Şimdi Ara

eşine muhtardan fakirlik belgesi aldıran AKP milletvekili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy şu anda #1
Sayfa: 1
Giriş
  • Umut Akdoğan‘ın açıkladığı skandal olayda, eşine muhtardan fakirlik belgesi aldıran AKP milletvekili Hüseyin Altınsoy’un cv’si:

- 1975 yılında Aksaray'da doğdu

- Aksaray İmam Hatip Ortaokulu'nu bitirdi

- Fevzi Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun oldu

- KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü tamamladı

- 2003’de Serbest Muhasebeci oldu

- 2013’de bağımsız denetçilik belgesi aldı

- 2014’de siyasi kariyeri başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bazen kafama sıkasım geliyor, ekonomik sorunlar belki çözülür ama bu köylüleri niçin öldürmeliyiz şiirinin hedef aldığı iğrenç güruhlar

iflahımızı..

Aşağıda yufkacı var bana diyor sen evli değilsin kazandığın para haram... Sana ne y....

Bu aralar bulunduğum muhitten öyle böyle değil çok tiksindim. Biri böyle şizoidsel din ekseriyetli konuşuyor, mesela kasap tavuk çeviriyor olmuşu aşağı

koyup üste çiğ takıyor, akşam onu söyledim beni takmadı ben de gittim sabah ufak bir borcumu ödeyip kısa bir şeyler söyledim çıktım. Daha da bitmiştir olay.

Market Kürdistancı, bir yıldır konuşmuyorum. Gidiyo bi kadından çocuk yapıyor kadın Almanya'da çalışıyor bu dükkanda yatıyor kadın ev al diyor

araları iyi değil onu bırakıyor yanındaki ukraynalıyı koluna takıyor sonra o da kaçıyor vs vs..

Çevredeki esnaf samimiyet taklidi yapan cahil cühela.. Hani okumadan para kazananlar var ya, bu tip cahilden dost olsa ne olur?

Hepsi park yerlerini kapmış ikişer araç koyuyor.. Bir motorum var milletin bir tarafına giriyor resmen. Herkes bir derebeyi gibi bulunduğu alana çökme derdinde.

Oraya çekiyorum buraya çekiyorum. Bina altındaki denyo spotçu binanın yan tarafını kendine katmak istiyor falan.. Oraya giremiyorum bazen binanın yanı anasını satayım.

İyice çöp insanların ülkesi olduk karaktersiz sürüsü. Bunlar gen aktarsa ne olur? Dışkıdan hallice. Herkesin kapısının önü de ayakkabı ve eşya dolu.

• Belge belge diye böğüren olursa belgede paylaşalım

• vah ülkenin durumuna bak

Ama olsun cehabe 560 milyar başkanların sevgilileri falan milleti uyutuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Salvodor_07 kullanıcısına yanıt

Ülke kendi tabutuna son çiviyi 2023 seçiminde çaktı zaten. Bundan sonra gün yüzü görmek epey zor olacak. Ve diğer arkadaşların söylediği gibi bunlar görünenlerin en masumu keşke bu kadar masum olsa bu akepe.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • İmam hatip mezunu , normal yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 15 Mayıs 2026; 17:30:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke artık Homelander'in ülkesi oldu gg wp.

Bazen kafama sıkasım geliyor, ekonomik sorunlar belki çözülür ama bu köylüleri niçin öldürmeliyiz şiirinin hedef aldığı iğrenç güruhlar

iflahımızı..

Aşağıda yufkacı var bana diyor sen evli değilsin kazandığın para haram... Sana ne y....

Bu aralar bulunduğum muhitten öyle böyle değil çok tiksindim. Biri böyle şizoidsel din ekseriyetli konuşuyor, mesela kasap tavuk çeviriyor olmuşu aşağı

koyup üste çiğ takıyor, akşam onu söyledim beni takmadı ben de gittim sabah ufak bir borcumu ödeyip kısa bir şeyler söyledim çıktım. Daha da bitmiştir olay.

Market Kürdistancı, bir yıldır konuşmuyorum. Gidiyo bi kadından çocuk yapıyor kadın Almanya'da çalışıyor bu dükkanda yatıyor kadın ev al diyor

araları iyi değil onu bırakıyor yanındaki ukraynalıyı koluna takıyor sonra o da kaçıyor vs vs..

Çevredeki esnaf samimiyet taklidi yapan cahil cühela.. Hani okumadan para kazananlar var ya, bu tip cahilden dost olsa ne olur?

Hepsi park yerlerini kapmış ikişer araç koyuyor.. Bir motorum var milletin bir tarafına giriyor resmen. Herkes bir derebeyi gibi bulunduğu alana çökme derdinde.

Oraya çekiyorum buraya çekiyorum. Bina altındaki denyo spotçu binanın yan tarafını kendine katmak istiyor falan.. Oraya giremiyorum bazen binanın yanı anasını satayım.

İyice çöp insanların ülkesi olduk karaktersiz sürüsü. Bunlar gen aktarsa ne olur? Dışkıdan hallice. Herkesin kapısının önü de ayakkabı ve eşya dolu.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660

• dini bütün insan imam hatip okumuş yapmaz öyle inanmam!! imam hatiplerde yolsuzluk şerefsizlik hainlik gibi zorunlu ders mi var acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

CPU: Ryzen-7 9800X3D AIO: Lian Li Galahad II Lite Performance 360 MB: Asus Rog Strix B850-E Gaming Wifi GPU: Gainward Rtx 5080 Phoenix 16gb RAM: XPG Lancer 2x32gb 6000mhz cl30 SSD: XPG Mars 980 Blade Gen5 2tb + Lexar NQ790 Gen4 4tb HDD: Seagate Barracuda Pro 10tb EKRAN: Samsung Odyssey G9 49" 1ms 240hz PSU: Asus Rog Strix 850w Platinum KASA: Asus TUF Gaming GT302 KULAKLIK: HyperX Cloud Alpha Wireless TUŞ: Logitech G915 TKL FARE: Logitech G Pro X Superlight CAM: Logitech Brio 4K MİK: HyperX Quadcast SES: Logitech Z200
  • Konuda makarnacı yok

https://x.com/ajansJargon/status/2055975531275858169

Bilseymiş izin vermezmiş.eşine muhtardan fakirlik belgesi aldıran AKP milletvekili 

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.