Şimdi Ara

Eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Volkan Konak'tan sonra bu kez Özgür Özel'i hedef aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

"Aslan parcası tipitip özele iyi giydirmiş LEN"

Eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Volkan Konak'tan sonra bu kez Özgür Özel'i hedef aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 27 Mayıs 2025; 21:24:16 >
  • Özgür Özel gerçekten siyaseti öğrenemedi yaa.

Sen neden bir Müftü ile sürekli muhattap olursun. Adam ilk hakaret ettiğinde lafını söyledin geçti bitti. Adam rütbe tenzili yapıldı Müftü iken 2 rütbe geri atılarak en başlangıç yerine yani vahizliğe geriledi. Bırak 1 kere söyledin geçtin işte üstüne istiyorsan hakaret davası aç tazminat davası aç geç. 1 ayı geçti Müftü aşağı müftü yukarı yok mitinglerde yuhalatmalar bu namuzsuzu bu ahlaksızı yuhalayın bu şerefsizi yuhalayınlar diye her yerde söylemeler bir haftadır genel başkanın işimi.

Adamda karşılık verir tabii sen sürekli söylersen. En son yuhalatmalar yetmemiş atandığın camiye gelir ağzını yırtarızlar flan. Kos koca CHP genel başkanı makamını bu kadar düşürmemesi gerekir Özel'in. Bırak sen söyleyeceğini söyledin lafının değerini düşürme işte mahalle kavgası gibi her hafta sen ona laf at o sana laf at diye sıradan bir müftü ile mi muhattap olacan. Bırak parti sözcüsü var parti yardımcıların var partililer var düz milletvekilleri var sen söyelyeceğini söyledin tepkini koydun.

Üstüne Volkan Konak ailesine avukat desteği sağla aç tazmiant davası flan geç git...

Birlikte yuhlayın anasını ne demek !

Eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Volkan Konak'tan sonra bu kez Özgür Özel'i hedef aldı
    Eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Volkan Konak'tan sonra bu kez Özgür Özel'i hedef aldıx (formerly twitter)
    Misvak Caps (@misvakcaps) on X
    https://x.com/misvakcaps/status/1922742544191942807

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Mayıs 2025; 22:14:6 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

halkı tahrik etti. gel bakalım, seni şöyle bir nezarete alalım dendi mi? bunları görüyorsun ve hala adalet var mı diyorsun? öö de adaletsizliği dile getiriyor. benzeri sebeple kaç kişi hapise girdi sence? adalet yerini bulana kadar bunu söylemesi gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 28 Mayıs 2025; 0:42:2 >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Yaa şakamısın nezarete alma nedir ? Hakaret suçundan en fazla tazminat davası açarsın. TCK'ya göre şuan hakaretten hapse girebileceğin 2-3 suç var anca onlarda Atatürk'e hakaret Cumhurbaşkanına hakaret ve dini değerlere hakaret. Öbür türlü ana avrat sövse bile anca tazminat alabiliyorsun anca. Yatarlı hapisli tutuklamalı suç yok. Bu ülkede yoksa binlerce insan sabah akşam birbirine sövüyor sen kimi gördün tutuklanan ?

Ben ne olursa olsun ölünün arkasından konuşmam konuşanıda sevmem lakin bir yerimizden kanun uydurmanında anlamı yok. Nezarete alıp ne yapılmalıydı mesela 15-20 sene hapis mi verilecekti ?

Adama tenzili rütbe yapılmış bu en büyük ceza 20 yılda geldiği yerden 2 rütbe geri düşürülmüş ve 20-25 yaşında yeni atanan vaize denk hale getirilmiş düzenini bozmuşlar ve farklı bir ile ilçe camiğine atamışlar merkez Müftülükten bu ceza ona misli ile yeter bırak MUHATTAP ALMA sen kos koca genel başkansın. ( Haa laf edecekse CHP'de adam mı yok eder illaha CHP genel başkanının sözünün bir ağırlığı olmalı diyorum. )

Sen onu yuhalatır hakaret ettirir saldırtırsan oda boş durmaz sana laf eder diyorum bir genel başkan bu hallere düşmemeli diyorum bu kadar basit.

sen mars'da yaşıyorsun galiba. neyse bildiğin gibi devam et. akp'den bugün biri vefat etse, ardından da ona biri geberdi dese sence neler yaparlar bu kişiye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 28 Mayıs 2025; 1:9:13 >

Asıl siz Mars'ta mı yaşıyorsunuz !!!

Linç edilir saldırılır ama TUTUKLANMAZ.

Siz sosyal medyada sabah akşam sağa sola AKP'li isimlere söven admaları görmüyor musunuz gerçekten !

Cumhurbaşkanına hakaret olmadıkça tutuklayamıyorlar anca HAKARET DAVASI AÇIP TAZMİNAT ALIRLAR... Yaa AKP'li ne isimler öldü bu forumda bile ateşi bol olsun iyi oldu ohh olsun geberdi kurtulduk yazıları havada uçuşuyordu forum yetkilileri bile silmiyor ceza uygulamıyorken siz hapis verilecek sanıyorsunuz...

