki büyük ihtimalle öyledir ssd takabilirsin bi bak hdd yi çıkarıp windows kuracağın diski bilgisayarın içindeki sata portuna tak çıkan hdd yi kullanmak istersen hdd caddy ile cd rom dan takabilirsin.Ssd baya fark eder hdd ye göre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakartın m2 destekleyip desteklemediğini nerden anlayabilirim? Ürünü 2016 yazında almıştım tahminimce 2015 2. çeyreğinde piyasaya çıkmıştır. O dönem m2 var mıydı acaba?

• Walla Ben hp pavilion laptop a yaptırdım. Tavsiye etmiyorum. Isınıyor

• Cd yuvasına gerek yok. Hard diski sök ssd yi aynı yere tak bitti. Hızlanır bilgisayar. Isınma yönünden de daha iyi olur, ssd fazla ısınmaz.

Anakarta ikinci M2 SSD'yi takmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.