Şimdi Ara

Eski harddiski yeni harddiske nasıl klonlarım? (Baştan win kurmaya üşeniyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi SATA harddisk aldım. Eski PATA diskimdeki tüm bilgileri buna klonlamak istiyorum. Yani windows, programlar, oyunlar, dosyalar, vs aynen eski hdd deki gibi kalacak. Bu işlem için en pratik yol nedir? Ya da var mıdır bi yolu?

• bir sürü program mevcut bununla ilgili. örneğin norton ghost, Acronis.True.Image benim tavsiyem 2.si
  • yahu kur win xp yi 1 saatini almaz..Hem tertemiz olur Ginede sen bilirsin ama yukardaki arkadaşın söledikleriyle imaj alabilirsin..True image iidir..
  • ben Acronis kullanıyorum ve çok memnunum sanada tavsiye ederim
  • Bu konu teknik yardım bölümünün konusu olmasın sakın!!!
  • Ben her iki hdd yide başka bir bilgisayara takmıştım.3 hdd olmuştu yani.ve bir birine kopyalamıştım.2 hdd ile olmuyor .windows dizinini ve kullanılan programları kopyalamıyor.
  • NORTON GOSTH İŞİN GÖRÜR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bende acronisi kullanıyorum.Çok rahat kullanabileceğin bir program.ve nortondan daha hızlı ve daha güvenli
  • Arkadaşlar önerdiklerinizin hepsi yanlış program tercihleri... Kullanılması gereken program PARAGON DRİVE COPY bu programla windows altında çalışan ve sabit sürücülerin birebir kopyasını diğer yeni sabit sürücüye kopyalayan programdır. Bir başka örnek te...EASEUS DISK COPY programıdır... www.easeus.com adresinden ücretsiz indirebileceğiniz programıda kullanabilirsiniz... Paragon programınıda ücretsiz tam sürüm olarak mail adresine isteyen arkadaşımız olursa gönderebilirim... KESIN DESTEK - ISTANBUL

kesindestek@yahoo.com
  • arkadasım bence format at her şeyi bastan kur bi defa uğras ben ghost 2003 kullandım cok defa makina hic verimili olmuyor sonra başın ağrımsın en güzeli güzel bi format atıp herşeyi hatasız kurmak birde şöyle bişi var ghost atcağın her 2 pc nin özellikleri aynı olası şart ör:anakart,işlemci,ram..... ve bunun gibi 2 pc dede aynı özellikler olması şart kolay gelsin arkadaşım
  • valla format attım artık vatan sağolsun...
  • klonlarsın ama yeni harddiskinin sürücüleri ile eski harddiskin sürücüleri farklı olabilir bu durumda verim alamazsın. neyse format atmışsın kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.