Şimdi Ara

ESKİ BİLGİSAYARI DÜZELTMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkdaşlar benim eski bir bilgisayarım var bu bilgisayarımın 200-250 lira bütçe ile düzeltilip oyun oynanabilecek bir hal almasını istiyorum fakat bu pc bileşenlerinden fazla anlamıyorum bilgisi olan arkadaşlar hangi parçaları ve hangi windows sürümünü alacağım hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim. Bunlarda bilgisayarımın özellikleri:

• ram ları yükseltmekle başla ekran kartını değiş yani ekran kartını ve ramı yükselt işe yarar işlemci ve anakrt dursun masraf çıkmasın

ayıca o 256 mb ekran kartını ben alabilirim 10 tl ye bendede eski bi kasa varda şuan satışta internet için sen veririsen satmıcam

@Evotr
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

ram ları yükseltmekle başla ekran kartını değiş yani ekran kartını ve ramı yükselt işe yarar işlemci ve anakrt dursun masraf çıkmasın

ayıca o 256 mb ekran kartını ben alabilirim 10 tl ye bendede eski bi kasa varda şuan satışta internet için sen veririsen satmıcam

@Evotr

Hocam hangi kartı veya hangi rami felan alsam oyunları orta derecede oynatır uygun bildiginiz f/p ekran kartı var mı
  • Ram e.kartı ve psu yu değiştir.2. elden 4gb ram ve 400 watt psu al e.kartınıda hd7750 al
  • evet 7750 veya paran yoksa 6670 olur psu 350 w ve üstü ise değişmeye gerek yok ramları 4 gb ye tamamlamalısın 2. elden

yada bence şöyle yap kullnadığn kasayı 200-250 ye sat elindeki parayıda üstüne ekle 4 çekirdekli bir kasa alırsın 2. elden bunuda değerlendir

@Evotr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 11 Mayıs 2013; 13:13:42 >
  • quote:

evet 7750 veya paran yoksa 6670 olur psu 350 w ve üstü ise değişmeye gerek yok ramları 4 gb ye tamamlamalısın 2. elden

yada bence şöyle yap kullnadığn kasayı 200-250 ye sat elindeki parayıda üstüne ekle 4 çekirdekli bir kasa alırsın 2. elden bunuda değerlendir

@Evotr

Hocam toplamda 200 liraya felan maal etmem lazım birde bu ekran kartlarının 128 yada 256 bit olması cok mu onemli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evotr

quote:

evet 7750 veya paran yoksa 6670 olur psu 350 w ve üstü ise değişmeye gerek yok ramları 4 gb ye tamamlamalısın 2. elden

@Evotr

Hocam toplamda 200 liraya felan maal etmem lazım birde bu ekran kartlarının 128 yada 256 bit olması cok mu onemli ?

veri yolunun değilde belleklerin güçlü olması daha önemli örneğin (gddr5 128 bit) - (ddr2-3 256) bitten daha performanslı ama ddr5 256 bit olması tabikide iyi olur ama ona bütçen yok birde dx11 olması önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evotr

quote:

@Evotr

veri yolunun değilde belleklerin güçlü olması daha önemli örneğin (gddr5 128 bit) - (ddr2-3 256) bitten daha performanslı ama ddr5 256 bit olması tabikide iyi olur ama ona bütçen yok birde dx11 olması önemli

Hocam şimdi ben dediginiz hd6670 kart ve 2. el 4 gb ram alsam crysis cod felan oynatır mı pc

• abi oynatırda şunu söylemye çalışıyorum ekran kartı 130 diyelim 4 gb ramıda 70-80 den aşagı alamazsın çünki pahalı ddr2 ler ettimi sana 210 tl ee ne anladık bende diyorumki sen kasanı o fiyata sat elindeki parayıda üzerine koy daha güncel bir kasa al 2. elden diyorum yoksa düşündüğün parçlarla raha oynarsın full olmasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 11 Mayıs 2013; 13:23:30 >
  • quote:

abi oynatırda şunu söylemye çalışıyorum ekran kartı 130 diyelim 4 gb ramıda 70-80 den aşagı alamazsın çünki pahalı ddr2 ler ettimi sana 210 tl ee ne anladık bende diyorumki sen kasanı o fiyata sat elindeki parayıda üzerine koy daha güncel bir kasa al 2. elden diyorum yoksa düşündüğün parçlarla raha oynarsın full olmasada

Dedigin gibi güzel olurda kimse almaz ki bu kasayı hem baştan kasayı toplayınca bi sürü parça almam lazım direk aldıgım parçalarla götürmez mi beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.