Şimdi Ara

Eski forumu özledim ya la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski forum tadı hiç kalmamış, sanki facebook ta gönderi paylaşıyor adam. Bir diğeri sözlükte sanki. Kimisi nasıl bi yer olduğundan habersiz. Ne oldu herkes nereye gitti eskilerden kimse mi kalmadı? Tamam bende kaç aydır foruma girmek bile girmiyorum ama durum bu kadar kötü olamaz ya... Büyük ihtimal bu konuya gelecek cevaplarda max 3 adet dir. 2 si troll dür. Biri cevap versin adam gibi. Nereye gitti herkes?

• Yıllardır buralardayım ama üzülerek söylüyorum ki konu dışını daha önce hiç bu kadar vahim bir durum içerisinde görmemiştim. Bloklamaktan yoruldum milleti.Eski üyelerden de çok az kişi kaldı, bir çoğu konu dışını terk etti.. Başka bölümlerde millet ya da tamamen koptular, bilemiyorum. Zaman kaybı olmaya başladı burası, ne yazıkki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1gRepublic -- 4 Haziran 2016; 5:09:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1gRepublic

Yıllardır buralardayım ama üzülerek söylüyorum ki konu dışını daha önce hiç bu kadar vahim bir durum içerisinde görmemiştim. Bloklamaktan yoruldum milleti.Eski üyelerden de çok az kişi kaldı, bir çoğu konu dışını terk etti.. Başka bölümlerde millet ya da tamamen koptular, bilemiyorum. Zaman kaybı olmaya başladı burası, ne yazıkki.

Eskiden burası benim için çok değerliydi. Her türlü görüşümü paylaşıcak ve bu konuda sohbet edicek kişiler bulmak çok kolaydı. Yardıma ihtiyacım olduğu zaman çok yardım eden oldu. Zaman zaman ben yardım etmeye çalıştım ancak artık buralar çok samimisizleşti. Sanki sahte arkadaş ortamında gibi hissediyorum kendimi. Oysaki burası kardeş ortamı idi.
  • Yaş ortalaması düştü, şebekliği trollük ile karıştıran liselilerle doldu ortalık. Ben de gün geçtikçe daha çok kopuyorum buradan, gerçekten kalite kalmadı.

• Hiç tadı yok hemde laf olsun diye giriyorum bende

• öyle evet, insanlar neye espri yapıp neye yapılmayacağını bilirdi esprilerde kaliteli olurdu. Şimdi nerdee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 4 Haziran 2016; 5:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

öyle evet, insanlar neye espri yapıp neye yapılmayacağını bilirdi esprilerde kaliteli olurdu. Şimdi nerdee

Eskiden adam gibi CSB ler vardı şimdi onlarda yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • He ya hiç sorma 2005 yılından beri bu siteye giriyorum, 2010'da Konu Dışını keşfetmişim 2012'de kaydoldum sonunda.

2012 yılında bile daha güzeldi burası yine hafiften bozulmalar vardı burada ama hatırladığım bir sürü efsane topicler ve üyeler var hatta biri ölmüştü "Çakma Zippo" idi sanırım, Allah rahmet eylesin.

Bende ara sıra giriyorum işte ama tadı tuzu yok gibi hakkaten. Bim konularını da özledim bir konu sayesinde 1 liram varken 4-5 çeşit şey almıştım.

• O zaman forumu siz eski haline getirin

Varsa yoksa şikayet anam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 4 Haziran 2016; 7:42:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.