Şimdi Ara

Eski bir sorun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: Esqury

Pc Tools Firewall + Avira Free + Usb Disk Security bunlar üçlü defans, gerilerine de Malwarebytes'ı libero olarak kullanıyorum pasif olarak, gün boyu pc başındayım ve birçok siteye giriyorum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca şurdaki listeden performanslara bir bakın istersenizhttp://www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index

NAT üzerinden internete çıkan biri için Firewall... Bunu da gördüm ya artık yakında mesleği bırakırım.

Arkadaşım bu kullandığım sistem en iyisidir demiyorum. Bir eksik ya da yanlışlık varsa söyle bilgilenelim

• quote:

quote:

Pc Tools Firewall + Avira Free + Usb Disk Security bunlar üçlü defans, gerilerine de Malwarebytes'ı libero olarak kullanıyorum pasif olarak, gün boyu pc başındayım ve birçok siteye giriyorum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca şurdaki listeden performanslara bir bakın istersenizhttp://www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index

NAT üzerinden internete çıkan biri için Firewall... Bunu da gördüm ya artık yakında mesleği bırakırım.

Firewall kullanmamam mı lazım yani

• quote:

quote:

quote:

Firewall kullanmamam mı lazım yani

normal bir ev kullanıcısıysan bu kombinasyonla biraz abartmışsın. Firewall'a bile gerek yok. Şirket firmasında kullansan pc yi neyse diyeceğim.. Bende prof. kullanıcıyım sadece avast free kullanıyorum o bile yetiyor.

• bitdefender
    kaspersky
    norton
    eset
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 3 Şubat 2011; 11:17:21 >

• Eş zamanlı olarak firewall ve antivirüs kullanıyorum. Firewall madem gereksiz niye firmalar içinde firewall olan programlar sunuyorlar? Usb Disk Security yi flash disk takmadan önce açıp işim bittikten sonra geri kapatıyorum bunun nedeni de Avira'nın bu konuda yetersiz oluşu çünkü 2 kez autorun virüsü bulaştı. Malwarebytes ı da zaten pasif olarak kullandığımı yazdım, ayda bir güncelleyip taratmaktan kimse zarar görmez
  • Orijinalden alıntı: Esqury

Eş zamanlı olarak firewall ve antivirüs kullanıyorum. Firewall madem gereksiz niye firmalar içinde firewall olan programlar sunuyorlar? Usb Disk Security yi flash disk takmadan önce açıp işim bittikten sonra geri kapatıyorum bunun nedeni de Avira'nın bu konuda yetersiz oluşu çünkü 2 kez autorun virüsü bulaştı. Malwarebytes ı da zaten pasif olarak kullandığımı yazdım, ayda bir güncelleyip taratmaktan kimse zarar görmez

Yurtdışında insanlar genelde Türkiye'deki gibi NAT üzerinden internete çıkmaz, ayrıca kullandığınız routerli modemlerde yeterli seviyede firewall ve Intrusion Detection mevcuttur. Kablonet kullanan ve bilgisayarı direkt ip alan biri için firewall elbette gereklidir.

• Ben av kullanmıyorum 1 tane bile virüs yemedim :)
    Nasıl mı linux kullanarak :) çok oyun takıntısı değilseniz size önerim Ubuntu işletim sistemi bedava üstelik indirip cd ye yazıp kurabilirsiniz :) gayet de hızlı cs 1.6 oynuyabiliyorum ben mesela her ne kadar oyunda sıkıntılı da olsa illa ki oynanacak oyun bulabilirsiniz kendiniz için.
  • Avira gayet iyidir, bence kullanın. Onun dışında da Norton ya da Kaspersky öneririm, özellikle de Norton ;)
  • Arkadaşlar bu konuda tecrübeli biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki işini eksiksiz yapan sadece 2 yazılım var piyasada;

Kaspersky Internet Security / PURE
    Norton Internet Security / 360
    (Son sürümlerden şaşmayın)

Şunu da belirteyim NOD 32 denilen şey bir kevgirden daha fazlası değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Arkadaşlar bu konuda tecrübeli biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki işini eksiksiz yapan sadece 2 yazılım var piyasada;

Kaspersky Internet Security / PURE
    Norton Internet Security / 360
    (Son sürümlerden şaşmayın)

Şunu da belirteyim NOD 32 denilen şey bir kevgirden daha fazlası değildir...

Katılmadan edemeyeceğim
  • Kesinlikle Kaspersky derim ben... Kurumumuzda 200 civarinda bilgisayarda kullaniyoruz... Ayrica bunun yanina Deepfreeze de kuruyoruz... gayet memnunuz..

Ama öncelikle iş kullanıcıda biter... Programın uyarılarına kulak vereceksin.. Yoksa bir emniyet kemeri sana nasıl kazada ölmeme garantisi veremiyorsa antivirüs programı da kesin garanti değildir...

Nod32'ye çok güvenmeyin derim ben...
  • Merhaba arkadaşlar bende böyle bir konu açacaktımki burası ile karşılaştım aynı şeyi ben arıyordum buradan anladığım kadarı ile

1. kaspersky internet security
    2.bitdefender

benim çıkardığım sonuç ve yorum fazlalığı bunları gsteriyor

peki bunların hangi sürümleri bir arkadaşım burada kaspersky için pure demiş peki bitdefender için hangi sürümü

birde tabiki laptop u fazla kasmaması acıısndan hangisini tavsiye ederseniz?
  • Elindeki Avira'yı kur bence.
  • Arkadaşlarr yorumlar tıkandımı soruma cevap verebilecek biri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fashionmann

Arkadaşlarr yorumlar tıkandımı soruma cevap verebilecek biri varmı?

Ben hala Norton 2011 diyorum Kaspersky maalesef hala ağır bir program, koruma olarak çok iyi olsa da. Bitdefender konusunda bir fikrim yok ama Norton'un kefiliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknbedr
    Arkadaşlar deneyimli kişilerden yorum almak istiyorum elimde 4 aylık avira premium security suite var kursammı kurmasammı diye şüphedeyim sizce kurmalımıyım yoksa başka tavsiyeleriniz varmıdır?.

Kullan ben kullanıyorum tavsiye ederim 2009 da en iyi ANTİVİRÜS programı seçildi Alman menşeli PC kasmayan kullanışlı kaliteli bir ANTİVİRÜS programidir. Eger bildigini bir promosyonu arsa pm ile paylaşirmisin benim 26 GUN kaldi bitmesine
  • 5 yıldır nod32 v2.7 kullanıyorum. şu ana kadar virüsten dolayı bir sıkıntı yaşamadım.
  • nod32 kullanıpda virüsten muzdarip olmayanlara şaşıyorum.
    Kaspersky her daim.
    Avira kullandım epey kasıyordu makineyi
    Gerçi Kaspersky de kasmıyor değil. Ama kullanınca insanın içi rahat ediyor.
    Bilinçli kullanıcı olursanız virüslerlede pek derdiniz olmaz :)

Tek bir virüs programına bel bağlamak da hata olur. Yaninda iyi bir malware programı kullanmak lazım. (Malwarebytes gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveco2001 -- 2 Mart 2011; 10:39:42 >
  • vallahi kimse yazmamış ilk kez kullandım gayette memnun kaldım panta anti-virüs varlığı ile yokluğu belli değil açıkcası bir sıkıntı oldumuda çat devreye giriyor önerebilirim :) ismi çok falso ama ya panda falan ama iyi gerçekten :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.