Şimdi Ara

eski model 0 motosiklet alırken uyarılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; daha evvel konusunu açmıstım yeni bir kymco agility aldım. Tatildeyken telefonla almıstım. 2015 sıfırı 4350 iken ben 2013 (2014 anlamisim alirken) modelini 3850 tlye almistim. Pazarlik filan da yapmadim 9 taksit yapti eleman soyledigi fiyata. Fakat öncelikle ayni motorun 2015ini 410 tlye sigorta yaptirabilirken 2013 olunca 630 tlye cikti fiyat. Ayrica ilkmuayene bitis tarihi 22 haziran 2016 yaziyor yani 1 yil sonra. Telefon actim bunlarin ilk muayenesi 3 yil degil mi diye adam artik degisti gumruk giris tarihinden itibaren 3 yili sayiyorlar dedi. Nasil bir kural ise yenileme bile 2 yil iken benim motorun 1 yil muayenesi var su an. 100 tl ve ayrica ugrasmadi cabasi.
    Velhasil 500 tl avantajli aldim derken 320 tl arti muayene ugrasmasi cikti ve 2015 model almak ile ayni hesaba geldi bana.
    bir de faturayi 3350 olarak kesmisler ama artik o kisim icin de aramadim sıkıldıgım icin.
    motoru daha yeni almısken hevesim kactı.

Bu arada motor cidden soylenilenler kadar atik ve ac birsey gaz
    acinca ivmeli hizlaniyor. Rodajini bitirince editlerim ama benim 1000 km kullanmam en az 3 ay alir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.