< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 25 Eylül 2022; 19:59:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eski ayakkabılar daki özen ve kalite yok.

-
-
o zamanlar dolar kaçtı ona göre hesap et daha kaliteli ürün geliyordu haliyle şuan dolar 20 olmuş çin malı ürünleri standart fiyata bulamadığın bir zaman bir olma ihtimali var mı. 3 ay önce 260 tl ye aldığım adidas diğeriyle bir olmaz tabiki normal bi durum zaten
-
Kalite herşeyde düşüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üretim yerleri farklılığından da olabilir. Çin - endonezya - vietnam vesaire... Bir ara Almanya'da tekrar fabrika açılacaktı amma ne oldu o mevzu takip etmedim.
Türkiyeye yollamıyorlar iyilerini zıtırıvıttırıları yolluyorlar..
bundan 8 10 sene önce harbi iyiler geliyordu türkiyeyede..
-
aynen 10 senelik ayakkabılarım son yıllarda aldıklarımdan daha iyi durumda
-
15-16 sene önce amerikadan gelen bir nike ayakkabım vardı, aynı modeli ankarada bir avm de gördüm, tasarım birebir aynı, ucunda metalik parlak bir kısım olan komple beyaz bir model. amerikadan gelen ayakkabının derisi 4 milim kalınlığındaysa avm de satılan modelin derisi 1.5 milim falan anca vardı, neredeyse üçte biri kalınlığındaydı.
sene 2006 falan, o zaman demiştim; BİZE GELEN ORJİNAL NİKE AYAKKABI BİLE AMERİKADA SATILANDANA GÖRE İKİNCİ KALİTE DEMEK Kİ! diye...
şimdi üçüncü kalite geliyorsa demek! fark etmiştir. yoksa her zaman düşük kaliteyi gönderiyorlardı zaten.
-
doğru. ilk okul orta okul zamanları lescon gibi marka ayakkabıları alırdık o kadar top oynamamıza rağmen çok rahat 2 dönem okulu bitirirdik. şimdi lc waikikden alma ayakkabılar 1-2 ay bile gitmiyor. marka alsak 1 sene dayanmıyor + çok pahalılar. 7 bin liraya bile ayakkabı var.
-
2002'de greyder marka bot almıştım, 2015'de hala giyiyordum. Arkadaşlarım modası geçti diyerek dalga geçince yeni bir bot aldım greyder yine, 7 yıldır kullanıyorum hala taş gibi. Sanırım bi 7 yıl daha giyerim. alırken fiyatları çok pahalı olsalarda ömürlük oldukları için fiyatına değer.
Şimdi satılan ayakkabılarda kalite yerlerde.
-
Özellikle vans'da geçerli olan durum.
Bunun nedeni tl'deki değer kaybından ziyade dolar ve eurodaki alım gücünün düşmesi enerji ve lojistik krizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Eylül 2022; 16:2:12 >
Vans yurt dışında da kaliteli değil ki çokça şikayet var. Yurt dışındaki adam istediği kadar alabildiği için dayanıklılığa bakmıyor haliyle. Yurdum genci de tüm filmlerde, ünlülerde gördüğünden alıyor. Nike/Adidas kalitesinde bir düşüş var ona katılıyorum, yanlış anlaşılmasın. Yine de daha iyi bu ayakkabılardan.
Ben içe bastığım için mecbur Skechers kullanıyorum 12 ay bile gitmiyor maalesef. 2 yıl önce aldığım beyaz Asicsler çok hor kullanmama rağmen(top bile oynadım) hala sapasağlam. Tasarımları Skechers gibi kötü de değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X