Şimdi Ara

Eski müzik setini Led tv'ye baglamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Verdiğin cevap şuan benim için çok kıymetli çok teşekkürler.

Denediklerim :

- Rca kablosu yeni sıfır aldım rca kablo arızası yok
    - optik kablo çalışıyor sıfır
    - arkada tüm in girişleri denendi tuner hariç tuner basınca radyo çalışıyor.
    - televizyonda 3.5 mm jak yok sadece optik giriş var
    - anlattıklarından tek yapmadığım tuner girişi ile boş frekansta denemek ve 3.5 jak ile telefona bağlamak kabloyu.
  •  Eski müzik setini Led tv'ye baglamak

Soldaki televizyonu sağdaki soundbara nasıl bağlayabilirim. Almam gereken kabloyu link atarsanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • nesimi1991 kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde , telefon bilgisayar tablet bağlayınca sorun oluyormu, temizmi çalışıyor.

Setin sesi %60-70 açıkken, kabloları convertera takmayınca , ses yapıyormu.

Converteri fişe taktığıniz anda ses başlıyorsa, pil batarya ile çalıştırmayı deneyin, + -- dikkat edin.

TV de kulaklık çıkışı varsa, ordan uygun kablo ile bağlantı yapın deneyin, TV de optik 5.1 vermez kulaklık gibi 2.0 çalışır diye biliyorum,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim. Sorunu çözmek için gerçekten adım adım gitmek gerekiyor. Tuner girişiniz yok demektir. Demek ki dahili radyo var. Televizyondan optik çıkışı, optik girişi olan başka bir cihaza bağlamayı deneyin, yoksa ödünç almayı deneyin. Sonuç olarak

1. TV'nin optik çıkışı
    2. Optik kablo
    3. Dönüştürücü
    4. RCA kablo
    5. Müzik setinin girişleri (biri veya hepsi)

Bu beşinden birinde sorun var. Hangisi olduğunu anlayabilmek için başka bir sistem üzerinde/başka bir sistemle ayrı ayrı denemekte fayda var.

• Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Dvd player var onu deneyeceğim, optik girişi var. Yeni annemlerden aldım bugün. Onu deneyeceğim. Bugün tuner girişi var mı diye baktım arkada maalesef yok. Cd girişi ile denedim çok dip ses var ve aşırı parazit mevcut ama phono ya bağladığım gibi parazit çok yoktu.
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    3.5 mm kablo alıp deneyeceğim yakın zamanda. Cihazda sıkıntı var mı diye bakmak için. Televizyonumda sadece optik girişi var ses için.... 3.5 mm jal girişi yok girişler böyle

Eski müzik setini Led tv'ye baglamak
  • mhmtygt2012 M kullanıcısına yanıt
    Bu işini görevilir.

Bu siyah kablo normal 3.5 mm jak değil mi? Bunu resimdeki coax audioya diğer iki ucu da soundbara takacağım. Herhangi bir 3.5 mm lik kulaklık bu coax girişine girmiyor. Bu resimdeki farklı mı acaba?
    Coax girişi dediğiniz optik kablonun bir farklı versiyonu. 3.5 mm kulaklık jak girişi o girile uymaz.

Okadar yer var, bı kulaklık yok, coax falan bu şekil olmaz

Benim televizyondada o kadar giriş var 3.5 mm kulaklık girişi yok maalesef. bende böyle bir girişi olan cihaz araştırmasına girdim

DVD player'in optik girişi olmaz, optik çıkışı olur. Player/çalıcı/oynatıcı tarzı kompenentlerde sadece çıkış portları olur.

Nasıl bir kablo almam gerekiyor. Mümkünse link paylaşabilir misiniz?

Bu durumda size optik veya coax in girişli , optik coax ikiside var modülde, RCA çıkışlı cihaz gerekli. Veya RCA ve ,3.5mm çıkış beraber olan modüller var. Optik kablo uygun RCA RCA kablo veya RCA aux

https://www.hepsiburada.com/platoon-dijital-optik-analog-rca-ses-cevirici-pm-HB000007FR8X

Sizde bunlar vardı galiba

Bende hiç kablo yok şuan. Ben de böyle bir cihaz gerekli diye korkuyordum açıkçası. Direk kablolar ile olma şansı yok değil mi? Dönüştürülere cızırtı vs olabiliyor diye yorumlara denk gelmiştim
    Bir de soundbar üzerinde 3.5 mm giriş de mevcut

TV de sadece optik çıkış varsa, sessisteminde optik gidiş yok, sadece aux var ise dönüştürücü mutlaka gerekli, bende aldım bu kutulardan, TV çalışırken çit yok, TV kapanınca boşta ses olabiliyor, şimdikinler USB den beslemeli sorun olmayabilir

3.5mm ve RCA ayrı ayrı olabilir, ikisinin ortak noktası analog L R giriş olması

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sağolun. Bu kablo işimi görmez yani

Olmaz, dijital çıkış analog giriş, tanımsız olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.