Süleyman Soylu'ya mesela en güçlü olduğu dönemde annesi ile bir fotosunu paylaşmıştı annesi hastanede iken. Birisi altına ana avrat dümdüz sövmüştü. O adam bile TUTUKLANMADI. Ve Süleyman SOylu isyan etmişti bakan olsam ne yazar annemin namusuna laf eden bile tutuklanmıyor diye... Ne yazık ki TCK 'da hakaret davası ayrı maddi yaptırm alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Mayıs 2025; 1:18:38 >
  • nasıl algıladığına bağlı değil mi? hiç tutuklanan olmadı diyorsun yani? ben bu sebeple mars da yaşıyorsun galiba dedim.

Belki gözümden kaçmıştır bildiğin varsa söyle paylaş. Sıradan birisi sıradan birisine hakaret edip tutuklanan varsa söyle bilelim ben hatıralyamadım...

Üstte saydığım gibi Ülkenin değerlernne Atatürk'e Cumhurbaşkanına Türk milletine dini dğerlere bayrağa milli değerlere paraya veya hakime savcıya askere polise hakaret olmayıp olmayıp Ahmet'e hakaret etti Mehmette'e iyiki öldü dedi diye tutuklanan varsa bilemiyorum ( Zoraki Tutuklansa gelse bile mahkemeye çıkartılınca tutuksuz yargılanmaya düşer direkt çünkü yasa açık. Adamın yaptığı bencede SAÇMA sen kimsin sanane ayrıca üstüne ölmüş insanın arkasında konuşulur mu Ama ne yapacan işte sen ceza alması gerekir diyorsun ama böyle bir YASA YOK işte. )

Anca Halkı kin ve düşmanlığa tahriğe flan soksan belki tutuklama gelir diyecemde oda zor bu mantıkla binlerce hatta yüzbinlerce insanı sabah akşam tutuklaman gerekir o zaman... Adam çıkar benim ifade özgürlüğüm şahsı sevmiyordum beğenmiyordum öldüğünede üzülmedim ne diyecen mesela ! Yok zorla sevecen mi diyecen ? Anca ailesi veya tanıdıkları manevi tazminat davası açar ve kazanırsa tazminat alırlar böyle kişilerden.

• o yüzden diyorum ya işte nasıl algıladığına bağlı. işine gelmedi mi al içeri.

gülşen (şarkıcı)

Konserde imam hatip liselilerle ilgili yaptığı espri

merdan yanardağ (gazeteci)

Abdullah Öcalan hakkında bir TV yorumunda “tecrit yasa dışıdır” demesi

Ahmet altan (yazar)

15 Temmuz öncesi televizyon konuşması; halkı kışkırtma iddiası

enver Aysever (yazar/gazeteci)

COVID-19 sürecinde Diyanet’e yönelik eleştirel karikatür paylaşımı

sedef kabaş (gazeteci)

Cumhurbaşkanını dolaylı yolla eleştiren atasözü kullanımı

sevda Noyan (tv yorumcusu)

Bizim aileden 50 kişi giderdi” diyerek darbe karşıtı söylemde bulunması

canan Kaftancıoğlu (chp'li siyasetçi)

Eski sosyal medya paylaşımları

emrah serbes (yazar)

Esas suç trafik kazası olsa da, kitap ve yazılarında halkı kin ve nefrete sürüklediği iddia edilip ek dosya açıldı

barış pehlivan (gazeteci)

MİT mensubu haberine dair yazılarında “devleti ve halkı karşı karşıya getirme” (TCK 216 temelli yorum) suçlaması da eklendi

Zeynep kuray ()gazeteci)

Kürt sorununa dair yaptığı röportajlar ve yazılar

pınar selen

tarkan yavaş

ümit zileli

can Atalay

sayalım mı daha? "silviri soğuktur şimdi" cümlesi boşuna mı kullanılıyor forumda? Eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Volkan Konak'tan sonra bu kez Özgür Özel'i hedef aldı  neyse ya, boşver. ileride fark edersin sen de.

Türkçe yazıyorum dimi buradaki konu ne sen NELER YAZIYORSUN.

Ben bir kişiye HAKARETİ DİYORUM.

Sen bana alakasız olayları atıyorsun. Birisi terör örgütü liderini övmek iddiası ile diğeri dini değerleri aşağılama iddiası diğeri halkı kin ve düşmanlığa tahrik iddiasoı diğeri 15 temmuzda yaptığı konuşması flan diyorsun yaa...

Gerçekten muhalif olmak bu değil.

