Şimdi Ara

Eski mtsk sertifikası ile ehliyet alma? (alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 10 yıllık belge var (2004) içinde sınav sonuçları, sertifika, mtsk müracaat formu,sınav giriş belgesi,eski sağlık (heyet) raporu var

yenilediğim belgeler:

sabıka kaydı, 7 foto, öğrenci belgesi, sağlık ocağından rapor

izleyeceğim yol nedir ? gidipte kapıdan geri dönmek istemiyorum eksik belgeler nedir ve kaç para ve nereye yatıracağım? ehliyet randevu sistemine girdim 29a kadar boş yer yok! adapazarından alsam olurmu? bir yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

edit:

cevap veren olmamış ben cevabı vereyim önce sürücü kursuna gittim eski olan sabıka kaydı (adliyeden mühürlü) , sağlık raporu(sağlık ocağından) ve öğrenci belgesini (aöf büro mühürlü) yeniledim, şöförler odasına 25tl bayılıp ek 1 aldım (onlar dolduruyor) fotoğraf çekildim, ziraate b sınıfı harcı yatırdım istanbulda yer bulamadığımdan dolayı c.tesi günü gece 12 de sakarya.pol.tr pusu kurup dakika geçirmeden hemen p.tesine yer kaptım ve emniyete gidip önce parmak izi verdim ve çağırdılar belgeleri kontrol edip vezneye gönderdiler 107tl verip kart alıp imzalayı memura verdim cuma gel dedi hadi hayırlısı (sertifikası 2005 den eski olanlar yani internetten sonuç göremeyenler mebden gidip sınavları geçtiğine dair belge alın!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 29 Aralık 2014; 22:46:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.