Şimdi Ara

(Eski konu, silinebilir.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
0
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya İHL, meslek lisesi, görme engelliler, okul puanı vb. değil sorun.

TM'lerin MF-4'leri hesaplanmamıştı, TM'ci arkadaşlara sordum. Şimdi onları sıralamaya sokmuşlar.

Neyse, küçük bir unutkanlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Temmuz 2010; 11:34:30 >
  • 86 kişi geri gitmişim ben de
  • abi bu kadar rezillikten sonra benim matematik netimede inanmıyorum 7 yanlış beklerken 11 geldi.eminim 7 yanlış olmasından.inanmıyorum şerefsizler.her türlü batırdılar.
  • Bi an kalpten gidiyordum 1 kişi gerilemişim ohh çektim... Allah çok gerileyenlere sabır versin
  • Arkadaşlar liste hazırlayabileceğimiz bi site var mı?
  • Ya bunada okey olsun ama ben artık yerleştirmelerde sıralamam tutsa bile yerleşebileceğimi sanmıyorum.Bunlar kendi adamlarını sokar heryere...Asıl curcuna tercihler açıklandığında çıkacak görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 21 Temmuz 2010; 11:28:47 >
  • 1350 kişi geriledim arkadaş dalga mı geçiyor bunlar istediğim yer gelmiyor artık 1000 kişi yüzünden
  • yuh a kü 80.000 kişi gerilemişim
  • Bir de sessiz sedasız yaptılar dün gece, girmeye çalıştım girememeiştim ''Allah Allah'' dedim.. Bari bilgilendirin sabah yapın.
  • sırası ilerleyen yokmu ? bende değişiklik yok tm'yim. (mf4 diyormuş zaten)

tm'ler alan içi kent tasarımı diye bir bölümü tercih edebileceklermiş buyüzden mf4 puanlarıda hesaplanmış arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 21 Temmuz 2010; 12:03:18 >
  • ya abi bu ne yaa matematikte yanlışım artmış,mf4 puanımı düşürmüşler yaa offf nasıl oluyor buu
  • Arkadşalar eşit ağırlıklar mı yükseldi kim yükseldi.Yok mu burada hiç eşit ağırlık falan?Tmler kaç bine kadar yükselebilir ki olmaz imkansız mf4de beni 50k geri nasıl atsınlar imkansız ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eastwst18

ya abi bu ne yaa matematikte yanlışım artmış,mf4 puanımı düşürmüşler yaa offf nasıl oluyor buu

Netler nasıl değişiyor yahu? Emin misin?
  • abi bu nedir ya bazıları aynı kaldı ve çoğusu gerilediyse birilerinin ilerlemiş olması lazım onlar kim ya :S

forumdan atılmak olmasa hayatımda etmediğim küfürü buraya yazardım
  • @ alacakaranlık. eğer önümüze TM cilerin geçtiği doğruysa, eski şimdiki sıramızdan ilk sınavımızı çıkardığımıaz zaman ;önümüzdeki TM ci sayınısını mı bulacağız?

Bu hata iyi oldu o zman; alan dışı tercih yapanlar az olacaktır.

Eski sıramıza göre mi tercih yapsak?????
  • arkadaşlar nası bakıcaz buna ösymde bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

ya abi bu ne yaa matematikte yanlışım artmış,mf4 puanımı düşürmüşler yaa offf nasıl oluyor buu

+1 böyle birşey sanmıyorum ki olsun?
  • Telefon: 90(312) 298 80 50 (Çok Hatlı Santral)

Arayın ne geçiyorsa içinizden söyleyin hakediyorlar bunu bence artık yeter!

e-posta: osym@osym.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernst -- 21 Temmuz 2010; 11:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

eminim abi nasıl oluyor bu ya..
  • yarın öbür gün birilerini yukarı çıkarmak için puanlarımızda değişirse hiç şaşırmam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.