Şimdi Ara

Eşit Ağırlık Baronları Sosyal Bilimler Hakkında Yeşillendiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlık okuyan ve okuyup istediğini elde etmiş ahbaplarım bana yardım ederse çok sevinirim. Hiç sosyal çalışmak istemiyorum, çünkü bildiğimi düşünüyorum ve denemelerde iyi yapıyorum. Ama kitap aldım ve hem çözmezsem yeterince çalışmamış gibi hissediyorum, hem haftalık çalışma programımda yer kaplamayınca boş geçirmiş gibi hissediyorum, hem de daha büyük eksiğim olan fen derslerini kapatmaya daha çok önem veriyorum ve elimden geldiğince her güne en az 1 fen dersi sıkıştırıyorum. Sosyal konusunda denemelerde 15-16 sularında yapıyorum, 17 bilemedin 18'e çeksem ikna edecektir beni. Ama sorun şu ki soru bankalarında zor sorular olabiliyor. Bana ne önerirsiniz, siz neler yapmıştınız çok merak ediyorum.

• Dostum edebiyata sınav öne çekilince ayt coğrafyaya ve tarihe son iki hafta baktım netler
    Edebiyat:22-2
    Tarih:8-2
    Çoğu:6-0
    Bu sınav sisteminde edebiyat sosyalin max hakkı 2 ay son aya bırakan ama son 3 ay kalınca başla son 1 ay boş olur böylece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt sosyal için sadece palme coğrafya çözdüm(yarısına kadar son bölümler baya bi boş, iklim ve harita konularına özen göster, kayaçların oluşumunu ezber yapma iki kulak doygunluğun olsun yeter) tarihe ilgim olduğu için Google dan araştırma yapıyordum dönemlerle ilgili kafanda bilgi havuzu oluştur ve kronolojiye önem ver(Osmanlı kuruluş/yükseliş ve inkılap önemli burda) felsefe okudum mu full yapıyordum genelde bazen çok uzun olduğu için boş bırakıyordum din çalışmadım din biraz şans eseri sınavda bilgi çıkmadı pek riske atmıştım.
    Sonuç= Tarih 4d1y(sayısalların bile yaptığı salakça bir soruydu fullersin sen) coğ full felsefe 3d 2b din full total 17d 1y

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sos 1 için sadece edbyt çalış(divan önemli burda cumhuriyeti ayrıntı çalışma şiir bilgisi yani ilk konulardan 5-6 soru çıkıyor gelecek sorular belli genel olarak 24 soru olduğu için) limit sb ve el kitabıyla ilerledim 23d1y
    Alan denemelerini önermiyorum çok dengesiz oluyor sürekli el kitabını karıştırırsan daha yararlı olur.
    Ayt tarih ramazan yetgin dinledim ösym ye uygun doğru düzgün sb bulamadığım için sb çözmedim 7d3y yaptım keşke ramazan yetgini min 2 kez dinlesem diyorum çünkü yanlış yaptığım 2 sorudan bahsetmiş :(
    Ayt coğrafya çalışmadım( 6 soru zaten genel kültür çıkıyor diye bu sene örgüt sorusu işi bozdu kpssye kayıyor format) sınava yakın süreçte ayt soru tahmini videosu izledim 4d 2y
    Genel önerilerim tyt sos yerine tyt fen çalış edbyta son 3 ay tarihe son 2 ay kala çalış, gün içinde ilk mat ve geo çalış en çok çalıştığın ders bu 2li olsun yani sınava sayısal gibi hazırlan ea seçmek pişmanlıktır..

• Ekşi sözlük mü bura awk

• Batuhanssss B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam genel bilgilendirmeniz için. Ama programa sosyal dersi yazmayınca içim rahat olmuyor, özellikle AYT kısmı çok boş geliyor gibi hissediyorum. Zira AYT için çalıştığım tek şey AYT matematik, edebiyatı da kasım-aralık sularına bırakayım diyorum. Yani bana sosyal yerine fene daha fazla ağırlık verip geometri kas diyorsunuz doğru anlamış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB5792671 -- 29 Ağustos 2020; 16:24:55 >
  • Evet öyle diyorum. Derece hedefliyorsan fizik çalış ve erkenden başla ortalama bir şeyler yapacağım diyorsan biyo çalış kimyayı denemelerden götürürsün geoyu ihmal etme her gün 10 geo sorusu çözmesen için rahat etmesin asıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.