Şimdi Ara

ESKİ NESİL BİLMEDEN YENİ NESİL YAPILABİLİR Mİ? SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle birşey mümkün mü sizce önce eski nesili bilip onun üzerine yeni nesili yorumlaman gerekiyor diyor vural hoca.

siz neler düşünüyorsunuz.??

• neler düşünüyorsun hocam bu konu hakkında.?
  • Eski nesil bilirsen daha iyi. Çünkü en basitinden geçen seneye bak puanlar acayip yükseldi sayısalda. Çünkü eski nesile iyi çalışanlar yeni nesil için zorlanmadı.
    Birde her ders için yeni nesil diye bir şey yok örnek kimya biyoloji

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Ben kendimden örnek verecek olursam yazın bu köklü sayılar falan öyle eski nesil çözdüm 3 kitap ama faydasını gördüm mü bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip karekök bitirmenize ya da teoremleri ezberlemenize gerek yok. Ama konuların temelini bilmelisiniz.
  • Eski nesil sorular sizin ayt temelinizi baya geliştirir

• hocam selim yükseli pek izlemedim ne yalan söyleyeyim ama 345 ve selim yüksel yeterli olur ha olmadığı noktalarda İlyasın tyt için videoları da var o da olmazsa yahya tan falan var ki şahsen ben tyt sınavının matematik konularında öyle anlaması aşırı güç konular görmüyorum ha evet ebob ekok asal çarpanlar delirtir ama soru gelir mi gelmez mi muamma fonksiyonu ayt de tutuyorum eğer 345 yanına selim yüksel yapacaksanız gidin sarmal problemler apotemi fonksiyonlar ile destekleyin problem ve fonksiyona ayrı ayrı 1 hafta ayırın derim vakit varsa bence ideali olan 2 hafta çünkü tyt problem üzerine kurulu temelin yoksa belki yaz sonunda matematiğin bitmez ama konu olarak diyorum ancak problem iyi oldugu için geo da iyi olursa bence 25 30 arası bir netle başlarsın sonra git gide yükselir zaten bol bol branş denemesi sb temizleyip matematik tek sb yeter diyorlar ama ben 2 sb den gidiyorum kafsız en azından 345 mantık kurdurtuyor klasikleri kolay olduğu için pek yanaşmıyorum onun yerine önce eski nesil olan karekök süpürüp sonra 345 ösym tarzı ve harika bir bölüm olan gerçel sorular kısmını çözüyorum şimdi sorduğun soruya gelirsek eski nesil bencede gerekli önce o soru ile ilgili sadeleşmiş soruları klasik yani çözmek lazım ardından şekilleri kattıklarında sen mantık yürütüp onu en sade şekline indirgeyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş karekökü tam anlamıyla çözersen eski yeni fark etmez zorlanmadan geçersin. Bu sene pişmanlıklarımdan birisi karekök çözmemek oldu. Matematik sorularına bakarsan AYT de hiçte yeni nesil denilemeyecek sorular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6C7D81D2C

kardeş karekökü tam anlamıyla çözersen eski yeni fark etmez zorlanmadan geçersin. Bu sene pişmanlıklarımdan birisi karekök çözmemek oldu. Matematik sorularına bakarsan AYT de hiçte yeni nesil denilemeyecek sorular.
    Tyt icinde ayni seyi soyleyebilirmisiniz hocam?.

• Bulursan femin beyaz kitaplarından geo matı falan bul eski nesil ama çok fayda sağlar yeni nesil için hazırlık olur.

• Eski nesil sorular adına ÜçDörtBeş TYT Mat kitabındaki klasikleşmiş soruları çözebilmek yeterlidir daha fazlasına gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elward

Eski nesil sorular sizin ayt temelinizi baya geliştirir
    Peki tyt için.yararı olur mu hocam.

• uppp
  • Eski nesil yeni nesil diye bir şey yok dostlar. Siz matematik konularının tamamını iyi bir şekilde bilip çözüyorsan zaten yaparsın. Her hafta tyt denemesi çözeceksin. Saçma sapan yayın çözmediğin sürece problem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Eski nesil yeni nesil diye bir şey yok dostlar. Siz matematik konularının tamamını iyi bir şekilde bilip çözüyorsan zaten yaparsın. Her hafta tyt denemesi çözeceksin. Saçma sapan yayın çözmediğin sürece problem yok.
    hocam peki kaf1den tyt düşünüyorum sizce nasıl olur.
  • Bu doğru gibi gözüküyor ama benim 345 matematik netlerim her zaman karekök matematik netlerimden fazla olmuştur. Ne zaman eski tarz sorulardan oluşan bir denemeye girsem sıralamam düşüyor ama msü gibi şekilli sınavlarda hep daha iyiyimdir. Temel bilmeden tabiki yapılmaz ama bence yeni nesil soruların yapılabilirliği daha fazla. Çoğu zaman küçük bir bilgi bile bilsen mantığını kullanarak soruyu çözebiliyorsun. Formüllerin hepsini bilmene gerek yok

• Hocam benim durumunda sizin gibi mesela kalıp geo sorularını zerre sevmiyorum ama yeni nesil katlamalı olanlar daha kolay bence. Tabi baya zor olanlarida var ama yapilabilirligi daha fazla

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Hocam bence artık bu konu için kaygılanmayın. Herhangi bir yt kanalındanda izleyebilirsiniz. Ha içimde kalmasın diyorsanız daha öncede demiştim. Öt kts dt yapmadan sadece temel kavram ve uygulama testi yapip gecersiniz. Hem bu sayede 1 sb tarayacaginiza 2 sb tarayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: havarkorkmaz3400

Hocam bence artık bu konu için kaygılanmayın. Herhangi bir yt kanalındanda izleyebilirsiniz. Ha içimde kalmasın diyorsanız daha öncede demiştim. Öt kts dt yapmadan sadece temel kavram ve uygulama testi yapip gecersiniz. Hem bu sayede 1 sb tarayacaginiza 2 sb tarayabilirsiniz.
    daha sonrada tekrar amaçlı ötlere kts dt lere dönerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.