M

Onbaşı
10 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Axenn AX43DIL005 model televizyonum var. Ses çıkış noktaları aşağıdaki gibi. Bir ses sistemi almak istiyorum. Örnek vermek gerekirse lg sj3 soundbar almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla kutudan sadece optik kablo çıkıyor. Bunları birbirine nasıl bağlarım
Axen televizyon için 5+1 ses sistemi almak istiyorum. Tv üzerinde pc audio, rs232 ve coax audio çıkışları mevcut. En uygun olarak da goldmaster S-5129 model numaralı ses sistemini buldum. Bu ürün başka aparatlara ihtiyaç duymadan benim tvde çalışır mı?
Ya da bu tv ile çalışan ses sistemi önerileriniz nelerdir?

Axen televizyon için 5+1 ses sistemi almak istiyorum. Tv üzerinde pc audio, rs232 ve coax audio çıkışları mevcut. En uygun olarak da goldmaster S-5129 model numaralı ses sistemini buldum. Bu ürün başka aparatlara ihtiyaç duymadan benim tvde çalışır mı?

Axen televizyon için 5+1 ses sistemi
Herkese kolay gelsin. Opel vectra 2005 comfort model aracım var. Aracıma multimedya taktırmak istiyorum. Ancak şuana kadar yaptığım ufak araştırmalara göre direksiyon tuşlarını çalıştıran multimedya cihazı bulamdım. Bu konuda bilgi sahibi ve tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teyp soket fotoğraflarını da çektim. Teşekkür ederim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.623 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.