Şimdi Ara

ESKİ MODEL MERCEDES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26 27 bin liraya kadar bütçe var çok zorlarsam 30 bin. Parça sıkıntısı çekmeyeceğim pişman etmeyecek. Pek mümkün görünmese de olabildiğince düşük yakıt tüketimi olan . Mercedes önerilerinizi bekliyorum. Hangisine yönelmeli araştırmalıyım. Bu arada 200e beğendiğim bir model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c200 yakıt olarak gayet iyidir hem modeli yüksek olur hem gayet az yakar. otomatik almanızı öneririm.
  • Bu paraları bu arabalara vermeyin yahu, üreten adamlar kendileri güvenmiyor arabalarına bu kadar arıza yumagı bunlar
  • Zügürt tesellicileri gelmiş , yok onda donanım yok bunda yok , zamana karşı demir yığını dayanmıyor malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşlarında c serisi alınabiliyorsa o fiyatlara potansiyel olarak en düşük kullanım maliyeti onda çıkar. Yalnız eski araba ne marka olursa olsun arabadan anlayan ve ustası- parcacisi sağlam olan kişilere göredir. Aracı düzgün bulur, düzgün bakarsanız 5 senelik symbol tarzı araçlardan daha sağlam ve keyifli olur, araç ve ustanız kötüyse de ocaginiza incir ağacını diker.

• 200e tavsiye etmem sizin bütçenize E200 bulunur. 93 sonrası olan model. Motor farkı var motoru değişti. 200e mekanik enjeksiyonlu ve LPG de sorun yaratabiliyor. E200 yakıt olarak da daha az yakıyor ve motor daha sorunsuz. Pek arıza çıkaracağını düşünmüyorum benim 74 model w115 bile arıza çıkarmıyor . İnce eleyin sık dokuyun çürüksüz bulun. Rahat ve sağlam araçlardır. Parça sorunu çekmesiniz yan sanayi, orijinal, çıkma her türlü parçası bulunur. Gönlünüze göre bir araç bulmanız dileğiyle

• Bugün sanayi de 94 model e200 rastladım . Kendisi aracı satmıyor ama ustası bu model ve üstündeki modellerde yeni nesil motor olduğunu sorun yaşama iht. Düşük ve tercih edilebilir olduğunu masraflarında fazla baş ağrıtmayacağını söyledi. Başka fikri olan kullanan var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Kasa Mercedes yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Öneriniz nedir?

• tuffatori T kullanıcısına yanıt
    İlla konfor odaklı araç bakıyorsan hocam, 2006 civarı mondeo bak 2.0 dizel 6 ileri manuel,

avensis olabilir

yani parçası bilmem nesi zor bulunan bulunsada alman , mercedes diye fahiş fiyatla duran arac

2 sene önce 14 binliraya benzinli boyası cilası sıfır toplanmış balina kasa mercedes denk geldi tam tesadüf eseri, adam acele satıyordu. alttaki araçtan almadım

araç çok temiz bebek gibiydi ama olası bir motor yada dış aksam arızasında belimi bükebilirdi parçasını bulamazsam süs biberi gibi kapıda yatacaktı,
    bu gibi şeyler benim için sorun değil diyorsan param var diyorsan mercedes sürüş keyfini hiç bir araç vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Zügürt tesellicileri gelmiş , yok onda donanım yok bunda yok , zamana karşı demir yığını dayanmıyor malesef

Dayanıp dayanmaması mühim değil, 1995 model e200 olsa temizde kullanılmış bir araba o arabayı 40.000₺ alıp 40.000₺ harcarım sıfır tüm b segment arabalara tercih ederim

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle keyfe keder harcayacak bir durumum yok. 97 model astra gls hb var şuan elimde. bir heves mercedes dedim . bugünde gördükten snra iyice alevlendi ama dediğim masraf korkusu
  • Hyundai fiyat gibi markaları kullanıp bende sizin gibi heves edip 2012 yılında 94 model c 200 Mercedes aldım aldığımda Mercedes hakkında pek bilgim yoktu sonra bayağı birşey öğrendim araştırarak sorarak.ve bu aracı 1 buçuk yıl kullandım içimde kılmadı ve çok da keyif aldım.Edindiğim bilgilere göre cvblarsam beyin dışında abest Pahalı birşey duymadım oda ömründe 1 iki kere bozulur senin şansına. Bunlar eski ve Türkiye’de çok olan modeller olduğu için yan sanayi parçaları bol ve ucuzdur günümüz yeni arabalarından daha ucuz hemde o konuda korkun olmasın . Bu araçlardan alacaksan sırasıyla iki şeyi ara önce usta bul usta bulduktan sonra araba ara ama uzun süre kullanmış malının arkasında duran adamdan araba al haşatını ucuza alırım ben toplarım yapma mekaniği düzgün olsun çürük olmasın varsın rengi soluk olsun Çelik jantı olmasın. Bide int de fiyat aralığı çok geniş gerçekte öyle değil

• gel bak adam daçya soruyor nerelerdesin bir iki öneri yap bakalım hangisi daha teneke ama azda yaksın ha

benden öneri:

Karacaahmet Mezarlığı için Coğrafi Konum Yer Koordinatları; Enlem: 41° 0' 40¨ N Boylam: 29° 1' 34¨ E
  • O paralara bmw 5 kasa bakmanı öneririm. Hırpalanmamış eli yüzü düzgün bir E34 m50 motor mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Bu paraları bu arabalara vermeyin yahu, üreten adamlar kendileri güvenmiyor arabalarına bu kadar arıza yumagı bunlar

Ne sacmaliyon kardeşim sen ? Bu lafı kullandirttin bana. E200 serisi hele hele eski kasa w124 ler arabaların babasıdır. Yeni kasa mercedeslerden bile kral arabadır onlar. Çoğu özellikleri yeni nesil arabalarda yok.

ulan gorende ferrari felan sanacak. hurda teneke işte. bir bizim millette var hurda degersiz seyleri yüceltmek...

• yulapan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam BMW uzak geliyor bana

• Bu mu dediğiniz ? Otomatik vites çok yaktırır ve performansı törpüler demişler yorumlarda. Bunlarda Tüp uyumu nasıl ? Birde bunlarda turbo motorlu kompressor diye bir modeli var onlar daha iyi değil mi ?

• Benimde hep hayalimde 95-96-97-98-99 s320 var cok guzel geliyor o araçlar bana ama sorun cikartirmi nedir bilmem hayal sadece😀😀😀

• E200 bulursun ama düşük km bulmak imkansız gibi
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    onlar daha iyi tabiki ama arada 30 bin fark var. bu attığın ilandaki kasadan al bak keyfine ama yine diyorum otomatik olsun mutlaka.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.