Şimdi Ara

(Eski konu, silinebilir.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
0
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim bilir puanları hesaplarken kasıtlı yada yanlışlıkla ne hatalar yapıyorlardır şerefsizler!..

Türk halkı size nasıl güvensin lan?
  • 23 kişi geri gitmişim hayırlı uğurlu olsun...
  • kim yükseldi caps atsınlar
  • 22 kisi gerilemisim
  • ulan nası iştir bu ya millet 1 kişi 22 kişi 23 kişi gerilerken ben 80.000, saoll ya

bu kılavuzda yaptıkları mallığı bu şekilde kapatmaya çalışıyolar gibime geldi
  • şöyle rahat rahat küfür edilebilecek bi platform var mı, bulan varsa oraya doğru yönlendirsin bizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

yarın öbür gün birilerini yukarı çıkarmak için puanlarımızda değişirse hiç şaşırmam

Ya benim puanım azalmış,abi valla çıldırcam kafayı yicem yaa
  • 7000 KİŞİ GERİ GİTMİŞİM NOLACK ŞİMDİ...........
  • Cnnde söyledi şimdi mesela tablo 6damı 6a da mı ne bazı programlar varmış.Onu tmciler mf4 ile tercih edebiliyomuş.O programı bilip burada paylaşabilecek varmı?Sadece onları tercih edebilirlermiş mf4 ile sanırım.O zaman bizim istediklerimiz o listede yoksa hiçbişi olmamış gibi davranabilirmiyiz.Mesela ben makine müh. istiyorum ozaman sıralamam 50k düşse bile tercih edebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Cnnde söyledi şimdi mesela tablo 6damı 6a da mı ne bazı programlar varmış.Onu tmciler mf4 ile tercih edebiliyomuş.O programı bilip burada paylaşabilecek varmı?Sadece onları tercih edebilirlermiş mf4 ile sanırım.O zaman bizim istediklerimiz o listede yoksa hiçbişi olmamış gibi davranabilirmiyiz.Mesela ben makine müh. istiyorum ozaman sıralamam 50k düşse bile tercih edebilirmiyim.

http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF8DF7C92FCA5B4D052B1498BB4C85A33A

Tablo 6B'lerdeki teknoloji fakültelerinden bahsediyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Temmuz 2010; 11:59:16 >

• Önce klavuz vakası şimdide bu. Bana bunların hepsi kasıtlı yapılıyormuş gibi geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: başak92

şöyle rahat rahat küfür edilebilecek bi platform var mı, bulan varsa oraya doğru yönlendirsin bizi...

ccc incisözlük. ccc
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilerb

Önce klavuz vakası şimdide bu. Bana bunların hepsi kasıtlı yapılıyormuş gibi geliyor...

unutkanlıktır kesin:P
  • 40k geriledim yha olamaz böyle bişey
  • 2500kişi gerilemişim
    ösymye deil kendime küfrediorm
    keşke daha ii yapabilseydimde
    2-3 gerileyen arkadaşlarla aynı kaderi paylaşsaydık.
    ayrıca 200 000bininci adam 300bininci olmuş
    çok takmasın kafaya
    ztn 236bin sayısalcı girdi
    yine yazsın 200binleri
  • bi ben mi yükselmişim yaa 25177---->25157 olmuş..

imam hatipli değilim

yoksa 25117 miydim yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eateab -- 21 Temmuz 2010; 12:04:34 >
  • quote:

Cnnde söyledi şimdi mesela tablo 6damı 6a da mı ne bazı programlar varmış.Onu tmciler mf4 ile tercih edebiliyomuş.O programı bilip burada paylaşabilecek varmı?Sadece onları tercih edebilirlermiş mf4 ile sanırım.O zaman bizim istediklerimiz o listede yoksa hiçbişi olmamış gibi davranabilirmiyiz.Mesela ben makine müh. istiyorum ozaman sıralamam 50k düşse bile tercih edebilirmiyim.

Arkadaşlar cnn de dedilerki tanlo 6a daki bölümlerin bazılarına tmciler alaniçi puanları ile girebiliyorlar ama tmcilerin alaniçi puanları hesaplanmamış (benimkide hesaplanmamıştı.).Yani şu demek oluyo ne kadar geriye düştüyseniz önünüzde o kadar tmci var.

Birşey daha ben Tm ciyim ve alaniçi yygs-3 puanımda hesaplanmamış bunuda düzeltmeye kalka bilirler.

Demekki bundan dolayı herkesin alan içi ve alandışı puanları hesaplanıyomuş.Bazı programlara alanınızın dışında da olsa alan içi puanınızla girebiliyorsunuz.

• ya şimdi bunun nedeni nee tmcilerin sayısaldaki alan içi sıralamalarının hesaplanmamış olması mı, eğer öleyse ben edebiyat sınavına da girmiştim benim de TS de alan içi sıram yok, onu da hesaplicaklar sonra kafam karıştı iyice...
  • 42300 kişi ileri gitmişim OSYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ceko1905

quote:

Arkadaşlar cnn de dedilerki tanlo 6a daki bölümlerin bazılarına tmciler alaniçi puanları ile girebiliyorlar ama tmcilerin alaniçi puanları hesaplanmamış (benimkide hesaplanmamıştı.).Yani şu demek oluyo ne kadar geriye düştüyseniz önünüzde o kadar tmci var.

Birşey daha ben Tm ciyim ve alaniçi yygs-3 puanımda hesaplanmamış bunuda düzeltmeye kalka bilirler.

Demekki bundan dolayı herkesin alan içi ve alandışı puanları hesaplanıyomuş.Bazı programlara alanınızın dışında da olsa alan içi puanınızla girebiliyorsunuz.

Hee tamam, ortak alan bölümlerinden bahsediyorlar.

ftp://dokuman.osym.gov.tr/2010/2010_OSYS_TERCIH_KILAVUZU/2010_OSYS_Tablo6A.pdf

"Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi" gibi bazı bölümlere TM'ciler MF-4 puanlarının kırılmamış (0,15 alan içi katsayılı) hâlleriyle girebiliyorlar. Çünkü bunlar ortak alanda.

2. sayfadaki listeye bakın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.