Şimdi Ara

Eşit ağırlıkçılar bir şey soracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bu Edebiyat/Sosyal 1 de Tarih-1 ve Coğrafya-1 konularından sorumluyuz. Ama bazı siteler Tarih-2 ve Coğrafya-2 dende çıkacak diyor. Bilen birileri bir şey edebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam orası meçhul kimse bilmiyor onu

• tarih2 ve cog2 sozel konularina yani sosyal testine dahildir. ama ben gecen sene limitin cografya el kitabini kullanmistim, ordaki konularin hepsinin notunu cikarip calismasam da yine de cog2 dahil okumustum, yararini da gordum. cografya nankordur genel kultur sorabilir en azindan konu anlatimi alirken ikisini bir alip en azindan okuyup gecmende fayda var. (cografyada 22 netim vardi)

• Sınavda kitapçıkta tarih1 - cog1 ve tarih2 - cog2 aynı anda optiğe işaretleyebiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    1 ay kala net bilgi verirler heralde

• thehappyone kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsunda eğer ben hepsine çalışırsam sonradan coğrafya ve tarih 2 sormayacağız derseler ne olacak ? Ona ayıracağım zamanı fene verebilirim sonuçta. Şu konuyu netliğe kavuştursalarda bizde ona göre çalışmamızı yapsak.

• tarih 1 konularını bilen kimse yok cidden çağdaş türk tarihi yok heralde onun dışında bilgi mi yorum mu o da bilinmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x.Freeman kullanıcısına yanıt
    zaten muhtemelen sorulmaz ama dedigim gibi limit lys cog alip kendi konularina calisip digerlerine goz gezdirdiginde cog2nin cog1e katkisi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.