Şimdi Ara

ESKİ EFSANE KONU DIŞINI İSTEYENLER İÇERİ GİRSİN (ILK MESAJDAKI KONUYA GIRIP DESTEK VERIN ASIL ONEMLI ORASI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
304
Cevap
2
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

ESKİ EFSANE KONU DIŞINI İSTEYENLER İÇERİ GİRSİN (ILK MESAJDAKI KONUYA GIRIP DESTEK VERIN ASIL ONEMLI ORASI)

(En Son Oy Tarihi: 28.7.2013)
Giriş
  • Gir konua ver desteğihttp://forum.donanimhaber.com/m_77965766/f_//tm.htm#77965766

Forumdaki trollerin,sürekli aynı mesajı atan üyelerin ve huzuru bozan üyelerin daha disiplinli takip edilmesiyle ilgili çok önemli bir öneri.Eğer girip destek verirseniz(Fikirlerinize uyaarsa)Artık forum özlenilen eski günlere kavuşabilecektir.Haydi konu dışı göster gücünü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 16 Temmuz 2013; 18:23:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 civarında üye olduğumdada burada çok eğleniyordum hala eğleniyorum.Evet bazıları fazla abartıyor ama bence böyle şeylere gerek yok.Ayrıca böyle bir uygulama olacağınıda zannetmiyorum olsada daha kötü olur birde eksi muhabbetleri çıkarki hiç gerek yok.
  • Sonuna kadar yanındayım

• Helal olsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Allahu Akbar!!

Allahu Akbar!!

Allahu Akbar!!

Allahu Akbar!!

Allahu Akbar!!

Cihad!!!

Bu saatte iyi güldürdün

• #direndhgeliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Allahu Akbar!!

Allahu Akbar!!

Allahu Akbar!!

Allahu Akbar!!

Allahu Akbar!!

Cihad!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Profil açsana ozaman
  • Fikir olarak güzel.Fakat pratikte nasıl olur bilemem .Herkes block listesindeki herkesin mesajını eksiler.Durum böyle olunca adminler hangi üyeye yetişecek.Bu nedenle sistem otomatik olacak .Ortalık karışacak.Fakat dediğim gibi iş adminlerde bitiyor.İnşaallah fikir düzgünce uygulmaya konulur.Bu arada Citizenin bu fikri foruma ekleyecek yeteneğinden şüpheliyim.Yeteneği olsa bile en az 1 hafta forum bize haram [muhaha.gif]

• quote:

Orijinalden alıntı: adaletreisi2

2011 civarında üye olduğumdada burada çok eğleniyordum hala eğleniyorum.Evet bazıları fazla abartıyor ama bence böyle şeylere gerek yok.Ayrıca böyle bir uygulama olacağınıda zannetmiyorum olsada daha kötü olur birde eksi muhabbetleri çıkarki hiç gerek yok.

Kardes zaten kimsenin eksilenecegi falan yok zatem burda herkes belli.Hictiyse foruma bir duzen gelir kurallar cok gevsek biz ise buna karsi cikiyoruz yine ayni konular acilir ama online oyunda ban yedim orucum bozulur mu babami satiyorum tarzi konular acilmaz.

• forum en az 1hafta goçer

• quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

Profil açsana ozaman

Mobilden nasıl açılıyor bilmiyorum kardeş yoksa gizlim saklım yok kimseden çekincemde sen biliyorsan söyle açayım yanlış anlaşılma olmasın.

• Destekliyorum #direnDH
  • Tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Tutmaz.

Tutana dek ben bu işle uğraşacam ve en sonunda halledicem.

• direnin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

quote:

2011 civarında üye olduğumdada burada çok eğleniyordum hala eğleniyorum.Evet bazıları fazla abartıyor ama bence böyle şeylere gerek yok.Ayrıca böyle bir uygulama olacağınıda zannetmiyorum olsada daha kötü olur birde eksi muhabbetleri çıkarki hiç gerek yok.

Kardes zaten kimsenin eksilenecegi falan yok zatem burda herkes belli.Hictiyse foruma bir duzen gelir kurallar cok gevsek biz ise buna karsi cikiyoruz yine ayni konular acilir ama online oyunda ban yedim orucum bozulur mu babami satiyorum tarzi konular acilmaz.

Benim bunlardan daha çok sinir olduğum kısım ciddi konularda bile gelip dalga geçenler.Zaten Online oyunda ban yedim gibi konulara girmiyorum sende girme takma onları kafana çünkü böyle bir uygulama olması çok zor adminler uğraşmazlar hepsi ile.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

quote:

Benim bunlardan daha çok sinir olduğum kısım ciddi konularda bile gelip dalga geçenler.Zaten Online oyunda ban yedim gibi konulara girmiyorum sende girme takma onları kafana çünkü böyle bir uygulama olması çok zor adminler uğraşmazlar hepsi ile.

İşte kardes güzellik orada zaten eksi sınırı çok olacak mesela 1.000 eksi zaten buna ulaşan kaç kişi olur ki? Millet ulaşmamak içinde doğru düzgün mesaj atacak sorun kalmayacak. Amaç ceza vermek değil yanlısı engellemek

• #direnbebe

• okumadım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.