Şimdi Ara

Eski anılar aklımdan çıkmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar dengesiz, ne kadar akli sorunları olan biri olduğum aklıma geliyor. Ne kadar olumsuz şeyler yaşadığım aklıma geliyor. 18 yaşıma kadar görece iyi bir hayat geçirdim. Nadiren sorun olurdu ama şu son yıllarda olumsuzluklar peşimi bırakmadı.

Pes ettim, hayata elveda dedim ama belli ki vaktim gelmemişti, çok da ciddi bir girişimdi, halen şaşırırım hayatta kaldığıma.

Ben bu olumsuzluğu, bu lanet hayatı istemiyorum. Ben bu kadar kötü biri değilim ama artık dengesiz de olmak istemiyorum, psikiyatrik rahatsızlıklarımdan da kurtulmak istiyorum. Çok yanlış şeyler yaptım, kendime gram saygım yok neredeyse. Kimsenin hayatına daha fazla yük olmadan göçesim var. Herkes beni unutsun istiyorum.

Not: Detay vermeyeceğim, o yüzden sormayınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hayat aslında güzel , onu çirkinleştiren bizleriz ,,, bu arada hatasız kul olmaz, hepimiz hata yaparız, önemli olan hata yapmamak değil, yaptığımız hatalardan ders almak
  • :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik ne yaratsızlığın var? Bu foruma ne rahatsız insanlar geldi...

• Nasıl intihar ettin?

• Mesela, yaşım başımı almasına rağmen halen kızlarla oturup, sohbet edemiyorum. 30'a doğru ilerliyorum. Kısa bir flört dönemi hariç hiç sevgilim de olmadı. Sorunun tipim olduğunu düşünmüyorum, sohbet edilecek yanlarım da var, biraz para da var ama kendimi o kadar değersiz ve sorunlu görüyorum ki, kızların hayatını kötüye sürüklemek istemiyorum. Yaptığım şeyler aslında çok büyük değil ama yükü bana fazla geliyor. İşin daha kötü tarafı kesinlikle bakire olmayan bir kız istemem, bu sebeple kızlara hiç güvenmediğim için de yalnızlığımı sürdürüyorum. Muhtemelen yalnız öleceğim. Karşıma bir mucize çıkması gerekiyor, öyle diyeyim. O mucize de bana denk gelmez.

Özet: Çoğu DH'li ile aynı kaderi paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul of Eagle -- 9 Ekim 2016; 20:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Psikolojik ne yaratsızlığın var? Bu foruma ne rahatsız insanlar geldi...

Psikolojik rahatsızlıklarım oldukça zor duruma sokuyor beni. Derealizasyon, OKB ve Atipik Affektif Bozukluk var. 3 temel de kişilik bozukluğum var ama isim vermeyeceğim.

Not: Biri intihar yolumu sormuş, söylemeyeceğim, kusura bakmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.