Şimdi Ara

Eski Harita Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle birşey mümkünmü acaba ? Daha yeni harita gelmeden bazıları yeni haritayı bulup internetten yüklemişlerdi . Eskisinide yüklemek mümkünmü acaba ?

• Değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil

• Kötü olur. Haritanın incelik kalınlık ayarları değişti. Bolca bug ve çökme sorunu yaşarsın muhtemelen.
  • Bir video buldumhttps://www.youtube.com/watch?v=iM7huFl8_so videodaki kişi yapıyor sonunu izlerseniz.Bende yapsammı diyorumda olmazsa oyunu yeniden yüklemem gerekebilir diye düşünüyorum.
  • Ondan sonra ''Graves qsu boşluktan sekiyor QQ'' diye konu açma
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Ondan sonra ''Graves qsu boşluktan sekiyor QQ'' diye konu açma

Yükledim şuan oyuna girmeyi deniyeceğim bakalım sonucu yazıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Eski Harita Yapmak

Olmaz diyenler ? xd

(beyazlık resmi painte yapıştırdığım için oyundan değil)

10 Dakikadır custom gamedeyim en ufak bir çökme,bugsplat hatası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 23 Ocak 2016; 21:02:15 >
  • Neden

• bu tür şeyler için oyun dosyalarını pek irdelemeye yeni dosya eklemeye fln gerek yok bence sistem 3. parti olarak algılayabilir. ama böyle seviyosan sen bilin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Sixteen

bu tür şeyler için oyun dosyalarını pek irdelemeye yeni dosya eklemeye fln gerek yok bence sistem 3. parti olarak algılayabilir. ama böyle seviyosan sen bilin

Bişey olmaz hocam sanırım.Millet özel skin yapıp yayında felan onlarla oynuyor hiç ban yediklerini felan duymadım.
  • Duvarların boyutları falan değişti hocam sıkıntı çekebilirsin.

• Yeni haritada kuleler isin seklinde vuruyo yavaslatiyo vb nasil olcak o sade gorsel mi degisicek

• Kulelerde sıkıntı çekebilirsin kalkan, slow vs. ayrıca ban yiyebilirsin önermem, twitchde bi yayıncı yapıyordu.
  • Duzenli kullanimdan sonra degerlendirirseniz sevinirim bende eski haritayi cok seviyorum eger bir sorun yasamassaniz 3-4gun icerisinde bende deneyebilirim.
  • Oluyor hocam zaten.

Mapskins.com`dan yüklemiştim ben de aylar önce.

• Eski maple yeni map arasında piksel farkları var,sonra şurda sıkıştım şurdan ski geçmedi diye konu açma buraya

• Ya cidden. Eski haritanın neyi şimdiki haritadan daha iyi gözüküyor. Ben mi görmüyorum daha güzel olan kısımları?

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Eski maple yeni map arasında piksel farkları var,sonra şurda sıkıştım şurdan ski geçmedi diye konu açma buraya

5-6 Oyun attım hiç bir sıkıntı yok sadece şu kapılar gözükmüyo basedeki okadar.
  • mümkün ben görmüştüm fakat oyunda base gelen yeni kapılar falan olmuyor ama ıcınden gecıosun sıkıntılı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.