Şimdi Ara

(Eski konu, silinebilir.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
0
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burası türkiye diyolarda boşa demiyolar :)
  • benim sıralama aynı.
    gerileyenlere allah kolaylık versin.böyle saçmalık olmaz ya nasıl insanları ikinci bir sıkıntıya sokuyorlar hayret doğrusu.
  • OSYM allah belanı versin. Verdiğim para haram olsun. Ben de 2 kişi düşmüşüm.Sorun o değil sorun o kadar insan bi şeyi beceremez mi ya.Bu kadar Beceriksizlik olmaz kardeşim.Beceremiyosan bırak istifa et.
  • arkadaşlar puanı azalan tek ben mi varım yaa bunlar sınavı tekrar baştan mı okudular anlamadım
  • Sayısalcılar üzülmesin bişey fark ettirmicek bu, giren biz tm cilere gircek yine çünkü sayısalcılardan tmden iiyi puan alan çok
  • LYS sonuçlarını nereden bakıyorsunuz yahu? Bir türlü bulamadım.
  • 60513 den 61136 gerilemişim bu ne iştir
  • Böyle rezillik olamaz ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

LYS sonuçlarını nereden bakıyorsunuz yahu? Bir türlü bulamadım.

http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1002
  • 40 bin kişi geriye düştüm bende ne biçim sınav sistemi anlamadım gitti
  • ben tmciyim.. bizede yaparlar bu .bneliği ALLAH bilir
  • 183 binden 253 bine gerilemişim.bir yerleri zar zor gelir diye düşünüyodum zaten, iyiçe içine zıçtılar.bugün artık ösym başkanının ana avrat kalmaz.
  • tmcilerin TS alan içi hesaplamadı o iş nolcak?
  • @ alacakaranlık

. eğer önümüze TM cilerin geçtiği doğruysa, eski şimdiki sıramızdan ilk sınavımızı çıkardığımıaz zaman ;önümüzdeki TM ci sayınısını mı bulacağız?

Bu hata iyi oldu o zman; alan dışı tercih yapanlar az olacaktır.

Eski sıramıza göre mi tercih yapsak?????
  • tercih klavuzu da değişcek o zaman değişmezse çok büyük dengesizlik oluyo mf4 lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: eastwst18

arkadaşlar puanı azalan tek ben mi varım yaa bunlar sınavı tekrar baştan mı okudular anlamadım
  • quote:

quote:

arkadaşlar puanı azalan tek ben mi varım yaa bunlar sınavı tekrar baştan mı okudular anlamadım

Hayır tek senin sıralaman değişmedi.. Yeni sıralamandan eski sıralamanı çıkarırsan önüne geçen TM'cileri bulursun.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTER_10 -- 21 Temmuz 2010; 12:29:04 >
  • arkadaşlar tm ci yakınımın sonucunda mf4 boşken şimdi onun o puanıda hesaplanmış şimdi biz eski sıramıza göre mi tercih yapcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

quote:

Hayır tek senin sıralaman değişmedi.. Yeni sıralamandan eski sıralamanı çıkarırsan önüne geçen TM'cileri bulursun.

Edit: Düzeltme

Hayır benim sıralamamda puanımda düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: slybzkrt

@ alacakaranlık

. eğer önümüze TM cilerin geçtiği doğruysa, eski şimdiki sıramızdan ilk sınavımızı çıkardığımıaz zaman ;önümüzdeki TM ci sayınısını mı bulacağız?

Bu hata iyi oldu o zman; alan dışı tercih yapanlar az olacaktır.

Eski sıramıza göre mi tercih yapsak?????

Şimdi de bu çıktı. Eski sıraya göre mi yapalım, yeni düşük sıraya göre mi; bölümlerin 2009 SAY-2 sıralamalarına mı bakalım, bunların 2010 kılavuzundaki uyarlamalarına mı bakalım?

Önünüzde o kadar TM'cinin olduğunu ve onların tercih yapmayacağını düşünün. Buna göre eski sıralamayı düşünürseniz ben sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Ama bu benim düşüncem, tahminim.

Çok klasik bir öneri olacak; ama mecburum: 30 tane tercih hakkımız var, tercih aralığını istekleriniz doğrultusunda mümkün olduğunca geniş tutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Temmuz 2010; 12:32:47 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.