Şimdi Ara

EŞİT AĞIRLIK KAYNAK ÖNERİLERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. kez mezuna kalmış bir arkadaşınızım. Meslek liseli olmamın bunda büyük payı var adam gibi çalışamadım. Şuan elimde okyanus mat soru bankası var eksik olmadığım konuları mesela problemler bitmek üzere. Üstüne 345 tyt söyledim zaten tyt kısmında eksiklerimi giderip tekrar ederek devam ediyorum. Ama sorun şu ki ayt kısmında hiçbir bilgim yok kıytırık edebiyat harici. Elimde limit el kitabı ve palme edebiyat var şuan kaynak olarak. TM kasıyorum geçen sene sadece tyt çalıştım. 2. oturum için kolay orta zor giden bir ayt mat ve güzel ea kaynaklarına ihtiyacım var dostlar.

• Limit Edb soru bankası
  • sadece limit edb çözdüm 20 net yaptım ama bu sene palme çözecem galıba :D
  • Ayt matematiğim sıfır. 4 net yaptım o da ilk oturum sorularıydı zaten. :D Bana güzel şöyle kolaydan zora öğretecek bir soru bankası önerir misiniz. 345 nasıldır? Önce kolay bir kaynak mı bitirilip geçilmeli biri bakarsa sevinirim. Sürekli kitap alacak kadar param yok.
  • Up up up
  • derdesr333 D kullanıcısına yanıt
    Hocam konu anlatımını nereden yapıyordunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metin tyt mat alabilirsin çözmedim ama kolay orta zor diye gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gollume

Metin tyt mat alabilirsin çözmedim ama kolay orta zor diye gidiyor
    ayt lazım bro
  • Ayt matematik için Youtube'dan video izle, hocalarla birlikte not al.

Fasikül fasikül gidebilirsin, çap ve sonuç fasiküllerini öneririm. Kolaydan zora sayılabilir aslında.

Ayt mat öyle tyt mat gibi değil, videosunu izle, adam akıllı not al. Daha sonra hemen soru çözümüne başlayabilirsin.

(Ayt matematikte çok fazla konu kaldırıldı, dikkat et. Ayt kaldırılan konular diye yaz internete.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 7 Ekim 2018; 15:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Ayt matematik için Youtube'dan video izle, hocalarla birlikte not al.

Fasikül fasikül gidebilirsin, çap ve sonuç fasiküllerini öneririm. Kolaydan zora sayılabilir aslında.

Ayt mat öyle tyt mat gibi değil, videosunu izle, adam akıllı not al. Daha sonra hemen soru çözümüne başlayabilirsin.

(Ayt matematikte çok fazla konu kaldırıldı, dikkat et. Ayt kaldırılan konular diye yaz internete.)
    Dediğiniz fasikülleri bulamadım ya. Çıkan konuları araştıracağım.

Bu seneki sınava yönelik 345 ayt nasıl olur merak etmiyor değilim. Tyt için baya hoşuma gitti.

• Çap Yayınları Üniversiteye Hazırlık Matematik Trigonometri - Kitapİşler
    Çap Yayınları Üniversiteye Hazırlık Matematik Trigonometri,Çap Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitapevleri
    https://www.kitapisler.com/Cap-Yayinlari-Universiteye-Hazirlik-Matematik-Trigonometri-Konu-Anlatimli-Soru-Bankasi_41694.html?_sgm_campaign=scn_6185ff6d8f272004&_sgm_source=41694&_sgm_action=click#0

şunlar işte hocam, hep yeni basımlar. Ben set halinde almıştım geçen sene o yüzden ucuza gelmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.