Şimdi Ara

Eski LPG söküp yenisini taktirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LPG sistemi eski olduğundan tamamen sokturdum. Yeni LPG ve tüp taktırdım. Eski LPG ruhsata işliydi. Yenisi takılınca TÜVTÜRK e gidip muayene yaptırdım. LPG ile ilgili belgeleri de verdim. Şimdi benim biter ruhsata tekrar işletme nasıl olacak. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lpg si ruhsata işli araçlara lpg tankı veya lpg beyni değiştiği vakit tadilat projesi ile eksoz emisyonundan sonra muayeneye başvuracak okadar ekstra ruhsat emliyet noter gibi uğraşılar ile uğraşmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

lpg si ruhsata işli araçlara lpg tankı veya lpg beyni değiştiği vakit tadilat projesi ile eksoz emisyonundan sonra muayeneye başvuracak okadar ekstra ruhsat emliyet noter gibi uğraşılar ile uğraşmayacak
    İkinci el aldığım araç zaten LPG li idi ve ruhsata işliydi. Ben tüm sistemi değiştirdim egzos muayene yaptırdım yeni LPG ile ilgili tüm belgeleri TÜVTÜRK e teslim ettim. Muayene yaptırdım işlem tamamıdır bu durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

lpg si ruhsata işli araçlara lpg tankı veya lpg beyni değiştiği vakit tadilat projesi ile eksoz emisyonundan sonra muayeneye başvuracak okadar ekstra ruhsat emliyet noter gibi uğraşılar ile uğraşmayacak
    İkinci el aldığım araç zaten LPG li idi ve ruhsata işliydi. Ben tüm sistemi değiştirdim egzos muayene yaptırdım yeni LPG ile ilgili tüm belgeleri TÜVTÜRK e teslim ettim. Muayene yaptırdım işlem tamamıdır bu durumda

• Başka bir işleminiz yok bu kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginiz için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.