14 Mayıs seçimlerinde aday gösterilmeyen CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini dile getirdi. Şener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini; ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi. 'BEN ZATEN İSTİFA ETTİM' Şener ayrıca kendisine yöneltilen "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Ben zaten istifa ettim" diye yanıt verdi. |
Eski CHP'li Abdüllatif Şener: 14 Mayıs'ta Sinan Oğan'a oy verdim!

-
-
Adam bile biliyor ya bu CHP den bir halt çıkmayacağını
Gidip 40 milletvekili satarak ülkeyi sattı kk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın kişiliği ile seninki aynı! Bulunduğunuz kabın şeklini alıyorsunuz!
Ayrıca Şener için Mehmet Ali Şahin ne demişti? Akp'ye darbe olacak diye aday olmadı demiyor muydu? Sen şimdi bundan taraf mısın?
Sinan Oğan'da sizi böyle tufaya getirdi. Siyasal İslamcılar değişmez! Bulunduğu kabın şeklini alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Haziran 2023; 0:41:43 >
-
Sorun Abdüllatif Şener ‘de değil. Onu CHP ye alan kafada. Ve bu kafa hala CHP başında..
şener öyle demiş,böyle demiş bunun hiç bir önemi yok. CHP içinde şener gibi bir sürü adam var. Onların şenerden tek farkı aldıkları çıkarların devam etmesindne kaynaklı Kılıçdaroğlu'nu desteklemeleri. O çıkarlar bittiği an şenerden farksız olmayacaklar.
-
Türkiye'de siyaset artık bu şekilde işliyor. Sağolsun seviyeyi akp düşürdü. Kafan yeni mi algılamaya başladı?
Daha düne kadar muhalefete söven Cemal Enginyurt bugün İktidara ve Mhp'ye sövüyor. Daha düne kadar İktidara söven Mehmet Ali Çelebi bugün Akp'den muhalefete sövüyor. Bunlara alışın artık! Sanki sadece chp'de sorun var gibi yazıyorsunuzda ülke böyle!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Haziran 2023; 1:7:11 > -
adamdaki kafa millete cevap yazıp sonra engellemek üzerine kurulu. Ondaki akıl kimsede yok gibi davranıp takılıyor kafasına göre.
2 yıldır Kılıçdaroğlu güzellemeleri yapan bu tiplerdi zaten, sonuç ortada ve muhtemelende Kılıçdaroğlu CHP'ye terkar seçilince pirom aşşağı pirom yukarı diyerek yerel seçimlerde balon pompalamalarla "var olmak yada yok olmak seçimleri" algısından dizayn etmeye çalışacaklar yine.
AKP'ye laf eden bunlar ama AKP çıkmalarını 5 yıl vekil seçip kullananda onlar ama.
-
Sizin gibi cemaatçi değilim panpa! Erdoğan'ı halk seçti. Ne yapayım darbe ile seçilmiş adamı mı indireyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Haziran 2023; 1:30:52 > -
Kendisi yenicag gazetesinin teyide muhtaç haber editörü
Demokrat dedesinin torunuuuu
Seviyesine hayran kalıyor insanlar
Guzel ülkemin muhalefetinin durumu ortada
Demokrat dedesini 2028 icin hazirlamakta
Mesele keske fikir olsa yine iyiiii istedigini savunup düşünüp soyleyebilir bu olmasi gereken yalniz genelikle seviyesizse millete hakaret edip bloklayan bir tip sadece
Ancak ADMINLERDE sorun bunun gibi tiplere ceza VERMİYORLAR ...
Siz birine bu suppp. denenin soyledigi herhangi bir kelimeyi yazsaniz en kotu 4 gun alırsınız..
adamın kendisi laf atıyor sonra kedi-fare muhabbeti ediyor
ben gülüyorum sadece çünkü hayatın realitesinden uzak bu arkadaşlar. Seçimleri kaybettirende bu kitle oldu zaten.
-
Seçim öncesi chpyi eleştiren herkesi aktrol ilan ediyordu şimdi sözde muhalif. Asıl trol bunlar demedi demeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siyasal İslamcı ya güvenilmez dedik hede hödö ettiler. Al sana İslamcı. KK aday olmasından mütevellit yaptıysan eğer seçimden önce yapman lazımdı bu istifa işini. Baktı arpa çıkmadı hadi eyvallah etti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kendine oy atmayan tipitipleri yanına alıyor, bizim gibi vatanseverleri bu tipitiplere oy vermeye zorluyor kk. Ne biçim adamsın sen be. Bunları gördükçe çok ağırıma gidiyor.
Yarın birgün türklük değişecek diye anayasa değişikliği gündem olduğunda diğer tipitipler de bu olsun zaten diye akpye oy verdiklerini açıklarlarsa şaşırmayın. Ulen bahçeli reyiz, sen olmasan keten helvayı yakmıştı bu KK. Kızıyoruz ediyoruzda sigorta gibi duruyor orda anayasa için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 16 Haziran 2023; 2:19:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Programı izledimde sanki danışıklı dövüş gibi. KK yı bunalıma sevkedip istifa etmesi için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Türkiye'de siyaset artık bu şekilde işliyor. Sağolsun seviyeyi akp düşürdü. Kafan yeni mi algılamaya başladı? Daha düne kadar muhalefete söven Cemal Enginyurt bugün İktidara ve Mhp'ye sövüyor. Daha düne kadar İktidara söven Mehmet Ali Çelebi bugün Akp'den muhalefete sövüyor. Bunlara alışın artık! Sanki sadece chp'de sorun var gibi yazıyorsunuzda ülke böyle! |
Adamın kişiliği ile seninki aynı! Bulunduğunuz kabın şeklini alıyorsunuz! Ayrıca Şener için Mehmet Ali Şahin ne demişti? Akp'ye darbe olacak diye aday olmadı demiyor muydu? Sen şimdi bundan taraf mısın? ![]() ![]() Sinan Oğan'da sizi böyle tufaya getirdi. Siyasal İslamcılar değişmez! Bulunduğu kabın şeklini alır. |
Sizin gibi cemaatçi değilim panpa! Erdoğan'ı halk seçti. Ne yapayım darbe ile seçilmiş adamı mı indireyim? |
Ahanda olaya bakın. Geçersiz oy kullandım dediği sandıkta geçersiz oy yok.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/baris-pehlivan-paylasti-abdullatif-sener-gecersiz-oy-kullandim-dedi-ama-gercek-cok-farkli-cikti-2091106?utm_medium=Slider%20Haber&utm_source=Cumhuriyet%20Anasayfa&utm_campaign=Slider%20Haber |
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- ariel boykot mu
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- erroll gelardin kimdir
- dab radyo nedir
- eurofighter typhoon türkiye
- n11 kime satıldı
- atatürk ile ilgili filmler
- tesla juniper fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X