Şimdi Ara

Eski halo dizanyni Yeni Xbox one 10 ceker gibi ss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söyle bir yeni next gen Makinasi yapmadilar be !!

Ne var biraz tasarimla oynayip yeni konsolda böyle bir dizanynla gelebirdi ki hic olmazsa bu kadar elestiride almazdi,Siz ne diyorsunuz ? Eski jenerasonlarin dizayni dahami iyi idi sanki ?
     Eski halo dizanyni Yeni Xbox one 10 ceker gibi  ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 30 Mayıs 2013; 14:31:34 >

• neden dizayna bukadar takiyorsunuz cocuk odasina hediyelik esyami alacaksiniz, gayet şık olmus kaliteli bir gorunusu var eger goruntusu icin alacaksaniz WII U almanizi tavsiye ederim, isteseler cok iyisini yapamazlarmiydi tabiki yaparlardi ama cok abartili birsey yapacaklarina en stabil sekli yakalamari daha guzel her anlamda onun icin fazla takmayin goruntusune onemli olan neler yapabilecegi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

neden dizayna bukadar takiyorsunuz cocuk odasina hediyelik esyami alacaksiniz, gayet şık olmus kaliteli bir gorunusu var eger goruntusu icin alacaksaniz WII U almanizi tavsiye ederim, isteseler cok iyisini yapamazlarmiydi tabiki yaparlardi ama cok abartili birsey yapacaklarina en stabil sekli yakalamari daha guzel her anlamda onun icin fazla takmayin goruntusune onemli olan neler yapabilecegi

Bu bir görüş, bendahil binlerce oyun severin Eksi bulduğu bir nokta, sert uslüp kullanmaya gerek yok, sana göre olanı yazarsın olur biter, biraz daha seviyeli olursak xbox kısmının kalitesi artar, böyle sert cümleler kurmayalım birbirinize, tamam güzel kardeşim saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum 10 değil 100 basar tasarım. tasarımın önemsiz olduğu konusuna katılmıyorum. nerde o eski segalar nintendolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

quote:

neden dizayna bukadar takiyorsunuz cocuk odasina hediyelik esyami alacaksiniz, gayet şık olmus kaliteli bir gorunusu var eger goruntusu icin alacaksaniz WII U almanizi tavsiye ederim, isteseler cok iyisini yapamazlarmiydi tabiki yaparlardi ama cok abartili birsey yapacaklarina en stabil sekli yakalamari daha guzel her anlamda onun icin fazla takmayin goruntusune onemli olan neler yapabilecegi

Bu bir görüş, bendahil binlerce oyun severin Eksi bulduğu bir nokta, sert uslüp kullanmaya gerek yok, sana göre olanı yazarsın olur biter, biraz daha seviyeli olursak xbox kısmının kalitesi artar, böyle sert cümleler kurmayalım birbirinize, tamam güzel kardeşim saygılar...

okadarda sert bir uslub kullanmadim fakat kirici olduysam ozur dilerim, dedigim gibi kasayi bence en ideal seklinde yapmislar abartiya kacmadan cok iyi dizayn etmisler

• quote:

quote:

quote:

okadarda sert bir uslub kullanmadim fakat kirici olduysam ozur dilerim, dedigim gibi kasayi bence en ideal seklinde yapmislar abartiya kacmadan cok iyi dizayn etmisler

Teşekkür ederim ince cevabın için, zaten bizlerinki bir görüş, zaten şu anda ön satış patlaması yapıyor geçenlerdede yaZdım şirketin 1 milyar satış hedefi var boru değil :) demekki güveniyorlar makinaya...

• Sonuçta kişisel zevk, birisi beğenirken diğeri beğenmeyebilir ama milletin tasarıma ettiği zorlama lafları önemsemeyin. Şahsen sade ve keskin çizgileri sahip olduğu için Xbox One kasasını çok beğendim. Siyah renkte çok şık durmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

slimin yanında takoz gibi duruyor gamepadle kasa uyumu hiç olmuşmu allanısen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 30 Mayıs 2013; 15:19:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Sonuçta kişisel zevk, birisi beğenirken diğeri beğenmeyebilir ama milletin tasarıma ettiği zorlama lafları önemsemeyin. Şahsen sade ve keskin çizgileri sahip olduğu için Xbox One kasasını çok beğendim. Siyah renkte çok şık durmuş.

Katılırmısınız bilmem ama, bir çok yabancı kaynaklı siteler 2014 yılını ilk çeyreğinde kasanın tamamen farklı bir yapıda geleceğini yazmışlar, bence bana mantıkl geliyor Almaya'da 800.000 bin kişi oylama yaptı kasa görünümü nasıl diye % 75 beğenmediler bu amerika ve Asya kıtalarındada öyle, bence Micro, müşterilerine kulak verecektir, tıpkı yeni windows 8.1 sürümünün gelecegi gibi gelmez diyorlardı gelecek ki başlat mönüsü ile gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 30 Mayıs 2013; 15:23:00 >
  • Tasarımı zaman geçtikçe hoşuma gidiyor.
    Beyaz model de olmalı. Umarım e3 de veya çıkışa yakın beyaz model de gösterirler.

