Şimdi Ara

Eski model jipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• benim de çok hoşuma gidiyor tam keyif araçları, acaba çok zorlarmı bakımı vs.

şu toyota da güzel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj-crusier-fj-40-lpg-155349163/detay
  • Ben de 59 model jeep willys var soruların var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Ben de 59 model jeep willys var soruların var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Hocam genel bi değerlendirme yap da forum nasiplensin :)
    Mesela o kadar eski bi araba gövde olarak perişan olmaz mı , çürük vs ?
  • Arazi dışında kullanılmaz.Düz yolda çok yoruyor.Sürmedim ama yolcu olarak bulundum.
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Soru cevap şeklinde daha rahat olurdu ama aklıma gelenleri yazayım

Bende ki 59 model willys kısa şase .

Motor ford taunus 1.6 . Yakıt anlamında şehir içi 35 kuruş , uzun yol 30 civarı

Türkiye de genelde jeepelrde 3,4 tip motor kullanıyorlar .

Ford transit veya isuzu dizel motor ( Bu motor tipi olan araçlar fiyat anlamında biraz daha pahalıdır . Çünkü kanunlar gereği artık motor değiştiremiyoruz )

Ford 1.6 veya opel 1.6 motor tipi ( Genel anlamda yakıt tasarruflu keyif tiptir . Şehir içinde daha avantajlıdır )

Orjinal motor ( Yakıtı fazla valla ben tercih etmem açıkçası . Yakıt inanılmaz fazla )

Bende ki araç 59 model olmasına rağmen şasede gram çürük yok . Kupa da yer yer çürükler oluşmuş ama bunları halletmek sorun değil kupa küçücük zaten .

Parça sıkıntısı yaşamıyorsunuz . Discoveryde izlediğim belgeselde şöyle diyordı " jeep ve ford ortak olan yedek parça da sadece 1 araç için 700.000 yedek parça üretilmiş"

Bende ki araç hidrolik direksiyon ama aracın turu olmadığı için şehir içinde binek araç performansı bekleyemezsiniz .

Benim aracım taunus motor 5 ileri bakımlarını yaptıktan sonra şuan rahat 120 yapabiliyorum .

Jeep cj serisi veya willys serisi araçların keyfi çok başka oluyor . Sürüş keyfi gerçekten harika . İmkan bulabilirseniz sürün ve aşık olun o kadar

Bu araçların belli bir piyasası yoktur . Satıcı 10 da ister 50 de yapılan aksesuarlar masraflar tabiki de fark yaratıyor .

Bu arada araçlar tank gibidir korkunuz olmasın .

Başka sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

• Çok düşünüp icraata geçiremediğim eski jeep alıp toplatmak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Model V8 Motorlu Araçlar
    8 yıl önce açıldı
    eski kasa Outlander
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklima yılan hikayesindeki memoli yi getiren jipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

benim de çok hoşuma gidiyor tam keyif araçları, acaba çok zorlarmı bakımı vs.

şu toyota da güzel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj-crusier-fj-40-lpg-155349163/detay

Muhteşemmiş hakikaten derhal alasım geldi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.