Ahmet Mehmete öldü iyi oldu demiş ve 2-3 sene hapis almış yok veya Hasan Hüseyinin annesine küfür evmiş hakaret etmmiş diye tutuklanan var mı onu soruyorum ben sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Mayıs 2025; 2:41:12 >

etmne eyleme sen şimdi ölsen ben de forumda yazsam misal "özkan forumda geberdi" diye. yani bununla, sahneden şarkı söyleyen biri için "sahnede geberdi" demek arasında ne fark var? konu bak taaa nerden nereye geldi. biz diyoruz ki adalet bu memlekette herkese aynı şekilde tecelli etmiyor. sen de diyorsun ki ya adamın ismini ağzına doladı sakız gibi çiğneyip duruyor. biz de diyoruz ki adalet tecelli edene kadar adamın ismi neden ağızlarda zikredilmesin? olay bu. sen bunu anlamıyorsun, örnek veriyoruz, örnekleri de anlamıyorsun. işine geldiği gibi algılıyorsun. e peki seninle kim nasıl anlaşacak ki? bu tutumun yanlış. özgür özel'in adamın ismini sürekli anması seni niye rahatsız ediyor sen bunu söyle o zaman. adamın yaptığı halkın bir kesimimne yönelik tahriktir. bu kadar işte. bilmem nereden görevden alındı, bilmem nereye göreve atandı. sorun mu çözüldü?

.. konu benim için kapanmıştır. Eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Volkan Konak'tan sonra bu kez Özgür Özel'i hedef aldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 28 Mayıs 2025; 8:29:0 >

Aynen Özkan forumda geberdi yazsan ne olur sana mesela ? Ne olmalı ?

Tutuklanıp hapse mi atılırsın sanıyorsun ?

Adelet anlayışın ne senin burda ? Eğer buna hapis verilmeli diyorsan Ülkede adam kalmaz sabah akşam herkesi tutuklayıp hapse atman gerekir. Yokda trafikte evde işte oyunda PC başında bile millet birbirine küfür hakaret ediyor sen hepsi hapis mi almalı diyorsun onu anlatmaya çalışıyorum ben sana. Ne isimler ölüyor Sosyal medyada flan bile seveni olduğu kadar sevmediği olanlarda dolu.

Ben diyorum ki bunun yaptırımı cezası yok ne yazık ki. Diyanet gerekli cezayı vermiş ve rütbesini düşürmüş işte. Sıradan bir camide vaiz olmuş sen Kos koca CHP genel başkanı olarak bunu muhattap ALMAMALISIN DİYORUM... Kendini onla eşitlememelisin diyorum bu kadar basit. Yoksa böyle adam mı biter. Sabah akşam CHP genel başaknı ülke ve dünya gündemini bırakıp siyaseti bırakıp böyle insanlar ile mi muhattap olacak ? Onlara mı laf yetiştirecek. O ona cevap verecek sonra öbürü ona böyle mi geçecek günler ?

• Ülkede bu lafları ayakta alkışlayacak bu herifi gözlerinden öpecek milyonlarca insan varken bunun gibilere hiç bir şey olmaz.

Yatarı olmayan sözler , peki muhalefet yapan birisi yatarı olmayan bir suçtan (suç bile değil) hükümeti protesto etsin veya üniversitenin rektörünü veya üniversitedeki bir değişikliğe karşı yürüyüş yapan gençleri neden hapse atıyorsun demezler mi? Yani cevabın hiç te hakkaniyetli olmamış. Akparti tarafında olursa hırsızlık dahi yapsan bir soruşturma yok ama muhalefetten birisi suçu yoksa bile hapse atalım nasıl olsa bir suç buluruz diyenler haklı o zaman. Bilmiyorum ben 45 senedir yurt dışındayım bana çok adaletsiz geliyor.

• BİR KEZ DAHA ÖZEL'İ HEDEF ALDI: "GEÇ KALDIM, BENDEN ÖNCE REİS TOKATLAMIŞ"

Son olarak, Mehmetalioğlu'ndan Özel'i hedef alan bir paylaşım daha geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Özgür Özel'e ithafen yaptığı, "Ne yazık ki bulunduğu makamın hakkını veremiyor. Çok ve boş konuşarak hem kendisini hem partisini komik duruma düşürüyor. Ne dünyadan ne Türkiye'den haberi var. Biz onun yanlışlarını gaflarını düzeltmekten bıktık o her gün yenisini eklemekten bıkmadı. O dost bildiklerimiz nedir bu işin aslı diye soruyor, o da şok oluyor fakat daha sonra o da bakıyorum ki önüne ufak tablo koymuş, cevap veriyor. Ülkesini birilerine şikayet etmesini ana muhalefet liderine yakıştıramıyorum. Yabancı konukların huzurunda adeta taklacı güvercin gibi şekilden şekille girmesini taassup ile seyrediyoruz. İngiliz muhipler cemiyetine dönüşmesinden hiç memnun değiliz. Temennimiz sayın Özel'in titreyip kendine gelmesidir" konuşmasını video ile alıntılayan eski müftü, "Geç kaldım, benden önce reis tokatlamış" paylaşımını yaptı.

Haberler.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 28 Mayıs 2025; 18:8:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.