• Nasil yani konsol seklinde gamepad mi yapacaklardi illa konsol ile gamepadin birbirinemi benzemesi lazim taki setimi bu, teallamya
  • Xbox slimin tasarimi zaten efsanedir..

• quote:

Nasil yani konsol seklinde gamepad mi yapacaklardi illa konsol ile gamepadin birbirinemi benzemesi lazim taki setimi bu, teallamya

birinin hatları dümdüz diieri oval hiç uyum varmı hasbinallah yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 30 Mayıs 2013; 15:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

quote:

Nasil yani konsol seklinde gamepad mi yapacaklardi illa konsol ile gamepadin birbirinemi benzemesi lazim taki setimi bu, teallamya

birinin hatları dümdüz diieri oval hiç uyum varmı hasbinallah yaw

yaw HE HE

• Yeni tasarım benim de hoşuma gitmedi ama tasarıma konsollarda önem veren biri değilim. Araba olsa iş değişiyor tasarıma önem veririm.

Ayrıca Halo Edition XBOX360 S dışında Modern Warfare 3 dizaynı da hoştur. Kullanmıştım Modern Warfare 3 ve Halo Edition'ı bir ara ama sonra elden çıkartmıştım. GEOW3 konsolla yola devam.
  • Ben PS3'ü de Xbox 360'ı da dik kullanırım yıllardır. Yeni Xbox'ın dik konumlandırılamıyor oluşu büyük bir eksiklik benim için.
  • PS3 SLİM % XBOX 360 FAT FOREVER
  • Oyuncu oyun oynar,oynamakla kalmaz o atmosferde yaşar,zaten amaç ta o değilmidir.Biraz olsun gerçek dünyadan kopup gitmek,gerçek oyuncu için ona bu kapıyı açan cihaz bir stargate dir,önemli olan oyuncunun konsoluna yüklediği mana dır..Bir oyuncu grubu var,çocuk oynasın,bende biraz takılırım,şu oyunun da bir tadına bakayım bitirmesemde olur..gibi bu grup için konsol sekizgen olup içinden silindirde geçse birşey farketmez,zira cihaz onun için çip,diyot,entegre,plastikten öte değildir...Ama bir grup vardırki işte o grup gerçek hardcore deriz ya öyle oyuncudur,oyunu en zor modda bitirmeden geceleri gözüne uyku girmez,aklından çıkmaz,oynadığı oyundan öyle haz alırki oyun karakterlerini biriktirir,el sürdürtmez annesine,karısına tozunu aldırtmaz,konsoluna bir ruh katarcasına,halo,geow mod yapar,gözündeki değerini yüceltir..Ona bu hazı yaşattıran konsol artık bir manaya kavuşmuştur,artık o konsol bir stargate dir..
    Bu yeni tasarımın genel olarak beğenilmemesi,hardcore oyuncunun fazla olması sebebiyle bir stargate ışığı vermemesi sebebiyle olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: I love You Square Enix

PS3 SLİM % XBOX 360 FAT FOREVER

Tam tersi.

PS3 FAT & XBOX 360 SLIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

Oyuncu oyun oynar,oynamakla kalmaz o atmosferde yaşar,zaten amaç ta o değilmidir.Biraz olsun gerçek dünyadan kopup gitmek,gerçek oyuncu için ona bu kapıyı açan cihaz bir stargate dir,önemli olan oyuncunun konsoluna yüklediği mana dır..Bir oyuncu grubu var,çocuk oynasın,bende biraz takılırım,şu oyunun da bir tadına bakayım bitirmesemde olur..gibi bu grup için konsol sekizgen olup içinden silindirde geçse birşey farketmez,zira cihaz onun için çip,diyot,entegre,plastikten öte değildir...Ama bir grup vardırki işte o grup gerçek hardcore deriz ya öyle oyuncudur,oyunu en zor modda bitirmeden geceleri gözüne uyku girmez,aklından çıkmaz,oynadığı oyundan öyle haz alırki oyun karakterlerini biriktirir,el sürdürtmez annesine,karısına tozunu aldırtmaz,konsoluna bir ruh katarcasına,halo,geow mod yapar,gözündeki değerini yüceltir..Ona bu hazı yaşattıran konsol artık bir manaya kavuşmuştur,artık o konsol bir stargate dir..
    Bu yeni tasarımın genel olarak beğenilmemesi,hardcore oyuncunun fazla olması sebebiyle bir stargate ışığı vermemesi sebebiyle olabilir..

Hocam baya içten özetlemişsiniZ :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.